kız olunca kızlara asla dokunulmayacak diye bir şey yok ! Devlet o zaman kadın polis alsın böyle durumlarda işini görsün.Kızın seside cırtlak. TR de teaser yokmu ? vursun teaserı yapsın ters kelepçe paşa paşa emniyete.Arkadaşlar olay şuanda türkiye gündemine oturmuş durumda,
Videosu bu,
Zaten olayı elbette duymuş görmüşsünüzdür,
Kız maske takmıyor ve polis onu 2 3 kere uyarıyor, kız maske takmayıp polise karşı kötü sözler kullanmış, ve sonrasında böyle bir gerilim yaşanmış.
Bunun üzerine polis yargılanmış.
Ben kesinlikle bu kızın kızlığını kullanarak olaydan yırtmaya çalıştığını düşünüyorum.
Artık yetti, ülkedeki feministler daha feministliğin ne olduğundan bir haberler, işlerine gelince kadın erkek eşit, işlerine gelmeyince ben kadınım bana dokunamazsın diyorlar ve kadın olmalarını kullanıp erkeklere böyle zor durumlar yaşatıyorlar.
Ben kesinlikle polisimin yanındayım,
Siz neler düşünüyorsunuz?
rko çekiyo.Vurma yok ? Adamlar sadece tutuyor kız zorluyor polisleri
mEn MaDınIm NeRdeN BiLdiN EvEt MemiMiStiMForumda olmasak şuan öyle şeyler söylüyor olurdumki...
Değmez bro boşver, sabaha kadarda sövsek adalet hala bir kadının ağzına bakar.
İşin garibi kız öyle bir yalan söylüyorki,Bu kız kafayı yemiş polis bana sürtüyor diyor ya. Dua et jopla ilgili şeyler olmamış. Polisin her türlü yanındayız kışkırtma var polise karşı. Kameraya çekende dokunamazsın diyor Allahın salağı sanki dokunulmazlığı var. O zaman ben gideyim suç işleyim polis bana dokunamaz kurtuldum :d bu nasıl bir olay aga düşündükçe tav oluyom ya
O kızlara ceza gelcek polislerde işine geri dönecek ben öyle hissediyorum. Adamlar polis olabilmek için neler yapıyorlar 2 tane dangalağın yüzünden mesleklerinden oluyorlar. Bana göre polis güzel uyarı yapmış.İşin garibi kız öyle bir yalan söylüyorki,
Videoyu çeken kadın olayın başlarında kızın polise tekme attığını görünce "Rana yapma dur dur!" diyor ama bu kız Twitter hesabından ben hicbirsey yapmadım diyor.