Neler Yeni

Maske Takmayan Kız, Ve Polisimizin Tartışması

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
İnsta da görmüştüm İzleyin şimdi yükledim :D

Excator23cm

80+ Gold
artık ülke öyle bir yere dönüştükü...
daha dün asansörün önünde bekelrken arkadaşlarla kadın yanlış anlamasın diye asansöre binmedik ve yaşlarımız 15

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
artık ülke öyle bir yere dönüştükü...
daha dün asansörün önünde bekelrken arkadaşlarla kadın yanlış anlamasın diye asansöre binmedik ve yaşlarımız 15
Yanliş anlaşılmamak için gerçekten çaba sarf ediyoruz eşitlik dediler üstümüze çıktılar kadının beyanı esastır İstanbul Sözleşmesi diyorlar birde anlam veremiyorum.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
***** polis sana sürtünüyormuş göya lan polis işini yapıyor napcak uzaktan mı alcak götürcek karakola
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanliş anlaşılmamak için gerçekten çaba sarf ediyoruz eşitlik dediler üstümüze çıktılar kadının beyanı esastır İstanbul Sözleşmesi diyorlar birde anlam veremiyorum.
istanbul sözleşmesi için referandum olursa evet çıkar artık aşırı mallıkları var ancak kadına şiddet tecavüz vs olaylar için idam gelsin

Excator23cm

80+ Gold
bazı salaklar neden istanbul sözleşmeside türkiye sözleşmesi değil anadolu kadınları napacak diyor
böyle salaklar var ülkemizde :)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
***** polis sana sürtünüyormuş göya lan polis işini yapıyor napcak uzaktan mı alcak götürcek karakola

istanbul sözleşmesi için referandum olursa evet çıkar artık aşırı mallıkları var ancak kadına şiddet tecavüz vs olaylar için idam gelsin
Benim anlam veremediğim şu bir sözleşme parcasi kadını şiddetten koruyabilecek mi buna canı gönülden inanıyorlar mı medeni kanunumuzda gerekli her şey zaten var ama kadın yalan söyleyemezmiş gibi onu tepelere çıkarmak yanliş ama bu olursa başka şeylerin önü açılacaktir.

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can

Aaa ilk önce alıcılar cezaevine orda onu iyice hasaat edicekler sonra İDAM!

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Twitter adalet sarayı (!)

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Benim anlam veremediğim şu bir sözleşme parcasi kadını şiddetten koruyabilecek mi buna canı gönülden inanıyorlar mı medeni kanunumuzda gerekli her şey zaten var ama kadın yalan söyleyemezmiş gibi onu tepelere çıkarmak yanliş ama bu olursa başka şeylerin önü açılacaktir.
ceza yok adalet sosyal medyadan sağlanıyor zaten

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Merak etmeyin şimdi tepki gördüğü için polisleri tekrar işe alırlar

Top Bottom