Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
O polisler görevden alınmış
Ne sürtüyordu bu kadına göre adalet sadece kadınlarda var.
ne derse yapan bişey bilmeyen twitter kitlesini arkasına almaya çalışıyor olabilirPolise tekme attığı bariz bir şekilde video da var neyi savunmaya çalışıyor anlamadım ?
Yanliş anlaşılmamak için gerçekten çaba sarf ediyoruz eşitlik dediler üstümüze çıktılar kadının beyanı esastır İstanbul Sözleşmesi diyorlar birde anlam veremiyorum.artık ülke öyle bir yere dönüştükü...
daha dün asansörün önünde bekelrken arkadaşlarla kadın yanlış anlamasın diye asansöre binmedik ve yaşlarımız 15
istanbul sözleşmesi için referandum olursa evet çıkar artık aşırı mallıkları var ancak kadına şiddet tecavüz vs olaylar için idam gelsinYanliş anlaşılmamak için gerçekten çaba sarf ediyoruz eşitlik dediler üstümüze çıktılar kadının beyanı esastır İstanbul Sözleşmesi diyorlar birde anlam veremiyorum.
bazı salaklar neden istanbul sözleşmeside türkiye sözleşmesi değil anadolu kadınları napacak diyorYanliş anlaşılmamak için gerçekten çaba sarf ediyoruz eşitlik dediler üstümüze çıktılar kadının beyanı esastır İstanbul Sözleşmesi diyorlar birde anlam veremiyorum.
Bide onlar başladı ya ne diyeyim.ne derse yapan bişey bilmeyen twitter kitlesini arkasına almaya çalışıyor olabilir
Benim anlam veremediğim şu bir sözleşme parcasi kadını şiddetten koruyabilecek mi buna canı gönülden inanıyorlar mı medeni kanunumuzda gerekli her şey zaten var ama kadın yalan söyleyemezmiş gibi onu tepelere çıkarmak yanliş ama bu olursa başka şeylerin önü açılacaktir.***** polis sana sürtünüyormuş göya lan polis işini yapıyor napcak uzaktan mı alcak götürcek karakola
Mesaj otomatik birleştirildi:
istanbul sözleşmesi için referandum olursa evet çıkar artık aşırı mallıkları var ancak kadına şiddet tecavüz vs olaylar için idam gelsin
Aaa ilk önce alıcılar cezaevine orda onu iyice hasaat edicekler sonra İDAM!***** polis sana sürtünüyormuş göya lan polis işini yapıyor napcak uzaktan mı alcak götürcek karakola
Mesaj otomatik birleştirildi:
istanbul sözleşmesi için referandum olursa evet çıkar artık aşırı mallıkları var ancak kadına şiddet tecavüz vs olaylar için idam gelsin
ceza yok adalet sosyal medyadan sağlanıyor zatenBenim anlam veremediğim şu bir sözleşme parcasi kadını şiddetten koruyabilecek mi buna canı gönülden inanıyorlar mı medeni kanunumuzda gerekli her şey zaten var ama kadın yalan söyleyemezmiş gibi onu tepelere çıkarmak yanliş ama bu olursa başka şeylerin önü açılacaktir.