Arama sonuçları: *

• Users: N0Name
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. N0Name

İstanbul'da marketten peynir çalan şahıs market personelinden dayak yedi

Ülkece adaletin ne olduğunu unuttuk. Ne güzel herkes kendi adaletini sağlasın o zaman. Anayasa neden var ki?
  2. N0Name

Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak verildi!

Ne olursa olsun ülkenin en yüksek mercilerinden birisi olan Yüksek Seçim Kuruluna ahmak diyemez. Burada Ekrem İmamoğlu da suçlu.
  3. N0Name

Kız kulesi nerede???

Arkadaş takılmış hatta o kadar takılmış ki Müslümanlara terörist diyecek kadar kudurmuş gibi Tayyibi sevmem ama bunun gibilerini kudurttuğu için helal olsun.
  4. N0Name

Kız kulesi nerede???

Komik. Birisi Osmanlı padişahının yaptıklarını anlatınca otomatik akp ve Atatürk'e yönelen 2 idiot daha.
  5. N0Name

Kız kulesi nerede???

Püff düşünsene 8 dil biliyorsun 12 yaşında tahta çıkıyorsun çağ açıp çağ kapatıyorsun mühendislik bilginle şahi topu tasarlayıp yıkılmaz diyen surları yıkıyorsun ardından yaklaşık 1000 yıllık ayasofyayi müslümanlar ibadet etsin diye camiye çeviriyorsun ve ardından torunun gelip müze yapılmali...
  6. N0Name

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yunanistan’a: Bir gece ansızın gelebiliriz

Bu adamın raconunu seviyorum.
  7. N0Name

İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa etti:

Güzel yere gidicez desene
  8. N0Name

Doktorlar grev yapıyor 7 8 temmuz

Yolda yürürken ayakları takılsa grev yapıyorlar, Allah'tan bu sefer yaptıkları grevde haklılar.
  9. N0Name

RTÜK, Doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesine yayın yasağı getirdi!

Yakında bu ülkede doktor kalmayacak! kim 10 Bin TL için 20 sene okul okuyup dayak yemeyi göze alır ki? Allah sonumuzu hayır etsin.
  10. N0Name

Bedelli Askerlik 80.065TL Oluyor

Kesmekten başka çare kalmadı 😔 İnşallah geri uzar.
  11. N0Name

Parkta oturan çifte saldırı : 'Kızlı erkekli oturamazsınız'

Cidden koskoca İslam dini kimlere kaldı.
  12. N0Name

Parkta güpegündüz sev****

örnek vermek gerekirse Afganlar, Afganlar her zaman vardı Babam bir döşemecide usta arada giderdim yanına. Her yer Afgan doluydu sadece şu son zamanlarda daha çok konuşulmaya başlandı. Bazı Afganlar tanıdım çok iyi kalpliler bazılarına bakıyorum çok kötüler. Aynı şekilde Araplarda bundan 5-6...
  13. N0Name

Alanyada suriyeli kadin keserle kedilere saldirdi

Sözlerin tükendiği nokta...
  14. N0Name

Melih gokcek yeni tweeti

Yapamıyorlar zaten :D
  15. N0Name

[YALANLANDI] Yeni Türkiye DLC'si Duyuruldu! İl Sayısı 100'e Çıkıyor! İl Sayısına Zam Geldi!

Suriye'ye gireriz de yunanistan zor.
  16. N0Name

[YALANLANDI] Yeni Türkiye DLC'si Duyuruldu! İl Sayısı 100'e Çıkıyor! İl Sayısına Zam Geldi!

Herifler kendi ülkeleri için savaşmamış bizim için mi savaşacak.
  17. N0Name

Onlara girmek kolayda arkasıda bize girer.
Top Bottom