Neler Yeni

Doktorlar grev yapıyor 7 8 temmuz

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Kusura bakmayın da grevleri eleştirenlerin kaçının zekası tıp fakültesi kazanıp okulu bitirmeye yetiyor acaba? Bu insanlar yıllarca okuyor, TUS'a giriyor, saçma sapan şartlarda şaka gibi bir maaşla çalışıyor üstüne üstlük asla can güvenlikleri yok. Kaç oldu darp edilen, öldürülen sağlık görevlisi haberi? Bu insanlar seslerini eylem yaparak mı duyursun bu ülkede hani ne bekliyorsunuz anlayamadım. Polis ve askerler de grev yapsın o zaman yazan düşük zekalı arkadaşlar için de söyleyeyim, doktorlar silahlı değil ve hizmet ettikleri kişiler tarafından şiddete uğruyor. Kendi babam da polis ama ağzından asla böyle saçma bir şey duymadım. Greve verilen tepkiyi doktorlara "Giderlerse gitsinler" denirken de verdiniz mi?

Carl-S

80+ Gold
Öncekiler tartışılır da bu defa görevi başında silahla öldürülen bir doktor var. Meslektaşları bugün greve gitmeyecek de ne zaman gidecek?

Adam elini kolunu sallayarak silahı içeri sokuyor, AVM kapısında olan x-ray hastane kapısında yok çünkü. Sonra çekip doktoru ve sekreterini basitçe öldürebiliyor. Bunu sorgulayan yok. Vay tatil yapıyorlar vay klimanın önünde yatıyorlar. Siz de doktor olun kolaysa, o kadar kebap bir meslekse?

Aciller açık bu arada. Kimse yok dikiş aldıramadım, yok düştüm bakan olmadı demesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şehitlerimize saygım sonsuz ama kolluk kuvvetleri ile sağlık çalışanlarını bu şekilde karşılaştırmak doğru değil.
Katılıyorum bu resim bile anlatıyor bence. :)
IMG_20220707_150914.jpg

José Mourinho

80+ Silver
HEPİNİZE MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN DOKTORLARLA BİLMEM SONİK GREVİNİ YAPIYORUZ.
Amaç: Yok
Gereklilik: Yok
Akıl: Yok
Sağlık: Yok
Değerli vakit: Yok
O doktorlar olmasa yaşanacak binlerce ölüm-hastalığın artamasını önlemek: Yok

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Saçma. Kendini bu kadar heba edip saatlerce can güvenliliğin olmadığı bir yerde düşük maaşlarla çalışıyor bu insanlar. Lütfen biraz anlayış gösterin.

José Mourinho

80+ Silver
Saçma. Kendini bu kadar heba edip saatlerce can güvenliliğin olmadığı bir yerde düşük maaşlarla çalışıyor bu insanlar. Lütfen biraz anlayış gösterin.
Grev e ne gerek var :peepo1: Ben demiyorum ki doktorlar ölsün cart curt . Bende diyorum belki o gün bir hasta hayatı değişçek fakat o gün doktorlar olmadığından hayatını kaybediyo. Burda aile doktorlara ana bacı dalmazmı sence :peepo2:
He bende isterim doktorlar rahat yaşasın. Nasıl olsa parasını ve hayatını gömüyo. Burda benim eleştirdiğim grevin gereksiz olduğu. Haklarını diğer türlerle devam ettirebilirler.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Amaç, gereklilik ve akıl yok mu? Amaç ve gereklilik fikrine hadi neyse derim de çocuk aklınla doktorların aklına laf etme istersen.

Grev e ne gerek var :peepo1: Ben demiyorum ki doktorlar ölsün cart curt . Bende diyorum belki o gün bir hasta hayatı değişçek fakat o gün doktorlar olmadığından hayatını kaybediyo. Burda aile doktorlara ana bacı dalmazmı sence :peepo2:
Acil, yoğun bakım ve her an hazır tutulması gereken ameliyathaneler gibi kritik alanlarda çalışanlar görevlerine devam ediyor zaten. Senin akılsız dediğin insanlar, doktorlar olmadığında hayatını kaybedecek insanı sağlık hizmetinden mahrum bırakmayacak kadar akıllılar.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
He bende isterim doktorlar rahat yaşasın. Nasıl olsa parasını ve hayatını gömüyo. Burda benim eleştirdiğim grevin gereksiz olduğu. Haklarını diğer türlerle devam ettirebilirler.
Grev yapıyorlar ki çalışmak istemiyorlar. Neden çalışmak istemediklerinden bahsetmiştim zaten. Ayrıca acil hastalar, diyaliz hastaları, acil ve riskli gebeler, çocuk aciller, kanser hastaları, yoğun bakım hastalarının bakımı aksamayacak bu grevde.

Burda benim eleştirdiğim grevin gereksiz olduğu. Haklarını diğer türlerle devam ettirebilirler.
Nasıl devam ettirebilsinler Allah aşkına?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
bugün sabah 7.30 da kıl dönmesinden ameliyat olacaktım ailem işyerinden izin aldı falan filan sonra hastaneye gittik doktor korona (aynen kardeşim) ve anestezidekilerin hepsi grevde çalışmayacaklar bugün. şaka gibi olay sabah sabah ameliyat diye evden çıkıp eve geri döndüm

Amaç, gereklilik ve akıl yok mu? Amaç ve gereklilik fikrine hadi neyse derim de çocuk aklınla doktorların aklına laf etme istersen.

Acil, yoğun bakım ve her an hazır tutulması gereken ameliyathaneler gibi kritik alanlarda çalışanlar görevlerine devam ediyor zaten. Senin akılsız dediğin insanlar, doktorlar olmadığında hayatını kaybedecek insanı sağlık hizmetinden mahrum bırakmayacak kadar akıllılar.
anestezistler grevde yani önemli bir ameliyat olsa birisi %99 ölür

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
bugün sabah 7.30 da kıl dönmesinden ameliyat olacaktım ailem işyerinden izin aldı falan filan sonra hastaneye gittik doktor korona (aynen kardeşim) ve anestezidekilerin hepsi grevde çalışmayacaklar bugün. şaka gibi olay sabah sabah ameliyat diye evden çıkıp eve geri döndüm

anestezistler grevde yani önemli bir ameliyat olsa birisi %99 ölür
Travma ve kadın doğum bölümlerindekiler gibi kritik ameliyathaneler personelleriyle beraber faal. Kıl dönmesi ve estetik tarzı elektif ameliyatların yapıldığı yerler boş.

Tabii evden ameliyat olacağım diye çıkıp dönmek hoş değil, bir SMS bile olsa bilgilendirme yapılmalıydı.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bugün acile gittim çocuğun böbreklerde sorun var erken teşhis koymuşlar çocuk böbreklerinde rahatsızlık hissediyordu acildekiler bir şey yapmadı. Sağ olun zahmet edip acili açmışsınız da çocuğun hastalığı ilerleyebilir, hız kazanmış olabilir. Bunun vebalini kim ödeyecek? Hem acili açıyorlar ama yardımcı oldukları yok. Çocuk kıvranıyordu koltuğunda.

Siz acili bunun için açmadınız da ne için açtınız kardeşim. Ayıp cidden ayıp.

Üstüne dün randevu verdiler bugün grev yaptılar ulan madem grev yapacaktınız niye randevu verdiniz?

José Mourinho

80+ Silver
Bugün acile gittim çocuğun böbreklerde sorun var erken teşhis koymuşlar çocuk böbreklerinde rahatsızlık hissediyordu acildekiler bir şey yapmadı. Sağ olun zahmet edip acili açmışsınız da çocuğun hastalığı ilerleyebilir, hız kazanmış olabilir. Bunun vebalini kim ödeyecek? Hem acili açıyorlar ama yardımcı oldukları yok. Çocuk kıvranıyordu koltuğunda.

Siz acili bunun için açmadınız da ne için açtınız kardeşim. Ayıp cidden ayıp.

Üstüne dün randevu verdiler bugün grev yaptılar ulan madem grev yapacaktınız niye randevu verdiniz?
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Linux adamda kıvırıyo bir şekilde

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Yolda yürürken ayakları takılsa grev yapıyorlar, Allah'tan bu sefer yaptıkları grevde haklılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,280
Üyeler
166,349
Son üye
Lroxq