Arama sonuçları: *

• Users: Reveral
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. R

Dayım her şeyi özetlemiş

Adam çok zeki büyük saygı duydum konuşma tarzı söyledikleri her şey doğru
  2. R

Ülkenin geldiği son durum ektedir...

izlemenizi tavsiye ederim
  3. R

Şahan Gökbakar instagram canlı yayında yardım istiyor..

alırlar çünkü ekonomi iyi, ülkede yoksul yok, çiftçisi emeklisi mutlu ::D:D:DD:D:D:D:D:
  4. R

gerçekten 20 yıldır ülke bunlara emanet neler yaptılar 20 yılda kim bilir
  5. R

dün geldi de bugün gelmiyor akşam oldu nerdeyse akşam olunca açıklama gelir gece uçamıyor diye yani ne denir ki daha 1627921338 yeni nesil farkında bunun ama 2023 e kadar çok geç olucak artık ne olucak halimiz bilmiyorum
  6. R

Adam şuan instada yardım istiyor bağırıyor yok devlet afk galiba neyi bekliyorlar anlamıyorum bunun anlamı yansın umurumuzda değil veya biz yaktık demek değil midir yani anlamıyorum
  7. R

Yangınlar sönmüyor ne olucak halimiz...

çay mı çay her şeydir
  8. R

helpturkey tagı açıp bir şeyler yapmak isteyenler terörist vatan haini oluyor
  9. R

artık şaşırtmıyor 1627849436 artık ülkede ne olduğu belli değil kayyum başkanlar ülke de evler ormanlar yanarken çay atanlar artık insanlar bir partiyi takım tutuyor gibi desteklemek yerine geleceği ve menfaatleri doğrultusunda karar vermeli
  10. R

bende Giresun da yaşıyorum buralarda orman çok fazla ama burada ki halk izin vermez diye düşünüyorum hele ki öyle bir haber alırsa insanlar5 çabuk toplanır
  11. R

keşke elimden bir şey gelse yetkililer ölü taklidi yapıyor ülkenin ciğerleri insanların evi yanıyor ne denir ki daha
  12. R

Yangınlar söndürülene kadar her şey yanıyor ne diyeceğimi bilemiyorum instagram' ı açamıyorum içim daralıyor. Yetkililer umursamıyor gelende çay atıp gidiyor. Daha 16 yaşımda ülkenin geleceğinden korkuyorum ne olucak halimiz
  13. R

Ne olacak bu doların hali?

Aynı konuda kafam çok karışık.Ülke yetkilileri ülkenin durumu çok iyi deyip duruyor bir tek bana mı kötüye gidiyomuş gibi gözüküyor bu ülkenin hali?
  14. R

Hayırlı Olsuuuun 7.20

bilirim o hissi arada uğruyor bana da :D
Top Bottom