Neler Yeni

Ne olacak bu doların hali?

dexiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Salih
Evet bildiğiniz üzere aylardır sistem parçaları soruyorum ama şöyle bir gerçek var DOLAR. Sizce sistemi toplamalı mıyım yoksa düşmesini mi beklemeliyim? Veya ne yapmalıyım (yatırım vs vs.)

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Evet bildiğiniz üzere aylardır sistem parçaları soruyorum ama şöyle bir gerçek var DOLAR. Sizce sistemi toplamalı mıyım yoksa düşmesini mi beklemeliyim? Veya ne yapmalıyım (yatırım vs vs.)
şimdi ne desem tersi olabilir o yüzden kafana göre takıl

Reveral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mert
Aynı konuda kafam çok karışık.Ülke yetkilileri ülkenin durumu çok iyi deyip duruyor bir tek bana mı kötüye gidiyomuş gibi gözüküyor bu ülkenin hali?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Selman
Dusmesini beklemek sanki biraz hulkun gercek olmasini beklemek gibi birsey su siralar.ama elbette ben artacak demiyorum.hatta su siralar duraksadi.bence topla gitsin haci.

softwaredevelopers

80+ Bronze

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Berkay
Ne yalan söyleyim düşeceğini hiç zannetmiyorum. Amerika'da seçimleri Biden kazanırsa ki öyle görünüyor, işler daha da zorlaşacak. Beklemenin de bir anlamı yok çünkü ülkede olumlu hiçbir şey yok.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Abicim dolar düşüyor düşüyor. TL değer kaybediyor.
Euro / Dolar
1602877172026.png

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hersey off stock
Dollar ve Euro seviyorum

dexiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Salih
Aynı konuda kafam çok karışık.Ülke yetkilileri ülkenin durumu çok iyi deyip duruyor bir tek bana mı kötüye gidiyomuş gibi gözüküyor bu ülkenin hali?
kötü kanka cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolar ileride artadabilir düşedebilir.Karar senin.
kanka işte o yüzden soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne olacak bu dolarla ilgili konu açanlar?
ilk defa açtım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,773
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom