şimdi ne desem tersi olabilir o yüzden kafana göre takılEvet bildiğiniz üzere aylardır sistem parçaları soruyorum ama şöyle bir gerçek var DOLAR. Sizce sistemi toplamalı mıyım yoksa düşmesini mi beklemeliyim? Veya ne yapmalıyım (yatırım vs vs.)
Aynı konuda kafam çok karışık.Ülke yetkilileri ülkenin durumu çok iyi deyip duruyor bir tek bana mı kötüye gidiyomuş gibi gözüküyor bu ülkenin hali?Evet bildiğiniz üzere aylardır sistem parçaları soruyorum ama şöyle bir gerçek var DOLAR. Sizce sistemi toplamalı mıyım yoksa düşmesini mi beklemeliyim? Veya ne yapmalıyım (yatırım vs vs.)
Dusmesini beklemek sanki biraz hulkun gercek olmasini beklemek gibi birsey su siralar.ama elbette ben artacak demiyorum.hatta su siralar duraksadi.bence topla gitsin haci.Evet bildiğiniz üzere aylardır sistem parçaları soruyorum ama şöyle bir gerçek var DOLAR. Sizce sistemi toplamalı mıyım yoksa düşmesini mi beklemeliyim? Veya ne yapmalıyım (yatırım vs vs.)
Evet bildiğiniz üzere aylardır sistem parçaları soruyorum ama şöyle bir gerçek var DOLAR. Sizce sistemi toplamalı mıyım yoksa düşmesini mi beklemeliyim? Veya ne yapmalıyım (yatırım vs vs.)
Allah için erzurum montajı ile derdin ne bot gibi?
kötü kanka ciddenAynı konuda kafam çok karışık.Ülke yetkilileri ülkenin durumu çok iyi deyip duruyor bir tek bana mı kötüye gidiyomuş gibi gözüküyor bu ülkenin hali?
kanka işte o yüzden soruyorumDolar ileride artadabilir düşedebilir.Karar senin.
ilk defa açtımNe olacak bu dolarla ilgili konu açanlar?