Neler Yeni

Yangınlar sönmüyor ne olucak halimiz...

Reveral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mert
Yangınlar söndürülene kadar her şey yanıyor ne diyeceğimi bilemiyorum instagram' ı açamıyorum içim daralıyor. Yetkililer umursamıyor gelende çay atıp gidiyor. Daha 16 yaşımda ülkenin geleceğinden korkuyorum ne olucak halimiz

LahmatsuDcr

80+ Silver
Yangın Taşağıl'a inecek. Annemler köydeki evi boşaltmaya gittiler. Tüpleri falan çıkartacaklar. 1-2 helikopter anca geliyor, doğru düzgün müdahale yapılmıyor. Bizim bakanlar da ihaleye göre yangın söndürüyorlar.

Reveral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yangın Taşağıl'a inecek. Annemler köydeki evi boşaltmaya gittiler. Tüpleri falan çıkartacaklar. 1-2 helikopter anca geliyor, doğru düzgün müdahale yapılmıyor. Bizim bakanlar da ihaleye göre yangın söndürüyorlar.
keşke elimden bir şey gelse yetkililer ölü taklidi yapıyor ülkenin ciğerleri insanların evi yanıyor ne denir ki daha

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
umarım yaşadığım şehirde yangın çıkmaz çünkü 4 terorist ordu dan yaşadığım şehire kaçmış

Reveral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
umarım yaşadığım şehirde yangın çıkmaz çünkü 4 terorist ordu dan yaşadığım şehire kaçmış
bende Giresun da yaşıyorum buralarda orman çok fazla ama burada ki halk izin vermez diye düşünüyorum hele ki öyle bir haber alırsa insanlar5 çabuk toplanır

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
bende Giresun da yaşıyorum buralarda orman çok fazla ama burada ki halk izin vermez diye düşünüyorum hele ki öyle bir haber alırsa insanlar5 çabuk toplanır
ztn yaşadığım şehirdeki halka açık ormanlar ziyarete kapatıldı diğer ormanlardada köy halkı nöbet tutuyo

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yangınlar söndürülene kadar her şey yanıyor ne diyeceğimi bilemiyorum instagram' ı açamıyorum içim daralıyor. Yetkililer umursamıyor gelende çay atıp gidiyor. Daha 16 yaşımda ülkenin geleceğinden korkuyorum ne olucak halimiz

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bu olayla çok net şekilde görmüş olduk ki teröristler sadece doğuda, sınırlarda değil. Ülkemizin her yerinde teröristler var ama Süleyman Soylu istifa(?) ettiğinde herkes terörle mücadelesini öve öve bitiremiyordu.

Reveral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mert
artık şaşırtmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olayla çok net şekilde görmüş olduk ki teröristler sadece doğuda, sınırlarda değil. Ülkemizin her yerinde teröristler var ama Süleyman Soylu istifa(?) ettiğinde herkes terörle mücadelesini öve öve bitiremiyordu.
artık ülkede ne olduğu belli değil kayyum başkanlar ülke de evler ormanlar yanarken çay atanlar artık insanlar bir partiyi takım tutuyor gibi desteklemek yerine geleceği ve menfaatleri doğrultusunda karar vermeli

Concevt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Berkay Burak Çifci
Cahil halk kın seçtigi başkanlardan bişi beklenmez normal benim de içim yanıyor kan aglıyor ama elden ne gelir bende 15 yaşındayım ülkenin geleceginden şüpheliyim bu arada ülkeden bişi bekleme yakın bir gelecekte biraz fazla karamsar konustam ama cidden hiç ümidim yok

Umut0526

80+ Silver
Çam balı artık zor. balı falan da geçtim ağaçlar kül oldu. O kadar hayvan yanarak öldü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,775
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom