Arama sonuçları: *

• Users: Siene
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

Depremde Etkilenen 11 İlin Durumu

İkinize de çok geçmiş olsun da biriniz enkaz kalmadı diyor biriniz hiç ellemediler diyor. Bölge olarak çok fark ediyor sanırım. Merkeze daha fazla öncelik vermiş olabilirler.
  2. S

🔴Ebru Gündeş Konserinin Belgesi Ortaya çıktı ! (İddia)🔴

Bu argümanı çok saçma buluyorum. Ne yani bir taraf bu kadar çaldı diye diğer taraf az çalınca sorun olmuyor mu ? Siyasette fanatikliği bırakın ve en çok kendi tarafınızı eleştirin yoksa sizin inandığınız kişilerde diğerlerine benzemeye başlar. Bana kalsa bu tip cumhuriyet bayramları vs. de...
  3. S

🔴TUSAŞ TESİSLERİNE BOMBALI SALDIRI !🔴

Böylesine bir saldırı 1 günde planlanamaz. Saldırdıkları yer lokanta değil bir sürü plan proje gerekli , ya bu şerefsizler bir çok yer için böyle planlar yapıp hazırda tutuyor ve gerektiği anlarda hayata geçiriyorlar ya da olay tamamen bu saçma konuşmalara denk geldi. Bu tür yerlerde önceden...
  4. S

Eyüp Sabri Tuncer Ürünleri Avrupada Toplatılıyor.

İlk mesajdaki görselde görünce sende böyle yazınca gidip kontrol ettim ama göremedim. Ya henüz listeye girmemişler ya da dediğin gibi sıkıntı yok.
  5. S

En son geçen hafta mandalinalı sabun almıştım her hangi bir mail ya da mesaj yok ürün sayfasında da bir uyarı göremedim bu ss leri sen mi çektin yoksa internetten mi aldın ? Çünkü bende her hangi bir uyarı falan yok. Niye yav tam olarak uyumlu bir deyim değil mi ? Beypazarı sodalarına direkt...
  6. S

Geçen Beypazarı sodasınada buna benzer bir haber çıktıydı sonra aslı çıktı olayın. Bakalım bu haberin sonu nasıl olacak. Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım.
  7. S

SON DAKİKA ! Van'a Terörü Destekleyen Başkan Geçti !

Halk Erdoğan ı seçince cahil sürüsü pkklıyı seçince adaletli ne güzel kafalar var...
  8. S

Boykotçuların kahkaha attırması

Boykot olayını yanlış anlıyorsun. Boykot yapmak tamamen herşeyden soyutlanmak değil , alabildiğin kadar alternatif ürün alabilmektir. (Örneğin nutella yerine tadıbu alınabilir)Yani bir ürünün alternatifi varsa ona yönelirsin o arkadaşta bunu sormuştu( işlemcinin alternatifi yok maalesef)...
  9. S

🚨 DİYANET'E DÖVME UPDATE'İ GELDİ

KENDİNİ İFADE EDEMEYECEK ŞEKİLDE ENGELİ BULUNAN KİŞİLERE YAPILAN SEVGİ İZİ DÖVMESİNDEN BAHSEDİLİYOR. Bu şekilde yazınca belki anlarlar diye yazdım. Sevgi izi orasına burasına yapılan aslan kaplan dövmesi değil. Kolayca görünen bir yerine yapılan bir nevi kimlik numarası yerine geçen...
  10. S

🚨 DİYANET'E DÖVME UPDATE'İ GELDİ

Bence sadece başlığı değil konunun içeriğini iyi okuyun ondan sonra yorum yapın. Dövmeden kasıt sevgi dövmesi diye adlandırılan bir nevi kimlik numarası gibi görünen bir yere yapılan rakamlardan oluşan dövme. Yapılan kişilerde zihinsel engeli bulunan yani dinimizce günahsız insanlar. Bence gayet...
  11. S

🚨 SON DAKİKA 🚨 M.B GÖREVDEN AFFINI İSTEDİ

Dr. Osman Cevdet Akçay olmasına garanti gözüyle bakılıyor kendisi zaten yardımcılarındandı.
  12. S

Yeni başkan bu gece açıklanacakmış. Yeni kurtarıcımız geliyor kemerleri bağlayın. :D
  13. S

Mehmet Şimşek pek zorla yazı yazdırılacak birine benzemiyor açıklaması bence doğrudur. Bakalım önerisi kim olacak ona göre niyeti anlaşılır. Damat ı merkez bankasına Nurettin'i de bakanlığa atarlarsa gör sen halimizi. ( Yazarken bile tüylerim diken diken oldu Allah sonumuzu hayır etsin. )
  14. S

Başlık biraz garip olmuş haberi duymasam M.B kim banane der geçerdim. :) Bence baskılar ağır gelmiş olabilir. Bir önceki görevi hafif değildi tamam ama bu görev aşırı stresli görev. Resmen hayattan soyutlanmıştır. Belki baskılardan belki görev yükünden istifasını istemiş olabilir...
  15. S

Vergisiz Telefonda 21 kuruşluk poşetin faturaya yansıtılması

Yukarda arkadaş kuralıda paylaşmış onu okuman gerekmiyormu başvuru yaparken ? Herşeyi bilgisayarla yönetmiyorlarmı fatura geliyor sisteme bakıyor 2. Ürün direk red veriyor bu çok normal. Ürünü alan arkadaş 2. Ürünü fişte gördüğünde eğer kuralları bilseydi direk yeni fatura isteyip orada...
  16. S

Vergisiz Telefonda 21 kuruşluk poşetin faturaya yansıtılması

Bu tür onayları sistem otomatik yapıyorsa gayet normal bir şey. Fiyatından dolayı değil faturada farklı ürün olduğu için sistem sorunla karşılaşmış dolayısıyla iptal etmiştir. Benim anlamadığım bu yorumları kalıp olarak bir yere kaydedip direk kopyala yapıştırmı yapıyorlar. Burası tr...
  17. S

Teknofest Ankara Ziyaretçi Kayıtları Başladı!

Sırf oradaki gençlerin azimle ve sabırla yaptıkları projeleri görmek ve onların heyecanla anlatmasını dinlemek için her sene İstanbul a o yorucu trafikte gidiyorum ve her gittiğimde Türk gençliğinin neler yapabildiğini gördüğümde bütün umudum yeşeriyor. Umarım bunun gibi birçok etkinlik yapılır.
Top Bottom