Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,038
Merkez Bankası başkanı görevden affını istemiş bana kalırsa nedeni faiz artışı yaptığı için baştakiler rahatsız oldu artık yeter dediler.
İstifa yani kısacaAffını istemek derken işten atılıyor mu atılmıyor mu hocam ben pek anlamıyorum biraz açıklama şansınız var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hem faiz kararını baştakilerin düşüncesi belirlemiyor mu bu başkana noluyo
Baştakiler faiz artışı istemiyor normaldeAffını istemek derken işten atılıyor mu atılmıyor mu hocam ben pek anlamıyorum biraz açıklama şansınız var mı
Hem faiz kararını baştakilerin düşüncesi belirlemiyor mu bu başkana noluyo
Nasıl ya bu kararı harbi harbi merkez bankası mı veriyor ? Yani kesinlikle Cumhurbaşkanımızın talimatı olmadan ??İstifa yani kısaca
Baştakiler faiz artışı istemiyor normalde
Tabi canım bizde bunu yedik
Damat geri geliyorBaşlık biraz garip olmuş haberi duymasam M.B kim banane der geçerdim.![]()
Bence baskılar ağır gelmiş olabilir. Bir önceki görevi hafif değildi tamam ama bu görev aşırı stresli görev. Resmen hayattan soyutlanmıştır.
Belki baskılardan belki görev yükünden istifasını istemiş olabilir. Bilmediğimiz ne dolaplar dönüyor arkalarda.
Mehmet Şimşek ne yapacak bakalım istifası kabul edilirse belki o da gider. Ortalık yine toz duman.
İster misin Nurettin Nebati geri gelsin göstersin yine gözlerinde ki ışıltıyı bizlere.![]()
Mehmet Şimşek pek zorla yazı yazdırılacak birine benzemiyor açıklaması bence doğrudur.Tabi canım bizde bunu yedik
Damat geri geliyor![]()
Ne kadar TL niz varsa dolar, altın alınMehmet Şimşek pek zorla yazı yazdırılacak birine benzemiyor açıklaması bence doğrudur.
Bakalım önerisi kim olacak ona göre niyeti anlaşılır.
Damat ı merkez bankasına Nurettin'i de bakanlığa atarlarsa gör sen halimizi. ( Yazarken bile tüylerim diken diken oldu Allah sonumuzu hayır etsin. )