Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

DÜNYANIN EN ADALETLİ ÜLKESİYİZ(!)

Herkes Bi alem....
  2. SorryImSoBussy

🔥 İstanbul'da suya %40 zam geldi !

Olaylardan gram çakmayıp yorum yapan herkes, o cahil dediğiniz kesimden şu an hiç bir farkınız kalmadı. Demekki neymiş? Büyük lokma yemeyecekmişsin. Bu zam uzun zamandır konuşulan ve gündemde olan bir zamdı. Hem onca kaynağı kıs, aylarca tasarıları onama. Kaynak ayırma, üstüne onca temel...
  3. SorryImSoBussy

1 adet pizza 530 TL!

Ar-Ge, İnosvasyon ve Dijital Uygulamalar. Yaptığım işin tanımı çok uzun :)) Birimler bunlar, işimde kısaca web siteleri ve insansı robotlar diyeyim.
  4. SorryImSoBussy

1 adet pizza 530 TL!

İstanbul Havalimanı. Hayırlı işler olsun. Orasıda oldukça yoğun bir alan.
  5. SorryImSoBussy

1 adet pizza 530 TL!

Evet fiyatlar fahiş durumda yüksek ama olmak zorunda. Maalesef bu bir gerçek. O alanın lirasının ne kadar olduğunu eminim bilmiyorsun. Elbette havalimanına göre değişir. Hangi havalimanındasın? Belki baseler aynıdır.
  6. SorryImSoBussy

1 adet pizza 530 TL!

Ek olarak havalimanları dünyanın en güvenli noktalarındandır. Bunu da yüksek güvenlik önlemleriyle yapıyorlar. Ben bizzat Dünyanın en büyük havalimanlarından birinde çalışıyorum. Görüyorum. O, bir sandviç ekmeğinin oraya ulaşması için kaç tane izin aldığını bilmiyorsunuz. Bu izinlerin hepsi de...
  7. SorryImSoBussy

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLDU !

Siyaset bu değil mi zaten? Recep Tayyip Erdoğan her zaman hitabeti ve konuşma stiliyle kazanmış birisi. Bu tür yollara başvurulması, yapacak bir şey kalmadığını da göz önünde bulundurursak gayet normal.
  8. SorryImSoBussy

Turkish Airlines'ın ismi değişiyor!

Almanlar demiştim. Yabancılar değil. Ek olarak zaten öncesinde de söyleyebilirdin. Zaten ortada olan birşeydi. Turkey demen yasaklanmadı. Resmi olarak kaldırıldı diye anlıyorum ben.
  9. SorryImSoBussy

Ek iki bilgiyi de ben ekleyeyim. İzlediğin maçlardaki skor tabelalarını yayıncı kuruluş ayarlar. Bir Çin kanalından izlersen Çince yazar, Rus bir kanalda izlersen maçı Kiril alfabesiyle yazılır kısaltmalar ve takım isimleri. Tamamen yayıncı kuruluşla alakalı. Kullanılan fontların Latin...
  10. SorryImSoBussy

Fifa ve Pepsi oynayacağız diye de bir açıklama olmuştu. Gözlüksüz çıktığı her kürsüde bu tür hatalar yapması normal. Dil sürçmesi net.
Top Bottom