Arama sonuçları: *

1. berkec34

Kılıçdaroğlu'nun Seçimi Kaybettikten Sonra Ne Yapacak?

Bu arada İnce haklıydı, bu seçimin kazananı sinan oğan oldu. İnceyide harcadı chp liler. İnce gibi bir siyasetçi inşallah devam eder siyasete
  2. berkec34

Kılıçdaroğlu'nun Seçimi Kaybettikten Sonra Ne Yapacak?

Kemalle beraber kamu görevlisi olan ekrem ve mansurda istifa etmeli kanuna göre.
  3. berkec34

14 Mayıs'tan sonra "Başardık!" adlı konular açalım!

Ne güzel konuşuyorsun, o kadar doğru ki. Birde adaya bakıyorlar. Mansur aday olsaydı yada İnce devam etseydi şu tablo çok farklı olacaktı.
  4. berkec34

Ben muharreme verecektim yapılan mobingten sonra tayyibe verdim. Koyunluklada alakası yok bunun. Kaç seçimdir kaybediyor meral söylemişti onada. Şimdi merak ettiğim imamoğlu dün diyordu bakanlar miting yapıyor, istifa etmeli diye. Kendide cumhurbaşkanı adayı idi belediyeden istifa etmesi...
  5. berkec34

Ya kardeşim, benim bilgim seninkinin misli misli fazla. CHP den de direkt net bilgi veririm sana rahat ol. Videolara gerek yok. Bu ülkede Kemal seçilemez
  6. berkec34

Çoğuna katılmakla birlikte, Meral Akşeneri dinleyip aday kemal olmasaydı kazanırlardı. Zaten dün kemal kılıçdaroğlu konuşurken. Yanında Merak Akşener resmen ben size demedim mi der gibiydi 1684136996 Deprem bölgesinde muhalif halkı tv ye çıkarıyorlar gaza geliyorsunuz. Akpartide de medya gücü...
  7. berkec34

Hüdapar 3 vekil çıkardı

HAHAHAHA abicim neyin kafasını yaşıyorsunuz. %1 oy almayanlar 10-15 vekil çıkardı chp silinecek meclisten nerdeyse hdp ile aynı olacak chp nın koltuk sayısı. Birinizde çıkıp şu kemale istifa demiyorsunuz ya valla yazık. Bu seçimin böyle sonuçlanmasının tek sorumlusu KEMAL KILIÇDAROĞLU...
  8. berkec34

Neden Kaybediyoruz ?

ankaya güvenme ona güvenme kabul edin artık kemalle kazanamazdınz
  9. berkec34

Neden Kaybediyoruz ?

CHP dende hdp nin gitmesini istiyorlar. Şimdi hdp %10 almış. Sence onu saf dışı bırakırlar mı? AKP bu maddelerin hepsini kabul eder
  10. berkec34

Neden Kaybediyoruz ?

Sandıklara sadece akp mi itiraz ediyor, chp de itiraz ediyor boş yorumlar. CHP nın ıslak imza verisine görede akp önde. Başkanlığı kaybetse bile meclistede çoğunluk akpde.Zaten sinan oğanın +5 aldığı her durumda seçim 2. tura kalacak. Büyük ihtimalde AKP bakanlık verecek. Muharrem ince haklıydı...
  11. berkec34

18.30'da YAYIN YASAĞI BİTTİ!

Tamamda anka da açıkladı erdoğan yine önde
  12. berkec34

Askerlik yerleri açıklandı toplanın

Sağol, herhalde güzel memleketimizin ıspartasıda iyidir :D
  13. berkec34

Askerlik yerleri açıklandı toplanın

Var mı ısparta giden? :D
  14. berkec34

BEDELLİ ASKERLİK 150 BİN TL OLUYOR

Ben de 5. ayda yaptım neyse :D
  15. berkec34

BEDELLİ ASKERLİK 150 BİN TL OLUYOR

51 ne zaman oldu ben 55-56 civarı yatırdım
  16. berkec34

28 Ekim ÖTV KDV indirimi

Öyle bir açıklama olacaksa resmi gazetede yayınlanır zaten ay başı bence girer
  17. berkec34

Sıfır Faizli Kredi (Genç Girişimci)

Merhaba, Konu başlıkta ki konu. RTE sıfır faizli kredi limitini arttırdığını söyledi. Ama yeterli kaynak vs yok. Kosgebe gidince onlarla alakası olmadığını onlar üretici imalat yapan ihracat yapana destek verdiklerini söyledi. Merak ettiğim konu bir genç girişimci e-ticaret olarak parekende...
  18. berkec34

Rusya-Ukrayna Savaşı Anlık Dolar: 14,19

3. Dünya savaşı artık her zamankinden daha yakın. Bizim nesilin görmediği hiçbir şey kalmayacak...
  19. berkec34

Rusya-Ukrayna Savaşı Anlık Dolar: 14,19

Dolaylı yoldan bizi etkileyecek bakalım neler olacak
  20. berkec34

Rusya - Ukrayna gerilimi piyasalara nasıl yansır ?

Seninki de çok yüksek değil bence :D
Top Bottom