Messinin Ronaldosu
80+ Bronze
Bu indirim ne zaman başlayacak?
Yarın açıklama yapacaklar mışBildiğim kadarı ile kesinliği yok, yani bu zamana kadar açıklanmadı ise hiç olmaz bile
Seçim sonrası yürürlüğe giricektir garantiYarın Erdoğan bey açıklıyacak ama ne zaman yürürlüğe girer orası önemli cjccjfj inşallah hemen girer ama yılbaşı gibi tahmin ediyorum
Öyle bir açıklama olacaksa resmi gazetede yayınlanır zaten ay başı bence girerYarın Erdoğan bey açıklıyacak ama ne zaman yürürlüğe girer orası önemli cjccjfj inşallah hemen girer ama yılbaşı gibi tahmin ediyorum
ooo yandıkSeçim sonrası yürürlüğe giricek
Valla ben büyük bir şey beklemiyorum veya garip bir şart isteyeceklerini düşünüyorum ama hadi bakalım.ooo yandık
Seçim vaatleri olduğu için mitinglerde şova döküyorlar bunu yoksa 1 ay önce hazırlanmış bir şey bu . İşte yarın konuşma yapacak bakalim ne dicek .dÖyle bir açıklama olacaksa resmi gazetede yayınlanır zaten ay başı bence girer
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz kralllşehir efsanesi yok öyle bir indirim
%18 lik kdv yi 8 e yada 1 e indirler elektronik aletlerde zaten her şeyin fiyatını çoktan yükselttiler 5 6 binlik telefonlar 8 9 oldu 1500 e yakın indirim gelir işte 7 e ye filan düşer ee ne anladık bu işten bir kaç ay önce zaten 5 6 bin olan yani halka yarayacak bişey yok saçma sapan işler 1 ay öncesinden bunun haberini verirsen satıcılar fiyatları yükseltir değişen bişey olmaz
bi gece ansızın düşüreceksin kdv yi aradaki farkı satıcıya devlet verecek 5 binlik telefon 4 e düşecek ozaman adam akıllı iş olur halka yararı olur
artık bu tür politikalar anlamsız neymiş asgari ücret 8 9 olacak ee 80 e aldığın peynir 130 150 lere çıkacak değişen sadece sayılar bu enkazın düzelecgini sanmıyorum Allah sonumuzu hayır eylesin