Neler Yeni

28 Ekim ÖTV KDV indirimi

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Bu indirim ne zaman başlayacak?

FareV

80+ Bronze
Bildiğim kadarı ile kesinliği yok, yani bu zamana kadar açıklanmadı ise hiç olmaz bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarı ile kesinliği yok, yani bu zamana kadar açıklanmadı ise hiç olmaz bile
Yarın açıklama yapacaklar mış

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,016
İsim
Lokman Doğan
Yarın Erdoğan bey açıklıyacak ama ne zaman yürürlüğe girer orası önemli cjccjfj inşallah hemen girer ama yılbaşı gibi tahmin ediyorum

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Yarın Erdoğan bey açıklıyacak ama ne zaman yürürlüğe girer orası önemli cjccjfj inşallah hemen girer ama yılbaşı gibi tahmin ediyorum
Öyle bir açıklama olacaksa resmi gazetede yayınlanır zaten ay başı bence girer

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,016
İsim
Lokman Doğan
Öyle bir açıklama olacaksa resmi gazetede yayınlanır zaten ay başı bence girer
Seçim vaatleri olduğu için mitinglerde şova döküyorlar bunu yoksa 1 ay önce hazırlanmış bir şey bu . İşte yarın konuşma yapacak bakalim ne dicek .d

Robius

80+ Bronze

sucukreizimiz

80+ Bronze
%20 indirim gelicek ondan sonra indirim yaptık diye heryerde gezicekler

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,581
İsim
Deniz Bey
%18 lik kdv yi 8 e yada 1 e indirler elektronik aletlerde zaten her şeyin fiyatını çoktan yükselttiler 5 6 binlik telefonlar 8 9 oldu 1500 e yakın indirim gelir işte 7 e ye filan düşer ee ne anladık bu işten bir kaç ay önce zaten 5 6 bin olan yani halka yarayacak bişey yok saçma sapan işler 1 ay öncesinden bunun haberini verirsen satıcılar fiyatları yükseltir değişen bişey olmaz

bi gece ansızın düşüreceksin kdv yi aradaki farkı satıcıya devlet verecek 5 binlik telefon 4 e düşecek ozaman adam akıllı iş olur halka yararı olur

artık bu tür politikalar anlamsız neymiş asgari ücret 8 9 olacak ee 80 e aldığın peynir 130 150 lere çıkacak değişen sadece sayılar bu enkazın düzelecgini sanmıyorum Allah sonumuzu hayır eylesin

KRazor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Razor
%18 lik kdv yi 8 e yada 1 e indirler elektronik aletlerde zaten her şeyin fiyatını çoktan yükselttiler 5 6 binlik telefonlar 8 9 oldu 1500 e yakın indirim gelir işte 7 e ye filan düşer ee ne anladık bu işten bir kaç ay önce zaten 5 6 bin olan yani halka yarayacak bişey yok saçma sapan işler 1 ay öncesinden bunun haberini verirsen satıcılar fiyatları yükseltir değişen bişey olmaz

bi gece ansızın düşüreceksin kdv yi aradaki farkı satıcıya devlet verecek 5 binlik telefon 4 e düşecek ozaman adam akıllı iş olur halka yararı olur

artık bu tür politikalar anlamsız neymiş asgari ücret 8 9 olacak ee 80 e aldığın peynir 130 150 lere çıkacak değişen sadece sayılar bu enkazın düzelecgini sanmıyorum Allah sonumuzu hayır eylesin

Zam istiyorlar anlamıyorum hiç. Maaşa zam yapılıyor aynı oranda her şeye de zam geliyor, alım gücü aynı hep.

Top Bottom