Neler Yeni

28 Ekim ÖTV KDV indirimi

Cihangir

80+ Gold

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,046
İsim
Lokman Doğan
yarın saat 4 te açıklama yapacak cumhurbaşaknı
Mesaj otomatik birleştirildi:

asker arkadaşın mı neyseki yasa var artık ekran görüntüsü aldım
Cjfjccjfjc Nie olum bu kadar zoruna giden ney ? Saygısızlık mi yapmışım 😂 Bey diye hitap edemez miyim

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit
Gelse de çok bir etkisi olacağını ben düşünmüyorum. Muhtemelen seçim vaati olarak sunup gençlerden oy çekmeye çalışacak. Öyle olursa illaki pc telefon için ülkenin geleceğini satanlar da olacaktır.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe

adam ne demiş olm sen restorana gittiğinde ordakiler sana saygından beyfendi/bey gibi seslenirler ne var bunda?

Robius

80+ Bronze

Ağlıyor musun şuan arkadaşın hitap şeklinden dolayı?

Cihangir

80+ Gold

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
%18 lik kdv yi 8 e yada 1 e indirler elektronik aletlerde zaten her şeyin fiyatını çoktan yükselttiler 5 6 binlik telefonlar 8 9 oldu 1500 e yakın indirim gelir işte 7 e ye filan düşer ee ne anladık bu işten bir kaç ay önce zaten 5 6 bin olan yani halka yarayacak bişey yok saçma sapan işler 1 ay öncesinden bunun haberini verirsen satıcılar fiyatları yükseltir değişen bişey olmaz

bi gece ansızın düşüreceksin kdv yi aradaki farkı satıcıya devlet verecek 5 binlik telefon 4 e düşecek ozaman adam akıllı iş olur halka yararı olur

artık bu tür politikalar anlamsız neymiş asgari ücret 8 9 olacak ee 80 e aldığın peynir 130 150 lere çıkacak değişen sadece sayılar bu enkazın düzelecgini sanmıyorum Allah sonumuzu hayır eylesin
Vergi indirimi oyle calismiyor bir anda indirsin aradaki farki devlet versin diyorsun da adama ekstra bir gider kapisi varken o kapiyi kapatiyorlar adam zaten 1k tl vergi odeyecekken odememis oluyor eger fiyati yukseltirse bu nominal piyasalarin gerekliligi gibi lanse edilmemeli fırsatçılık tam olarak budur

Top Bottom