Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Doğal gaz'a %35 zam.

olm hafta sonu kamu hizmeti felan işte niye aklınız fesata çalışıyor :S 1648761379 böbrek lazım bi 15 sene daha kalsın hacim hafta sonu çöp felan toplarım
  2. bqrr0595

Doğal gaz'a %35 zam.

ben vergimi başka şekilde ödemek istiyorum faturadan vergileri kaldırsınlar :D
  3. bqrr0595

Saray'ımızın Harcamaları 4 Kat Arttı!

https://www.youtubetrimmer.com/view/?v=U_KrB31T84g&start=1413&end=1417
  4. bqrr0595

Yarın Okullar Açılacak Mı?

valoranta dönülür o zaman yavaştan :)
  5. bqrr0595

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

fotosop ta olur görsel ler şiirler şarkılar videolar olsun bizde zafer bayramı ruhunu forumda dolu dizgin yaşayalım istedim :)
  6. bqrr0595

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI dolayısı ile beceri sahibi arkadaşlar wallpaperlar ilgili görseller tasarlayıp paylaşabilr mi acaba benim öyle bir yeteneğim yok ama güzel çalışmalar olacağına inanıyorum hemde tebrikleşme postu gibi olur
  7. bqrr0595

İdeal Eğitim Sistemi Nasıl Olmalı?

bak dünyanın en büyük çöküşlerine ve en ağır yaptırımlara carptırılmış ülkesidir Almanya adamların geri toparlmanmak icin yatırımı en çok yaptıgı sektör eğitimdir gerisi teferruat
  8. bqrr0595

ben demiyorum eğitim sistemi öyle diyor koca sistemden iyi mi biliyoruz yoksa niye trigonometri versin bu adama :)
  9. bqrr0595

sucuklu yumurta yapacak mesela sucuk tam yumurta sarısının cosinisüne olmalı onuda ben mi söyleyim :)
  10. bqrr0595

Ayasofya İçin Basılan Özel Para!

ismet inönü paralarını diyorsanız kimse savunmuyor zaten onları bugünki bu sert tavırda o yüzden zaten ATATÜRK ten baska kimsenin resmi bulunmamamlı paraların üstünde
  11. bqrr0595

tabii ki haklısınız admin ama herhangi bi tarihi değerimiz yada şehir simgelerimiz koyulablr paraların üstüne ancak birinin adına para bastırmak türk devletlerinde çok eski bir gelenektir ve " tırnak içinde hükümdarlık sembolü olarak " değerlendirilir herhangi bi değer simge vs koyulablr para...
  12. bqrr0595

ben eğitim sisteminin baştan sona tekrar ele alınmasını savunanlardanım ve kesinlikle günümüzdeki meslek popilasyonunun ta ilk okul 4. sınıftan sonra planlanması amaçlı çocukların alanında uzman olarak yetiştirilmiş kişiler tarafından pedagoglar veya meslek erbabları tarafından yatkınlıkları...
  13. bqrr0595

türkçe olimpiyatları paraları da hatıra kaldı iyi mi kötü mü bilemiyorm :)
  14. bqrr0595

Çok Şükür Ayasofya Camii Ibadete Açıldı!

abdullah reyiz geldi kesin biri çöktü siteye o kadar diyorum
  15. bqrr0595

saldırı mı var siteye noluyor adminler bi online bi offline biri kapatıyor biri acıyor mu
  16. bqrr0595

hocam aklı basında olan ugrasmaz zaten bunlarla "cahil ile sohbet etmek güçtür bilene çünkü cahil ne gelirse söyler diline " der Ömer Hayyam hic sıkma canını kendi çalar kendi oynar 1594413126 kara veba gibiler ardı arkası kesilmiyor zorla foruma konu acmak icin kota getirtecekler...
  17. bqrr0595

reportla gec boş yapıyolar
  18. bqrr0595

bırak kendi kumunda oynasın hepsi aynı kaostan nefretten karşıtlıktan besleniyor bırak oynasın kendi kumunda
  19. bqrr0595

nerde bu adminler modlar boş yapıyolar
Top Bottom