Mergen
80+ Bronze
Gerek kalmadı,herkes içini döktü bence.@Abdullah Hacıgül şu konuya bakarmısın abi, lütfen.
Gerek kalmadı,herkes içini döktü bence.@Abdullah Hacıgül şu konuya bakarmısın abi, lütfen.
86 yıl bekledik artık tepemiz attı. Açtık camii mizi çok şükür. Türk'ün ve müslüman'ın karşısında durana af yok!Teşekkürler size forumdaş dostlarım, teşekkürler... Güzelce birbirinizi kızdırdınızmı ? kırdınızmı ? birbirinizin fikirlerine saygısızlık gösterdiniz mi ? Araları da bozduk miss gibi dimi, forumun amacı zaten yardımlaşma ve dostluk değil, kargaşa, kaos ve birbimizin moralini bozmak dimi ?
Devam böyle.
gülünç86 yıl bekledik artık tepemiz attı. Açtık camii mizi çok şükür. Türk'ün ve müslüman'ın karşısında durana af yok!
Konu açılmış o yüzden yazayım dedim lakin özelden cevap vermedin. Kırsana kalbimi...Ne boşu,müslüman değilseniz bağıra bağıra söylemeyin bunu,kalp kırarım hoş olmaz
Ben diyeceğimi dedim.Madem Ayasoyfa hakkında olumsuz yorum yazacaksınız,bu gönderiye yorum yapmanız gerekmez?Yanlışmıyım?Olumlu bi gönderiye olumsuz yorum çok saçma.Gelmiş bana küfür et diye bağırıyorusunuz gibi bir şey şu an bu dediğiniz.Eğer kalp kıracak olsam attığım cevapta yazardım,merak etmeyin.Hadi yakşamlarKonu açılmış o yüzden yazayım dedim lakin özelden cevap vermedin. Kırsana kalbimi...
bu gönderinin amacı olumlu mu sanıyorsun?Ben diyeceğimi dedim.Madem Ayasoyfa hakkında olumsuz yorum yazacaksınız,bu gönderiye yorum yapmanız gerekmez?Yanlışmıyım?Olumlu bi gönderiye olumsuz yorum çok saçma.Gelmiş bana küfür et diye bağırıyorusunuz gibi bir şey şu an bu dediğiniz.Eğer kalp kıracak olsam attığım cevapta yazardım,merak etmeyin.Hadi yakşamlar
kim türükn müslümanın karşısında duruyor a**?86 yıl bekledik artık tepemiz attı. Açtık camii mizi çok şükür. Türk'ün ve müslüman'ın karşısında durana af yok!
Dostum şaka mısın ??? Ayasofya mı var ibadet için sadece ??? bu kadar cami neden var? şaka mısınız ya gerçekten , bu kararın sadece ve sadece ülkenin gündemini değiştirmekten ve belirli bir kesimin dikkatini çekme çabasından başka bir şey değil.86 yıldır ibadetimizi yapamadığımız Ayasofya Camii Allah'a şükürler olsun Danıştay kararı ile beraber ibadere tekrardan açıldı. ------UYGUNSUZ KISIM YÖNETİM TARAFINDAN DÜZENLENMİŞTİR------
bırak kendi kumunda oynasın hepsi aynı kaostan nefretten karşıtlıktan besleniyor bırak oynasın kendi kumundaDostum şaka mısın ??? Ayasofya mı var ibadet için sadece ??? bu kadar cami neden var? şaka mısınız ya gerçekten , bu kararın sadece ve sadece ülkenin gündemini değiştirmekten ve belirli bir kesimin dikkatini çekme çabasından başka bir şey değil.
Hepsi öyle gerçekten ben anlamıyorum arkadaş ibadet edecek başka yer yok mu ?? yıllardır bizim kültürümüzden olan bir müzeyi ibadet edilsin diye açmak ancak ve ancak şuanki gibi bir cumhurbaşkanı tarafından yapılırdı zaten.bırak kendi kumunda oynasın hepsi aynı kaostan nefretten karşıtlıktan besleniyor bırak oynasın kendi kumunda
reportla gec boş yapıyolarHepsi öyle gerçekten ben anlamıyorum arkadaş ibadet edecek başka yer yok mu ?? yıllardır bizim kültürümüzden olan bir müzeyi ibadet edilsin diye açmak ancak ve ancak şuanki gibi bir cumhurbaşkanı tarafından yapılırdı zaten.