Neler Yeni

Çok Şükür Ayasofya Camii Ibadete Açıldı!

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Osman Akar
Teşekkürler size forumdaş dostlarım, teşekkürler... Güzelce birbirinizi kızdırdınızmı ? kırdınızmı ? birbirinizin fikirlerine saygısızlık gösterdiniz mi ? Araları da bozduk miss gibi dimi, forumun amacı zaten yardımlaşma ve dostluk değil, kargaşa, kaos ve birbimizin moralini bozmak dimi ?

Devam böyle.
86 yıl bekledik artık tepemiz attı. Açtık camii mizi çok şükür. Türk'ün ve müslüman'ın karşısında durana af yok!

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Konu açılmış o yüzden yazayım dedim lakin özelden cevap vermedin. Kırsana kalbimi...
Ben diyeceğimi dedim.Madem Ayasoyfa hakkında olumsuz yorum yazacaksınız,bu gönderiye yorum yapmanız gerekmez?Yanlışmıyım?Olumlu bi gönderiye olumsuz yorum çok saçma.Gelmiş bana küfür et diye bağırıyorusunuz gibi bir şey şu an bu dediğiniz.Eğer kalp kıracak olsam attığım cevapta yazardım,merak etmeyin.Hadi yakşamlar

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Ben diyeceğimi dedim.Madem Ayasoyfa hakkında olumsuz yorum yazacaksınız,bu gönderiye yorum yapmanız gerekmez?Yanlışmıyım?Olumlu bi gönderiye olumsuz yorum çok saçma.Gelmiş bana küfür et diye bağırıyorusunuz gibi bir şey şu an bu dediğiniz.Eğer kalp kıracak olsam attığım cevapta yazardım,merak etmeyin.Hadi yakşamlar
bu gönderinin amacı olumlu mu sanıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

86 yıl bekledik artık tepemiz attı. Açtık camii mizi çok şükür. Türk'ün ve müslüman'ın karşısında durana af yok!
kim türükn müslümanın karşısında duruyor a**?

uydu3

80+ Silver
Dağıldı Ottoman Empire ayil Türk!Şu şarkıyı bırakmak istedim

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
nerde bu adminler modlar boş yapıyolar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Erken seçim geliyor siz ona hazırlanın ayasofya açıldıysa kesin hemen seçim yapıcaklar.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
86 yıldır ibadetimizi yapamadığımız Ayasofya Camii Allah'a şükürler olsun Danıştay kararı ile beraber ibadere tekrardan açıldı. ------UYGUNSUZ KISIM YÖNETİM TARAFINDAN DÜZENLENMİŞTİR------
Dostum şaka mısın ??? Ayasofya mı var ibadet için sadece ??? bu kadar cami neden var? şaka mısınız ya gerçekten , bu kararın sadece ve sadece ülkenin gündemini değiştirmekten ve belirli bir kesimin dikkatini çekme çabasından başka bir şey değil.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Dostum şaka mısın ??? Ayasofya mı var ibadet için sadece ??? bu kadar cami neden var? şaka mısınız ya gerçekten , bu kararın sadece ve sadece ülkenin gündemini değiştirmekten ve belirli bir kesimin dikkatini çekme çabasından başka bir şey değil.
bırak kendi kumunda oynasın hepsi aynı kaostan nefretten karşıtlıktan besleniyor bırak oynasın kendi kumunda

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
bırak kendi kumunda oynasın hepsi aynı kaostan nefretten karşıtlıktan besleniyor bırak oynasın kendi kumunda
Hepsi öyle gerçekten ben anlamıyorum arkadaş ibadet edecek başka yer yok mu ?? yıllardır bizim kültürümüzden olan bir müzeyi ibadet edilsin diye açmak ancak ve ancak şuanki gibi bir cumhurbaşkanı tarafından yapılırdı zaten.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Hepsi öyle gerçekten ben anlamıyorum arkadaş ibadet edecek başka yer yok mu ?? yıllardır bizim kültürümüzden olan bir müzeyi ibadet edilsin diye açmak ancak ve ancak şuanki gibi bir cumhurbaşkanı tarafından yapılırdı zaten.
reportla gec boş yapıyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,607
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom