Çok Şükür Ayasofya Camii Ibadete Açıldı!

Evet, ekonomimiz düzeldi, eğitim sistemimiz düzeldi, adalet sistemimiz çok sağlam. Ayasofya cami oldu süper güç olduk moruk.

@Mehmet Yılmaz Bu konu kapatılmıştı, nasıl yeniden açılabiliyor ?

Ülkede senin gibi aklı başında olan insanları görmek de güzel sabahtan beri twitter da kafayı yemek üzereydim.
hocam aklı basında olan ugrasmaz zaten bunlarla "cahil ile sohbet etmek güçtür bilene çünkü cahil ne gelirse söyler diline " der Ömer Hayyam hic sıkma canını kendi çalar kendi oynar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz Bu konu kapatılmıştı, nasıl yeniden açılabiliyor ?
kara veba gibiler ardı arkası kesilmiyor zorla foruma konu acmak icin kota getirtecekler banlıyorlar banlıyorlar bitmiyor

hocam aklı basında olan ugrasmaz zaten bunlarla "cahil ile sohbet etmek güçtür bilene çünkü cahil ne gelirse söyler diline " der Ömer Hayyam hic sıkma canını kendi çalar kendi oynar
Ya bir de Atatürk bize ihanet yaptı gibi saçma sapan yorumlar okuyorum sabahtan beri tamam ben Atatürk'e tapılsın demiyorum ama böyle bir konuda kimin yanlış yapıldığı da gayet açık :(

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kara veba gibiler ardı arkası kesilmiyor zorla foruma konu acmak icin kota getirtecekler banlıyorlar banlıyorlar bitmiyor

Asıl anlamadığım şey kapanan bir konu nasıl tekrar açılıyor ? Millet birbirini yeterince kırmadı galiba :mad:.

saldırı mı var siteye noluyor adminler bi online bi offline biri kapatıyor biri acıyor mu

Mehmet kardeşim konuyu kapatır mısın ?

abdullah reyiz geldi kesin biri çöktü siteye o kadar diyorum

@White Ravens adını bilmiyorum kusura bakma sen de bi ilgileniver kalpler kırılıyor.

Kalpler kendi kendine kırılmıyor.
Birbirinizin kalbini kırmadan iletişime geçin.
Birisi sizin kalbinizi kıracak yorum yaparsa, raporlayın.

86 yıldır ibadetimizi yapamadığımız Ayasofya Camii Allah'a şükürler olsun Danıştay kararı ile beraber ibadere tekrardan açıldı. ------UYGUNSUZ KISIM YÖNETİM TARAFINDAN DÜZENLENMİŞTİR------
konu siyasete kadar uzanıyor konuyu kapatmanı öneririm
çünkü kavga çıkar kolayca kırmayalım birbirimizi dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,983
Üyeler
184,251
Son üye
FFatih
Geri