Mechanist
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,749
Ülkede senin gibi aklı başında olan insanları görmek de güzel sabahtan beri twitter da kafayı yemek üzereydim.reportla gec boş yapıyolar
Ülkede senin gibi aklı başında olan insanları görmek de güzel sabahtan beri twitter da kafayı yemek üzereydim.reportla gec boş yapıyolar
hocam aklı basında olan ugrasmaz zaten bunlarla "cahil ile sohbet etmek güçtür bilene çünkü cahil ne gelirse söyler diline " der Ömer Hayyam hic sıkma canını kendi çalar kendi oynarÜlkede senin gibi aklı başında olan insanları görmek de güzel sabahtan beri twitter da kafayı yemek üzereydim.
kara veba gibiler ardı arkası kesilmiyor zorla foruma konu acmak icin kota getirtecekler banlıyorlar banlıyorlar bitmiyor@Mehmet Yılmaz Bu konu kapatılmıştı, nasıl yeniden açılabiliyor ?
Ya bir de Atatürk bize ihanet yaptı gibi saçma sapan yorumlar okuyorum sabahtan beri tamam ben Atatürk'e tapılsın demiyorum ama böyle bir konuda kimin yanlış yapıldığı da gayet açıkhocam aklı basında olan ugrasmaz zaten bunlarla "cahil ile sohbet etmek güçtür bilene çünkü cahil ne gelirse söyler diline " der Ömer Hayyam hic sıkma canını kendi çalar kendi oynar
hocam aklı basında olan ugrasmaz zaten bunlarla "cahil ile sohbet etmek güçtür bilene çünkü cahil ne gelirse söyler diline " der Ömer Hayyam hic sıkma canını kendi çalar kendi oynar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kara veba gibiler ardı arkası kesilmiyor zorla foruma konu acmak icin kota getirtecekler banlıyorlar banlıyorlar bitmiyor
konu siyasete kadar uzanıyor konuyu kapatmanı öneririm86 yıldır ibadetimizi yapamadığımız Ayasofya Camii Allah'a şükürler olsun Danıştay kararı ile beraber ibadere tekrardan açıldı. ------UYGUNSUZ KISIM YÖNETİM TARAFINDAN DÜZENLENMİŞTİR------