Arama sonuçları: *

• Users: marilyn
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. marilyn

Panel Siteleri Kapatılmaya Başladı !🔥

Aradan geçen 3 sene sonunda şükür Sonunda bunu haber eden gazetecileri içeri atmak yerine önüne geçebilmek için adım atılıyor
  2. marilyn

Getir, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Mubadala şirketi tarafından satın alındı.

Hiç sevmiyordum kendilerini çalişanlarin haklarini gasp eden bir şirketti yerli olsada sipariş vermeyi biraktim
  3. marilyn

15-50 Yaş arası Iraklılar Türkiye'ye Vizesiz girebilecek!

Medyadan duyduklarimi yazmıyorum yaşanan şeyleri yazıyorum
  4. marilyn

Peki neden iftiralar ile suçsuz insanlar içeri atıldı hapishanedeki sirf birisinin şikayeti ile hamile kadını içeri attilar hapishanede doğum yaptı 1723812871 Bu denetimsizliktir kurunun yanında yaşlarda yandı
  5. marilyn

Darbeden sonra zaten ülke değişim geçirde 15 temmuzu erdoğanın çoğu yetkiyi üzerine alabilmek için planlı yaptığına düşünüyorum topuda artık anlaşamadığı fetöye attı sirf sevmediği insanları içeri attirip yerine yönetebileceği insanları yerleştirdi malum halkı fetö denen tarikata özendirip...
  6. marilyn

Sana karşı kinim artık yok diyebilirim ama fevkelade1i denen elemana boş değilim Tayyip şu son 10 yıl içerisinde gidip yerine başka biri koyulsada çok farki olacağini sanmazdim çünkü malum muhalefet işine gelince muhalif geri kalan tüm vakitte akp den daha akp li ilk seçildiğinde yaptiklarina...
  7. marilyn

Eski tayyip olsa eleştirmem zaten son 10 yıl artık baştan atılmalı diye bağiriyor merkez bankasina vs tanidiklarini oturtmaya başlayinca bu ülke bitti
  8. marilyn

Amacın mesaj kasmak ise fevkelade gibi linç yiyeceğin karşit ucube gorüşlerini forumda konu açabilirsin her gelen linç yorumuna ***** saçma cevaplar yazarsan bu sayede mesaj kasmış olursun 1723752725 Hakaret etmene gerek yok lavuk olduğundan hakarete değer birisi olarak goruyorum birde...
  9. marilyn

Engellenenler listesinden direkt çektim efiyi hatirlamiyorum fevkalade seçimden seçime konuşuyor zaten onun parasi var kafasi eserse 1723752528 Ve kudurduğum yok upuzun yazı yazdım bir tek argüman bile sunup reddedemedin ucubenin tekisin @Mehmet Yılmaz dan self ban istememe rağmen atmamakta...
  10. marilyn

Analarindan babalarindan çay bahçelerinden duydukları hurafelerle siyaset yapan bunak kitle 1723748761 Tanimam hiç konulari karşima gelmedi tartışmada yapmadım engellemek için eski mesajlarini okumayacağım vakit kaybı
  11. marilyn

Engelledim gitti boş beleş elemanın teki @Fevkelade1i @KAANT10X @EFI Shell en boş beleş insanlardır engelleyin. akp nin x trolleri da forumu da ele geçirmeye başlamış
  12. marilyn

İNSTAGRAM ERİŞİME AÇILDI

▪️Apk, pka ve pak terör örgütlerine ait hesaplar ve bu örgütler lehine propaganda içeren paylaşımlar hızlı bir şekilde kaldırılacak.
  13. marilyn

İran, İsrail'i Vurduğu Yerleri Paylaştı 😱

İmkansız israil nerde türkiye nerde israile diye türkiyeye düşerse bilinçli yaptiklari çok belli olur
  14. marilyn

İran, İsrail'i Vurduğu Yerleri Paylaştı 😱

Şu fotoyu atiyorum ve iranin klavye delikanlisi olduğunu söyleyip gidiyorum
  15. marilyn

Neden Kimse Gündeme Getirmiyor Bu Olanları ?

Robloxmu engellenmiş valla senden haberim oldu bu ay bi cozuttular cidden nabız yokluyorlar herhalde yarin ben anayasayi tumden değişiyorum diktatorunuz oluyorum dese şaşirmam
  16. marilyn

Neden Kimse Gündeme Getirmiyor Bu Olanları ?

Arkadaşım 600 euroluk bir şase sipariş etti ve gumruğe 20000 tl odedi sadece 1600 tl si vergi geri kalani müşavirin kisaca rüşvet sistemi var 1723044895 Kandırma yok hepsi kukladsn ibaret şu 25 yilda 1 tane adam akilli muhalif gelmezmi
  17. marilyn

Şimdi İnsta Açılıyor mu Açılmıyor mu?

Açın dedim ben emri verdim açarlar az daha sabret
  18. marilyn

İran devlet televizyonun açıklaması

Attiklari füzeler kirsal kesimdeki köylülere isabet eder ( kendi ülkesindeki kırsal kesim) 1722629840 İran boş çar filistin israil olayı ateşlendiğinden beri boş boş ahkam kesiyor
  19. marilyn

İNSTAGRAM ERİŞİM ENGELİ YEDİ !!! 🚫🚫

Sen beni engelle bu arada yeni yerli ve milli oyunumuzu oynadinizmi milliyetçilik duygularinizi sömürerek para kazanmamız lazim
  20. marilyn

İNSTAGRAM ERİŞİM ENGELİ YEDİ !!! 🚫🚫

Twitter trollüğü kapanmış artık alışkanlık olmuş girdiği her platformda ücretsiz trollük yapıyor
Top Bottom