Neler Yeni

15-50 Yaş arası Iraklılar Türkiye'ye Vizesiz girebilecek!

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
IMG_20240815_191439.jpg

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
@EFI Shell hoca muz cumhuriyeti diyordu haklıymış
Hoca? hayırdır çok mu çabuk kandınız bu tarikatçının süslü sözlerine?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@EFI Shell hoca muz cumhuriyeti diyordu haklıymış
Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti'ne muz cumhuriyeti diyen birisini haklı olarak destekliyorsun ancak o kişinin Cumhuriyet rejimine karşı olup şeriat destekçisi olduğunu bilmediğini varsayıyorum, yazık.

Hoca? hayırdır çok mu çabuk kandınız bu tarikatçının süslü sözlerine?

Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti'ne muz cumhuriyeti diyen birisini haklı olarak destekliyorsun ancak o kişinin Cumhuriyet rejimine karşı olup şeriat destekçisi olduğunu bilmediğini varsayıyorum, yazık.
Efi Shell hoca laik kemalist cuntacı yönetim isteyen anadan doğma Kemalisttir siz karıştırmışsınız

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Engelledim gitti boş beleş elemanın teki @Fevkelade1i @KAANT10X @EFI Shell en boş beleş insanlardır engelleyin. akp nin x trolleri da forumu da ele geçirmeye başlamış
Analarindan babalarindan çay bahçelerinden duydukları hurafelerle siyaset yapan bunak kitle

Elebasları bu hesap muhalif görünümlü akp li bunuda engelleyin 👉👉 @BixiBlake
Tanimam hiç konulari karşima gelmedi tartışmada yapmadım engellemek için eski mesajlarini okumayacağım vakit kaybı

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uzun huysuz
Afrikayada açmayı unutmayın,Maymun yiyip viruslu elemanlar bizim can dostumuz!!!!!(!)

KAANT10X

80+ Bronze
Engelledim gitti boş beleş elemanın teki @Fevkelade1i @KAANT10X @EFI Shell en boş beleş insanlardır engelleyin. akp nin x trolleri da forumu da ele geçirmeye başlamış
Puahahaha ne kadar kudurmuşsun. Ama yanlışın var @EFI Shell akpyi sevmiyor bildiğim kadarıyla. @Fevkelade1i ise uzun zamandır görmedim.

Puahahaha ne kadar kudurmuşsun. Ama yanlışın var @EFI Shell akpyi sevmiyor bildiğim kadarıyla. @Fevkelade1i ise uzun zamandır görmedim.
Bir de bilen varsa bu forumda engelleme olayı nasıl oluyor bu eleman şimdi beni engellemiş ama profilini görebiliyorum ve etiketleyebiliyor. Ya forumda engelleme sistemi bozuk ya da bu eleman engellemeyi bilmiyor.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Engellenenler listesinden direkt çektim efiyi hatirlamiyorum fevkalade seçimden seçime konuşuyor zaten onun parasi var kafasi eserse

Bir de bilen varsa bu forumda engelleme olayı nasıl oluyor bu eleman şimdi beni engellemiş ama profilini görebiliyorum ve etiketleyebiliyor. Ya forumda engelleme sistemi bozuk ya da bu eleman engellemeyi bilmiyor.
Ve kudurduğum yok upuzun yazı yazdım bir tek argüman bile sunup reddedemedin ucubenin tekisin @Mehmet Yılmaz dan self ban istememe rağmen atmamakta

bir gün ailevi değerlerinizle yaşayacağım fantazileri yazmadan banlanmam dileği ile

KAANT10X

80+ Bronze
Engellenenler listesinden direkt çektim efiyi hatirlamiyorum fevkalade seçimden seçime konuşuyor zaten onun parasi var kafasi eserse
Hacı şaka maka kimseyi engelleme sonra kimle kapışıp mesaj kasacağız.

Ve kudurduğum yok upuzun yazı yazdım bir tek argüman bile sunup reddedemedin ucubenin tekisin @Mehmet Yılmaz dan self ban istememe rağmen atmamakta

bir gün ailevi değerlerinizle yaşayacağım fantazileri yazmadan banlanmam dileği ile
Sana hakaret mi ediyoruz? Bir de ailevi değer, fantazi falan yazmışsın. Ayıp oluyor bilgine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom