marilyn
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,679
- İsim
- marilyn
Uygunsuz davranış
Amacın mesaj kasmak ise fevkelade gibi linç yiyeceğin karşit ucube gorüşlerini forumda konu açabilirsin her gelen linç yorumuna ***** saçma cevaplar yazarsan bu sayede mesaj kasmış olursunHacı şaka maka kimseyi engelleme sonra kimle kapışıp mesaj kasacağız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hakaret etmene gerek yok lavuk olduğundan hakarete değer birisi olarak goruyorum birde hakaretlerden orgazm olduğunu düşünüyorum bu kadar sığ bir görüşe sahip olabilecek bir insan tanimiyorumHacı şaka maka kimseyi engelleme sonra kimle kapışıp mesaj kasacağız.
Sana hakaret mi ediyoruz? Bir de ailevi değer, fantazi falan yazmışsın. Ayıp oluyor bilgine.
Fevkelade1ucube diye birisinin yorumu ahahah ee kardeşim faizler artiyor @Fevkelade1i niye sesin çikmiyor faizler arttirilmali dediğimde bana karşi çiktin git tsyyibe konuşsana şimdi niye faizleri arttiriyorsunuz hani nas vardı diye hahahaha dolar sabit dursun diye rezerv satişi yapip bir gunluk dolar çakilsin diye katarlilarla anlaşma imzalayan adamın kasasi doluymuş he peki o kasanin ne kadari dış borçlara gidiyor maaleysef erdoğan türkler üremediği için ülkeye soktuğun milyonlarca suriyeli sana tahmin ettiğin çin ekonomisinin yakinina bile ulaştiramadi çok insan çok vergi bir ton ucuz fabrika ve ucuz işcilik şimdi geri dönülemeyecek hasari faiz arttirimi ile kapatmaya çalişiyorlar ama hala yerli üretim yok ülkede her gün göçmen krizi her gün yaşanan mülteci propagandaları göz yummaniz çok komik bundan bir kaç nesil sonra ne sizde nede çocuklarinizda türklük milliyetçilik diye bir şey kalmayacak siz milliyetçiyim yerliyim diye geçinmeye devam edin
Çok güzel haha atiyorsun kaan lavuğu karşıt bir argümanın varsa dinliyelim ama yoktur sen çok kudurmuşsun diye mesaj atıp forumu kapattıktan sonra furkan adlı trollün canli yayininda türbanlı simge part 2 videosunu izlersinizAmacın mesaj kasmak ise fevkelade gibi linç yiyeceğin karşit ucube gorüşlerini forumda konu açabilirsin her gelen linç yorumuna ***** saçma cevaplar yazarsan bu sayede mesaj kasmış olursun
Hakaret etmene gerek yok lavuk olduğundan hakarete değer birisi olarak goruyorum birde hakaretlerden orgazm olduğunu düşünüyorum bu kadar sığ bir görüşe sahip olabilecek bir insan tanimiyorum
Fevkelade1ucube diye birisinin yorumu ahahah ee kardeşim faizler artiyor @Fevkelade1i niye sesin çikmiyor faizler arttirilmali dediğimde bana karşi çiktin git tsyyibe konuşsana şimdi niye faizleri arttiriyorsunuz hani nas vardı diye hahahaha dolar sabit dursun diye rezerv satişi yapip bir gunluk dolar çakilsin diye katarlilarla anlaşma imzalayan adamın kasasi doluymuş he peki o kasanin ne kadari dış borçlara gidiyor maaleysef erdoğan türkler üremediği için ülkeye soktuğun milyonlarca suriyeli sana tahmin ettiğin çin ekonomisinin yakinina bile ulaştiramadi çok insan çok vergi bir ton ucuz fabrika ve ucuz işcilik şimdi geri dönülemeyecek hasari faiz arttirimi ile kapatmaya çalişiyorlar ama hala yerli üretim yok ülkede her gün göçmen krizi her gün yaşanan mülteci propagandaları göz yummaniz çok komik bundan bir kaç nesil sonra ne sizde nede çocuklarinizda türklük milliyetçilik diye bir şey kalmayacak siz milliyetçiyim yerliyim diye geçinmeye devam edin
Son düzenleme: