Arama sonuçları: *

• Users: sveaz
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. sveaz

turkiye benim gozumde bitti

-margot robie
  2. sveaz

Neden Kimse Gündeme Getirmiyor Bu Olanları ?

böyle olaylara polis gelmiyormuş babam da aynı soruyu sormuş eğer kavga veyahutta silah vb olay varsa polis geliyormuş
  3. sveaz

Neden Kimse Gündeme Getirmiyor Bu Olanları ?

normalde ülkemi çok seviyorum ki hala seviyorum daha bugün başıma gelen bir olay bu ülkenin artık demografik yapısının bozulduğunu ve artık yaşanılacak bir yer olmadığını kanıtladı bana annem ve babam 2 yeğenime bakıyor ve bugün bizim burdaki parka götürmüşler parkta oynarken bir tane ırk grubu...
  4. sveaz

Seçim değerlendirmem - (Erdoğan’ın değerlendirmesi)

o manada değil zafer partisi ile aynı zamanlarda çıkmış bir parti neredeyse ona rağmen zaferi katlayan bir parti o manada 1712085161 yrp ye destek verdiğimi söylemedim bu seçimde başarılı olduğunu söyledim gerçekten nasıl sağ görüşe muhalefet yapılacağını gösterdi o manada kanım ısındı yoksa...
  5. sveaz

Seçim değerlendirmem - (Erdoğan’ın değerlendirmesi)

bu seçim yrp ye yazar adam geldi yıllar sonra babasının intikamını aldı akp den kral aw merkez-sol görüşlü birisi olarak refaha kanım ısındı resmen
  6. sveaz

AKPYE CHPDEN Tarihi Darbe

yrp nin iki yolu var şu anda ya radikalleşicek yada modernleşicek açıkcası ben modernleşiceği kanaatindeyim açıklamaları da böyle gözüküyor tabanı aşırı sağcı islamcı insanlar olabilir ama fatih erbakan böyle bir insan değil ki yrp den bayağı tanıdığım var çoğu akp den veya chp den sıkılıp...
  7. sveaz

AKPYE CHPDEN Tarihi Darbe

seçime o kadar beklentisiz girdim ama sonuçları görünce o kadar çok gaza geldim ki resmen chp kırdı geçirdi akp ye ama bu seçim yrp ye yazar oy oranını aşırı arttırmış
Top Bottom