Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

DA Forumdakıler Ne Is Yapıyo?

Amin hocam. Genel olarak gerçekten yorucu bir insanın bedenini tüketen bir iş mesela geçenlerde 17,5 kilometre yürüdüm 10 saat içinde. 21.500 adım ediyor. Günlük ortalama 13-15 bin adım arasında gidip geliyor. Fiziksel olarak gerçekten yorucu bir iş ama 7 aylık bir eleman olmama rağmen 35.000 TL...
  2. AGUMBA

Bir revizyon başladı nerdeyse 28 gün izinsiz çalıştım. 20 günde 120 saat mesaim vardı ondan sonrasını takip etmedim sen düşün 😂
  3. AGUMBA

Fabrikada makine bakımcı olarak çalışıyorum
  4. AGUMBA

İKİNCİ EL KISMI İLAN YENİLEME SÜRESİ

Selamünaleyküm arkadaşlar. Bildiğiniz üzere ikinci el kısmı tamamıyla değişti Bence gayet güzel oldu ama şöyle küçük bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ilan yenileme süresi 1 hafta Ve bu çok uzun bir süre. Bazı insanlar ilanı açıp belki satılır diye beklemeye bırakırken bazı insanlar sürekli...
  5. AGUMBA

SİZCE SİSTEMİM NEKADAR EDER?

İşte ben de şunu diyorum kart sana ham bir şekilde gerçek 2K ultra görüntüsünü veremeyecek bunu yapay zeka ile destekleyip kaliteyi de biraz kısıp sana O görüntüyü vermeye çalışacak işte ben bunu sevmiyorum böyle bir kart kullanacağıma Yeni teknoloji zorlamasıyla değil kendi gücü ile bu...
  6. AGUMBA

Sopa biraz kalın gibi
  7. AGUMBA

Daha eski nesilden bir sistem derken? Sistemdeki parçalarda ekran kartı hariç diğer ürünler am5 platformunda alabileceğin en kaliteli ürünlerden bazılarından oluşuyor. Sadece ekran kartı 3000 serisinden ve o da 3000 serisinin olabilecek en iyi kartı. Öyle mi bahsediyorsun ki sanki DDR3 değil...
  8. AGUMBA

Arkadaşın dediği sistemler de mantıklı ama genelde uygun olsun diye hep giriş seviyesi ekipmanlar oluyor. He diyorlarsa ki ben OC falan yapmayacağım çok kurcalamam ozaman o sistemler de mantıklı olur ama birazcık kurcalamak istediğinde işler değişiyor 😂
  9. AGUMBA

Kesinlikle o para verilmez. Dediğim gibi eğer isteyen olursa sarı siteden yada FB gruplarından alsın. Bu arada 7600x ile kullanıyorum termal macun olarak thermal grizzly kyronaut kullandım maksimum 65-70 derece görüyorum oyunlarda ama 65 üzeri çok nadir ve oda sıcaklığı da yüksek yani. Ben çok...
  10. AGUMBA

Dediğin gibi bilmeyene kökleyenler de var ama ben bilmeyene bilmese bile fazla paraya satmam 😂 dediğin gibi 4070 süper sistemler vardı ama parça kaliteleri benimki kadar yüksek değildi ve ekran kartları genelde çift fanlı modeller oluyordu. Çift canlı modelleri denemiş birisi olarak bidaha...
  11. AGUMBA

Dostum sadece ekran kartı 18-20 arası şu an ve içi açılmamış ısı değeri fena olmayan bir kart ve en tepe model. Hadi diyelim 15 e saydık (ki imkansız) geri kalanları monitör dahil sen 13 - 15 bin arası mı hesapladın? Ben bukadar az edeceğini düşünmüyorum açıkcası. Sen ederleri nekadar düşündün...
  12. AGUMBA

Selamın aleyküm arkadaşlar. Sistemi satmaya niyetim yok ama şu an ortalama ne kadar edebileceğini merak ettim açıkçası. Sistem şu şekilde ve parçaların çoğunun 1 - 1 buçuk sene garantisi var hepsi kendi adıma faturalı. Anakart, işlemci ve monitör Vatan bilgisayardan, ram ise Hepsiburada dan (...
  13. AGUMBA

Sevgilimden ayrıldım ama hic uzulemiyorum

Ozaman dans
  14. AGUMBA

20 yaşında evlenip 22 yaşında boşanmaktan iyidir
  15. AGUMBA

Ne yapsaydım 19 yaşında evlense miydim 😂 sen çıldırmış olmalısın adamım
  16. AGUMBA

Ben 3.5 senelik kız arkadaşımdan ayrılmıştım zerre üzülmemiştim aç iki el lol at bi sıkıntın kalmaz
Geri