Lympha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 807
Aslında normal bir süre birbirini çok iyi tanıyan 2 yabancı için![]()
3.5 sene de çok gibi ya,Ne yapsaydım 19 yaşında evlense miydimsen çıldırmış olmalısın adamım
Aslında normal bir süre birbirini çok iyi tanıyan 2 yabancı için![]()
3.5 sene de çok gibi ya,Ne yapsaydım 19 yaşında evlense miydimsen çıldırmış olmalısın adamım
20 yaşında evlenip 22 yaşında boşanmaktan iyidir3.5 sene de çok gibi ya,
haklısın20 yaşında evlenip 22 yaşında boşanmaktan iyidir
Ozaman danshaklısın
Boş ver reis bir arkadaş bul minecraft oyna.Sevgilimden ayrıldım ama hic uzulemiom sorun bendemi
Noldu baba anlat ne yaptı bu kadar sana üzülmeyecek kadar duygusuz yaptı gâvur karı (!)Sevgilimden ayrıldım ama hic uzulemiom sorun bendemi
knk sevgiliyi boşver vur kaççı ol daha iyidir benceSevgilimden ayrıldım ama hic uzulemiom sorun bendemi
Takıldığın yere bak ya bırak sen niye üzülmek istiyorsun o senin arkandan üzülsünSevgilimden ayrıldım ama hic uzulemiom sorun bendemi
Vallahi kız arkadaşa ne gerek var erkek arkadaş dahada iyi örnek tabi herkesin görüşü farklı.Ne güzel işte
27 inç bakarken bi anlık gazla bunu aldım.reis o monitör ne öyle ya
Üzülme daha iyi kanka. Takma kafaya at gitsin. Kendine yeni bir sayfa aç. Artık hayatında yok öyle birisi.Sevgilimden ayrıldım ama hic uzulemiom sorun bendemi
Sansürsüz halini özelden atar mısınız hocam?Vallahi kız arkadaşa ne gerek var erkek arkadaş dahada iyi örnek tabi herkesin görüşü farklı.Alıntıyı görüntüle