cemileskii4003
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabınız için teşekkür ederim evet artık ne olcaksa olsun red yersemde denedim derim yapcak bişey yok kız ilk ben oraya gittiğimde yani çalışmaya başladığı ilk 2 hafta yaklaşık hep parmağında yüzük vardı hatta bu konunun başında onuda çok düşündük diğer arkadaşlarla fakat sonradan çıkardı şimdi hiç takmıyor acaba ben yüzük var diye hareket etmem diye mi düşündüde çıkardı ama bilmiyorum işte bazen bakıyor bana bazen iş yoğunluğundan bakmıyor hiç görmüyor bile normal müşteri gibi ondan bende hareketlenip hareketlenmemek arasında kaldım yani markettekilerin çoğu farketmiştir bi abla var hele ben her geldiğimde sırıtıyor ama onla sohbetimde var belki ondan sırıtıyordur bilmiyorumya çikolata önerisini yap ya onun yakın olduğu birisine söyle o yapsın aranızı ya da git direkt konuş. bir şey yapmazsan ve uzatırsan da sana karşı bir şey hissediyorsa bile o benim için hissetmiyor diyip kendi kendine vazgeçer. en kötüsü bir başkası senden önce davranır ve kaybedersin. ordaki herkesin fark edip de kızın fark etmemesi mümkün değil. illaki fark eden biri ona bunu söylemiştir ki muhtemelen senden bir adım bekliyordur. bunu bence çok uzatma.