Sevdiğim kız var ama nasıl konu açacağımı bilmiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ya çikolata önerisini yap ya onun yakın olduğu birisine söyle o yapsın aranızı ya da git direkt konuş. bir şey yapmazsan ve uzatırsan da sana karşı bir şey hissediyorsa bile o benim için hissetmiyor diyip kendi kendine vazgeçer. en kötüsü bir başkası senden önce davranır ve kaybedersin. ordaki herkesin fark edip de kızın fark etmemesi mümkün değil. illaki fark eden biri ona bunu söylemiştir ki muhtemelen senden bir adım bekliyordur. bunu bence çok uzatma.
Cevabınız için teşekkür ederim evet artık ne olcaksa olsun red yersemde denedim derim yapcak bişey yok kız ilk ben oraya gittiğimde yani çalışmaya başladığı ilk 2 hafta yaklaşık hep parmağında yüzük vardı hatta bu konunun başında onuda çok düşündük diğer arkadaşlarla fakat sonradan çıkardı şimdi hiç takmıyor acaba ben yüzük var diye hareket etmem diye mi düşündüde çıkardı ama bilmiyorum işte bazen bakıyor bana bazen iş yoğunluğundan bakmıyor hiç görmüyor bile normal müşteri gibi ondan bende hareketlenip hareketlenmemek arasında kaldım yani markettekilerin çoğu farketmiştir bi abla var hele ben her geldiğimde sırıtıyor ama onla sohbetimde var belki ondan sırıtıyordur bilmiyorum

Selamünaleyküm cümleten iyi sosyaller, sevdiğim bir kız var fakat şöyle geçen sene askerden geldiğimde en son denk gelmiştim mağazada kasiyerlik yapıyordu fakat ertesi gün konuşacağım diye gittim bulamadım sanırım tam sezon sonu son gün çalıştı işten çıktı bir daha da denk gelemedim :/ şimdi orada yine çalışıyor gidip konuşayım diyorum hatta saçma sapan şeyler alıp çıkıyorum devamlı :D ama arkada kasada insanlar olduğundan o an 15-20 saniyede neden konu açıp konuşurum ayak üstü ya da ne lafı atarım bilemedim normalde dışarıda olsa heyecanlanıp böyle bu kadar düşünmem ama şu ankitlenmiş durumdayım ayrıca en son 2 sene önce ayrıldım 3 senelik ilişkim vardı ve bu beni ciddi olarak bu işlerden uzaklaştırdı artık aşk ile ilgili hiçbir şeyle ilgilenmiyordum takmıyordum şu anda da mesela bir tarafım oraya doğru gidiyor diğer tarafım gitme boş ver gene aynı olacak değmez salla aşk işlerini işine gücüne odaklan diyor ne yapacağım bilmiyorum, şu an o kızın adını öğrenmeye uğraşıyorum ama o girişimimde boşa çıktı :D çünkü fişlerde isimlerde soy isim gibi sansürlüymüş kasiyer adları ondan boşa çıktı o taktikte ne yapacağım bilmiyorum yaş olmuş 23 benden küçükler veya büyüklerim abi ya da kardeşim ne işin var böyle şeylerle git direkt konuş dicekte kasada olduğundan bu yaşta şaklaban olduk vallahi arkam kalabalık diyecek o kısa saniyede bir şey bulamadım daha :D var mı yardımcı olabilecek şimdiden teşekkürler.
Knk kasma rahat takil olursa olur olmazsa da rezil olmazsin insanlar saatlerce red yiyen birini konusmaz merak etme. Bol şans

Knk kasma rahat takil olursa olur olmazsa da rezil olmazsin insanlar saatlerce red yiyen birini konusmaz merak etme. Bol şans
Yok be reisim mesele red yiyip rezil olmak değil red yersem bi daha başka şansım kalmıcak o kız için çünkü geçen seneden beri aklımda beni durduran bu yani yoksa rezil olayım red etsin, tokat atsın problem yok benim çekinmem geçen seneden beri aklımda çıkmıyor ya red yer tüm şansım giderse diye yoksa hiç problem değil

Yok be reisim mesele red yiyip rezil olmak değil red yersem bi daha başka şansım kalmıcak o kız için çünkü geçen seneden beri aklımda beni durduran bu yani yoksa rezil olayım red etsin, tokat atsın problem yok benim çekinmem geçen seneden beri aklımda çıkmıyor ya red yer tüm şansım giderse diye yoksa hiç problem değil
Yersen bitecek knk yapcak bise yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri