Sevdiğim kız var ama nasıl konu açacağımı bilmiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İnşallah hocam hiç canını sıkma bi yarın kaldı sonra iyice rahat ol sonuç açıklanana kadar rahatına bak çalıştın emek verdin artık gerisi kader. Ama inşallah Allah istediğin yeri bölümü nasip eder hocam
Çok teşekkürler hocam şuan son teklarlara bakıyorum. Eğer assetto corsa compezitione varsa sizde oynayalım yarın :D (%99 yok)

Böyle bir sınav nasıl geçerse hocam.. Sınav genel anlamda 2021 le yarışır matekamtikteki sorular çok kapalı anlatım ve yeni tip değişik saçma sorulardi.
2021'de ilk ösym sınavıma girdim zorluğu şöyle anlatayım, ben sayısal olarak hazırlandım sınavda eşit ağırlık oldum

2021'de ilk ösym sınavıma girdim zorluğu şöyle anlatayım, ben sayısal olarak hazırlandım sınavda eşit ağırlık oldum
Zaten netleri giriyorum 2021 de 10k kaliyorsa 23 de 50k geliyor neredeyse. 2021 e girenlere çok geçmiş olsun yani.

Çok teşekkürler hocam şuan son teklarlara bakıyorum. Eğer assetto corsa compezitione varsa sizde oynayalım yarın :D (%99 yok)

Rica ederim hocam başarılar, yok valla ya normali varda o yok :D

Zaten netleri giriyorum 2021 de 10k kaliyorsa 23 de 50k geliyor neredeyse. 2021 e girenlere çok geçmiş olsun yani.

2021'de girdim 2022 de 2023 de hepsinde girdim sınavlara ama 2021 bi başkaydı gerçekten :D

Hocam imitasyon tel yüzük ile söz yüzüğünü sadece görerek nasıl ayırt edebileceğimizi chatgptye sordum umarım yardımcı olur :)
Desktop Screenshot 2025.06.22 - 11.20.31.39.webp
Desktop Screenshot 2025.06.22 - 11.20.37.07.webp

Kardeşim gidiyosun yanına kızın iki dakka baksana karı diyosun, ben senden hoşlanıyorum istemiyosan kapı orda ( üstünlük kurunca reddedemez bu bir sigma kuralıdır)

Kardeşim gidiyosun yanına kızın iki dakka baksana karı diyosun, ben senden hoşlanıyorum istemiyosan kapı orda ( üstünlük kurunca reddedemez bu bir sigma kuralıdır)

Olmaz reis işte öyle yani belki başkasında olabilirde bu kız araştırdığım öğrendiğim kadarıyla ki zaten dün çoğu bilgiye eriştim kız hakkında sakin naif kendi halinde öyle sigma veya ne bileyim taktik falan tarzı şeylerle arası yok hiç, şuan sadece doğru zamanı bekliyorum.

Offf giren girdi çıkan çıktı kurtulduk öyle ya da böyle ayt de kitlediler

Haydaa ne denir valla bilmiyorum hocam geçmiş olsun mu denir ne denir.

Olmaz reis işte öyle yani belki başkasında olabilirde bu kız araştırdığım öğrendiğim kadarıyla ki zaten dün çoğu bilgiye eriştim kız hakkında sakin naif kendi halinde öyle sigma veya ne bileyim taktik falan tarzı şeylerle arası yok hiç, şuan sadece doğru zamanı bekliyorum.

Haydaa ne denir valla bilmiyorum hocam geçmiş olsun mu denir ne denir.
Ya fena değil gibi ama çok iyide değil. Duruma göre bakcaz yigilmaya kalmazsak hallolur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,034
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri