Sevdiğim kız var ama nasıl konu açacağımı bilmiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İnşallah hocam hadi bakalım olcak gibi ama 700 tane 1 tl yi tümletmeye çalışırsanız başlamadan biter gibi :D gerçi kaçı 10tl bilmiyordumda o kadar fazla birden yaptırmayın bence şahsen ben 700 tane 1 tl saymakla uğraşmak istemezdim :D
Yok ya toplam öyle 20 var 10 var 1 TL var karışık :D, ya işin garibi bizim bi tanıdığım kız arkadaş bugün uğramış mağazaya elindeki söz yüzüğü değil mi bana mı öyle geldi diyo ya öyle o kadar ince söz yüzüğümü olur bunlar gibi bişeydi parmağındaki üstelik sarı bile değil gümüş renk bi moralim bozulmadı değil... :/

(görseller google'dan imitasyon tel yüzük yazılarak aratılıp görseller sonuçlarıdır)
1750354160634.webp
1750354160652.webp

Yok ya toplam öyle 20 var 10 var 1 TL var karışık :D, ya işin garibi bizim bi tanıdığım kız arkadaş bugün uğramış mağazaya elindeki söz yüzüğü değil mi bana mı öyle geldi diyo ya öyle o kadar ince söz yüzüğümü olur bunlar gibi bişeydi parmağındaki üstelik sarı bile değil gümüş renk bi moralim bozulmadı değil... :/

(görseller google'dan imitasyon tel yüzük yazılarak aratılıp görseller sonuçlarıdır)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yüzüklerle hiç alakam yok hocam. Belki sadece süs için belkide söz için. Tek bildiğim tek taş yüzük. Bi kuyumcu bulmak lazım.

Yüzüklerle hiç alakam yok hocam. Belki sadece süs için belkide söz için. Tek bildiğim tek taş yüzük. Bi kuyumcu bulmak lazım.
Tanıdık kuyumcuda yokki :D ya ablama danıştım süs imitasyon yüzük diyor çünkü kulağında falanda aksesuar var yani ben ona yordum inşallahta süstür ama bilmiyorum.

Banada süs gibi geliyor ama dediğim gibi bilgim yok pek ama genelde süs bu tarz şeyler ya.
İnşallah öyledir öyle bi yorum görünce bide kız birisinden acaba mı oldum bi ama oda dikkatli görememiş uzaktan elinde yüzük var kızın öyle gördüm dedide anlatınca oda öyle olabilir belki dedi

İnşallah öyledir öyle bi yorum görünce bide kız birisinden acaba mı oldum bi ama oda dikkatli görememiş uzaktan elinde yüzük var kızın öyle gördüm dedide anlatınca oda öyle olabilir belki dedi
Bi ara teklar gider bi bakarsınız yüzük olmaz belkide. Deneyin şansınızı çıkar zaten ortaya zamanla.

dayı kızı niye pala ve ekibi gibi takip ettiriyorsun çıksana karşısına artık teklif edeceksin evet hayır bitti

dayı kızı niye pala ve ekibi gibi takip ettiriyorsun çıksana karşısına artık teklif edeceksin evet hayır bitti
su konuda gorrdugum en guzel mesaj bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam sen kapanıs saatıne dogru gıt o saatlerde az kısı oluyo bıde bılerek en sona gır sırada ılk elıne bak artık anlarsın sozlumu degılmı cart mı curtmu ama bencede ımıtasyon yuzuktur herkes oyle yuzuk takıo ha ıstemedıgın sonucta olabılır ordanda sansını dene artık

Bi ara teklar gider bi bakarsınız yüzük olmaz belkide. Deneyin şansınızı çıkar zaten ortaya zamanla.

İşten vakit bulursam tekrar uğrayıp bakıcam şuan çok yoğunum diye gidemiyorum inşallah süstür.

EKHGFDFLHGGFHJÖGDHJÖGDÖJGD :d reis önce bi bileyim kimdir nedir öyle pat diye karşısına 2. 3. seferde çıkıp birisi teklif etse kabul eder mi sence? Market bide yani kalabalık 5-10 saniye ya oluyor ya olmuyor o arada direkt markete geldim selam görüşelim mi de denmez ki dışarda olsa bi kaç kere denk gelsek hadi neyse ya kaçtır denk geliyoruz bi kahve içelim mi dersin ama markette daha farklı oluyor bende ne olabilir en fazla diyordumda büyük konuştum galiba market çok karıştırıyor işi.

su konuda gorrdugum en guzel mesaj bu

hocam sen kapanıs saatıne dogru gıt o saatlerde az kısı oluyo bıde bılerek en sona gır sırada ılk elıne bak artık anlarsın sozlumu degılmı cart mı curtmu ama bencede ımıtasyon yuzuktur herkes oyle yuzuk takıo ha ıstemedıgın sonucta olabılır ordanda sansını dene artık

İşte işten vakit bulup gitmeye çalışıcam dediğim gibi çok yoğunum, ya istemediğim bi sonuç çıkarsa yapacak bişey yok dicez ama markette öyle dışardaki gibi rahat değil ki denk gelip konuşayım kalabalık konuşmalık çok kısa bi zaman ondan yoksa şimdiye 30 kere giderdim.

Nasıl geçtiğiyle alakalı konuya yazarsınız tekrar umarım iyi geçer, İnşallah hocam bakalım gidip kasada sizinde işiniz zor valla ya tonla insanla uğraşıyonuz günde diye laf atıcam şayet kısa kesmezse kestirip atmazsa zaten sohbet devam eder diye düşünüyorum yoksa direkt ürün mü sorsam emin olamadım ama işiyle alakalı laf atsam daha iyi olur gibi

İşte Mert hocama hemen bu mesajda yazdığım gibi işiniz zor tarzı bişeyler ortaya atıp ordan anlarım sanki kısa keserse konuşmak istemiyor gibi, oooo yaşa bak kendim o yaşlara gittim mesajı okurken bi anda :D
🥲

:_)

Böyle bir sınav nasıl geçerse hocam.. Sınav genel anlamda 2021 le yarışır matekamtikteki sorular çok kapalı anlatım ve yeni tip değişik saçma sorulardi.
Valla umarım istediğin gibi bir sonuç gelir hocam, matematik sosyal medyada gördüm paylaşanlar olmuş baya galiba matematik konusunda herkes aynı fikirde

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,340
Üyeler
183,414
Son üye
sllxşş