Neler Yeni

SİZCE SİSTEMİM NEKADAR EDER?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
tek ekran kartına bakmamak lazım
hazır sistemlerde giriş seviyesi b650 varken bunda rog strix b650 var mesela
ekran kartı da suprim o soğutucu da baya pahalı diye biliyorum kesinlikle 30 dan fazla eder hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

o sistemde 3500tl lik anakart 500gb ssd falan vardı kral
Alınabilir haliyle 62-63K ydı o sistem 1TB SSD + ANAKART ile
Reis en başta 2. el bir sistem alıyorsun sıfır 7800XT li bir sistem almaktansa gidip sırf ROG anakart için 2. el sistem almak bilemedim.
Tartışılır kişiye kalmış ama bence son derece mantıksız.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,062
İsim
1
Alınabilir haliyle 62-63K ydı o sistem 1TB SSD + ANAKART ile
Reis en başta 2. el bir sistem alıyorsun sıfır 7800XT li bir sistem almaktansa gidip sırf ROG anakart için 2. el sistem almak bilemedim.
Tartışılır kişiye kalmış ama bence son derece mantıksız.
tek tek satılsa mantıklı gibi hocam am5 sistem toplayacak adam gidip güzel bi ekran kartı alıyım derse gidip alabilir mesela

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
"Bence" dedim . Hem onuda benzer parçalarla özelleştirip alsan 65-66 yı bulur .
Arkadaşın dediği sistemler de mantıklı ama genelde uygun olsun diye hep giriş seviyesi ekipmanlar oluyor. He diyorlarsa ki ben OC falan yapmayacağım çok kurcalamam ozaman o sistemler de mantıklı olur ama birazcık kurcalamak istediğinde işler değişiyor 😂

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
tek tek satılsa mantıklı gibi hocam am5 sistem toplayacak adam gidip güzel bi ekran kartı alıyım derse gidip alabilir mesela
Reis en başta ben şöyle düşünüyorum abi sistem 2. el bir kere ve 3090 tamam hoş ama eski nesil bir kart alıyorum yani.
Neden sıfır ilk sahibi olacağım bir sistem almıyorumda 2.el kullanılmış ve daha eski nesilden bir sistem alıyorum ?
Fiyat avantajı vardır alınır bak ona sözüm yok efsane olur fiyatı ucuzsa.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,062
İsim
1
Reis en başta ben şöyle düşünüyorum abi sistem 2. el bir kere ve 3090 tamam hoş ama eski nesil bir kart alıyorum yani.
Neden sıfır ilk sahibi olacağım bir sistem almıyorumda 2.el kullanılmış ve daha eski nesilden bir sistem alıyorum ?
öyle hocam ama gidip bu sistemden 3090ı çıkarıp 5080 taksanız sırıtmaz

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
Daha eski nesilden bir sistem derken? Sistemdeki parçalarda ekran kartı hariç diğer ürünler am5 platformunda alabileceğin en kaliteli ürünlerden bazılarından oluşuyor. Sadece ekran kartı 3000 serisinden ve o da 3000 serisinin olabilecek en iyi kartı. Öyle mi bahsediyorsun ki sanki DDR3 değil DDR3 sistem 😂 bana göre 4080 süper ya da 4090 alınmadığı sürece gidip daha alt modellere sıfır parası verileceğine uygun bulunursa 3090 tercih edilmesi daha mantıklı olur. Ben bu zamana kadar hep 2K ultra ayarlarda kullandım Ve daha bu zamana kadar hiçbir oyunda ah şu yeni teknolojiler bende de olsaydı daha yüksek performans alırdım dediğim olmadı. Bunu şu yüzden söylüyorum eğer ikinci el temiz bir 3090 ve 4070 ya da 4070 TI aynı fiyatta ise ki muhtemelen o kartlar çift fanlı olacaktır Ve soğutması pek de iyi olmayacaktır ben gidip 3090'ı tercih ederim. Oyundan güzel görüntüyü yapay zekanın ittirmesi ile alacağıma direk saf bir şekilde almak bana daha güzel geliyor. He 3090'ın kötü yanı ne 400 watt'tan fazla elektrik harcıyor 😂😂😂

öyle hocam ama gidip bu sistemden 3090ı çıkarıp 5080 taksanız sırıtmaz
Herhangi bir markanın 90 lı modelini kullanınca bşdaha hiçbir serinin 90 aşağısı modelini kullanası gelmiyor insanın çünkü acayip bir kafa rahatlığı oluyor. Ben muhtemelen bundan sonra ya 4090 ya da 5090 kullanırım o zamana kadar 3090'ı termal macunla macunla kullan hahshahshs

Çok doğru yükseltme için birebir sistem.
4090 lar iyi fiyata inerse düşünüyorum bu arada. Zaten en tepe model Bir işlemci ve 4090 falan alabilsem bir daha muhtemelen çok çok çok uzun süreler herhangi bir şey değiştirmem

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,062
İsim
1
Daha eski nesilden bir sistem derken? Sistemdeki parçalarda ekran kartı hariç diğer ürünler am5 platformunda alabileceğin en kaliteli ürünlerden bazılarından oluşuyor. Sadece ekran kartı 3000 serisinden ve o da 3000 serisinin olabilecek en iyi kartı. Öyle mi bahsediyorsun ki sanki DDR3 değil DDR3 sistem 😂 bana göre 4080 süper ya da 4090 alınmadığı sürece gidip daha alt modellere sıfır parası verileceğine uygun bulunursa 3090 tercih edilmesi daha mantıklı olur. Ben bu zamana kadar hep 2K ultra ayarlarda kullandım Ve daha bu zamana kadar hiçbir oyunda ah şu yeni teknolojiler bende de olsaydı daha yüksek performans alırdım dediğim olmadı. Bunu şu yüzden söylüyorum eğer ikinci el temiz bir 3090 ve 4070 ya da 4070 TI aynı fiyatta ise ki muhtemelen o kartlar çift fanlı olacaktır Ve soğutması pek de iyi olmayacaktır ben gidip 3090'ı tercih ederim. Oyundan güzel görüntüyü yapay zekanın ittirmesi ile alacağıma direk saf bir şekilde almak bana daha güzel geliyor. He 3090'ın kötü yanı ne 400 watt'tan fazla elektrik harcıyor 😂😂😂

Herhangi bir markanın 90 lı modelini kullanınca bşdaha hiçbir serinin 90 aşağısı modelini kullanası gelmiyor insanın çünkü acayip bir kafa rahatlığı oluyor. Ben muhtemelen bundan sonra ya 4090 ya da 5090 kullanırım o zamana kadar 3090'ı termal macunla macunla kullan hahshahshs
fiyat farkı göz korkutuyor hocam 90 ların

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.

tabii ki hocam 3090 kötü bir ekran kartı değil ama bu onun 2. el olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
3090 Parasına alacağın sıfır ekran kartıyla da 2K ULTRADA oynarsın merak etme FSR açarsın DLSS açarsın oynarsın yani.
Dediğin bir yandan doğru zaten reddetmiyorum ama sıfır ve garantili cihaz varken tercih etmek bana mantıksız geliyor.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
tabii ki hocam 3090 kötü bir ekran kartı değil ama bu onun 2. el olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
3090 Parasına alacağın sıfır ekran kartıyla da 2K ULTRADA oynarsın merak etme FSR açarsın DLSS açarsın oynarsın yani.
Dediğin bir yandan doğru zaten reddetmiyorum ama sıfır ve garantili cihaz varken tercih etmek bana mantıksız geliyor.
İşte ben de şunu diyorum kart sana ham bir şekilde gerçek 2K ultra görüntüsünü veremeyecek bunu yapay zeka ile destekleyip kaliteyi de biraz kısıp sana O görüntüyü vermeye çalışacak işte ben bunu sevmiyorum böyle bir kart kullanacağıma Yeni teknoloji zorlamasıyla değil kendi gücü ile bu görüntüyü verebilecek bir kartı kullanmayı tercih ediyorum. Şimdi baktım mesela Rog Strix 4090 sıfır kapalı kutu 2 sene garanti var 65 bin, süprim x 4090 sıvı soğutmalı 70 bin falan. Aslında fena rakamlar değiller ama bir sistem parası işte 😂😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,614
Üyeler
164,706
Son üye
Bahopito
Top Bottom