Arama sonuçları: *

1. Abdullah Durdi

Bilgisayar desteğine ihtiyacım var!

Hocam bursdan çok canım yandı kimseye güvenim inancım kalmadı. afetzedelere burs kredi yardımı diye site açmışlar kişisel bilgilerimi çaldılar TC kimlik no da dahil dolandırmaya çalıştılar, para istediler küçük meblağ zararım var tehdit ettiler polislik oldum çok karektersiz insan var cidden...
  2. Abdullah Durdi

Yok bir geri dönüş alamadım rahatsız ettiysem kusura bakmayın bir daha yükseltmem fazla uzadı zaten olmuyorsa olmuyordur yapacak bir şey yok
  3. Abdullah Durdi

Hocam ben cimerden belediyeye kadar herkese başvurdum bir sonuç alamadım bir akıl veren olur diye konuyu yükseltiyorum başka aklıma bir şey gelmiyor çaresiz bekliyorum
  4. Abdullah Durdi

Tamamdır hocam teşekkür ederim düşündüğünüz, çabaladığınız için sağolun
  5. Abdullah Durdi

Aleyküm selam Teşekkür ederim güzel haberlerinizi bekliyorum bende umudumu kestim artık yeniden bir düzen kurmaya çalışıyoruz forma bakmıyordum cevabınızı yeni gördüm hayırlısı olsun olmazsada canınız sağolsun
  6. Abdullah Durdi

Neyse arkadaşlar yapacak bir şey yok Allah herkesin gönlüne göre versin. Allahım her şeyi biliyor birbirimizi üzmeyelim. an itibari ile k.maraşa geldim dua edin çoğu kişi hala çadırda kalıyor, küçük artçılar olmaya devam ediyor. zaten bilgisayarım yoktu yine yok okulda ne olacaksa olsun okadar...
  7. Abdullah Durdi

Sipariş Sorgulamak için Sipariş Numarası* ve e-posta istiyor bu bilgilerde bende yok! Adam ürünü sipariş ettiğini idda etti üründe adres dışında benim bir kişisel bilgim yok, banada sipariş ile ilgili işte takip no şu falan demedi tüm kontrol bilgiler ondaydı
  8. Abdullah Durdi

Hocam fatura sahte değilse benim adresime sipariş vermişti adresimi gösteren ekran fotoğrafı atsın, ürünün bana sipariş edildiğine ikna olayım. ürün benim telefon numaram veya tc nom üzerine sipariş edilmedi. Veya benim vatan site kaydımla sipariş edilmedi ürünün kargoya verilip verilmediğini...
  9. Abdullah Durdi

Öyle bir şey değil hocam ürün ortada yok vatan bilgisayar ürünü başka birine tc almadan teslim etmiş ürün teslim edildi görünüyormuş vatan bilgisayar sorunluluk kabul etmiyormuş arkadaş vatanı dava edecekmiş
  10. Abdullah Durdi

Ürün elime ulaşmadı dostum diğer mesajlarıda okursan anlarsın😒😕
  11. Abdullah Durdi

Hocam şimdi benim anlamadığı bu benim şanssızlığım mı gerçekten yoksa ürünü sipraiş ettiniz altından kalkamayıp iptal mi ettiniz? veya başka bir şey mi oldu koskoca vatan bilgisayarın bi ürünü doğru adrese teslim edemiyor olması çok saçma. almak zorunda değilsiniz ama duygularımlada oynamamış...
  12. Abdullah Durdi

Arkadaşlar bilgisayar falan gelmedi 3-4 gün sonra arkadaş bana yazdı ürün gelmiş hayırlı olsun diye. dedim ürün falan yok şaşırmış gibi tepki verdi sonra nasıl olur falan dur bi arıyayım dönerim sana dedi vatan bilgisayarı aramış kurye ürünü TC no isim soyisim almadan teslim etmiş koskoca vatan...
  13. Abdullah Durdi

Emin değilim bana bir kanıt sınması sadice spariş verdiğini söyledi bende inandım bekledim bana bir kanıt atmadı 3-4 gün sonrada vatan bilgisayarın kargoyu yanlış kişiye teslim ettiğini dava edeceğini söyledi
  14. Abdullah Durdi

🤷🏻‍♂️
  15. Abdullah Durdi

Arkadaşlar ürün elime gelmedi. sözde kargoda sıkıntı olmuş ürün yanlış kişiye gitmiş sorumluluk kabul etmiyorlarmış kurye tc almadan kargoyu teslim etmiş sipariş veren abimiz kişileri dava edicekmiş öyle söylendi bana ne kadar doğru bilmiyorum artık, bilgilendireyim istedim sonkez şansımı...
  16. Abdullah Durdi

Çok teşekkür ederim iyiki varsın abi❤️
  17. Abdullah Durdi

Yeterli olacaktır idare ederim tek sıkıntı ekranı 17inç olan versiyonu varsa çok güzel olur çünkü biz okulda 27inç monitörlerle çalışıyorduk 15inç küçük oluyor tasarım yaparken biraz zor oluyor ama dediğim gibi pazarlık yapacak durumda değilim her türlü yardıma açığım düşünmeniz yeter
  18. Abdullah Durdi

Abi hiç fark etmez şu an onu düşünecek durumda değilim işimi görsün yeterki. 3D modelleme, animasyon, photoshop, render işlemleri yapıyorum. Adobe programlarını maya, blender, cınema 4D gibi programları kullanıyorum. Masa üstü olursa diz üstünden daha çok performanslı oluyor ama monitör...
  19. Abdullah Durdi

Arkadaşlar maalesef hiçbir yerden bir geri dönüş olumlu yorum alamadım.😞 belediyeye başvurdum geri dönüş alamadım, burs başvurusu yardım destek alacağım umuduyla başvurduğum dolandırıcı sitelerinde kişisel bilgilerimi çaldırdım.😕 para isteler bilgilerimi kullanarak kötü işlerinde kullandılar...
  20. Abdullah Durdi

Yok maalesef
Top Bottom