Neler Yeni

Bilgisayar desteğine ihtiyacım var!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Megan

80+ Silver
Tamamdır hocam teşekkür ederim düşündüğünüz, çabaladığınız için sağolun
kardeşim bu konuyu sürekli yükselterek bir yere varamazsın. Nerelere başvurduğunu tek tek yazabilir misin? 20 yıl k.maraşta yaşadım tanıdığım çok tanıdığım herkese gerekenler yapıldı eğitim konusu da dahil olmak üzere. Sen nerelere başvurdun söyler misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
kardeşim bu konuyu sürekli yükselterek bir yere varamazsın. Nerelere başvurduğunu tek tek yazabilir misin? 20 yıl k.maraşta yaşadım tanıdığım çok tanıdığım herkese gerekenler yapıldı eğitim konusu da dahil olmak üzere. Sen nerelere başvurdun söyler misin
Hocam ben cimerden belediyeye kadar herkese başvurdum bir sonuç alamadım bir akıl veren olur diye konuyu yükseltiyorum başka aklıma bir şey gelmiyor çaresiz bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
başvurunca geri dönüş olmadı mı
Yok bir geri dönüş alamadım rahatsız ettiysem kusura bakmayın bir daha yükseltmem fazla uzadı zaten olmuyorsa olmuyordur yapacak bir şey yok

Megan

80+ Silver
Yok bir geri dönüş alamadım rahatsız ettiysem kusura bakmayın bir daha yükseltmem fazla uzadı zaten olmuyorsa olmuyordur yapacak bir şey yok
estağfurullah hocam ne rahatsızlığı yanlış anlamayın. Deprem bölgesinde çok tanıdığım var hepsine gereken yardım yapıldı da o yüzden sordum. Burs başvurusunda bulundunuz mu ilgili kurumlara

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
estağfurullah hocam ne rahatsızlığı yanlış anlamayın. Deprem bölgesinde çok tanıdığım var hepsine gereken yardım yapıldı da o yüzden sordum. Burs başvurusunda bulundunuz mu ilgili kurumlara
Hocam bursdan çok canım yandı kimseye güvenim inancım kalmadı. afetzedelere burs kredi yardımı diye site açmışlar kişisel bilgilerimi çaldılar TC kimlik no da dahil dolandırmaya çalıştılar, para istediler küçük meblağ zararım var tehdit ettiler polislik oldum çok karektersiz insan var cidden böyle zor durumda bile insanları kandırmaya çalışıyorlar. bizim acımız bize yetiyor, yardım konusunda yemeğimiz çadırımız var çok şükür ama benim gibi eğitim bakımından ihtiyacı olanlara bir yardımda bulunan görmedim hiç yani bilmiyorum böyle bir şartta biraz lüks bir istek kaçıyor sanırım birşeyde diyemiyorum.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Olm siz sıkıntılı mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hahahahha

Status
Bu konu kilitlenmiştir.