Abdullah Durdi
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 30
- İsim
- Abdullah Durdi
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar Telefon
- abdullah_durdi
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Neyse arkadaşlar yapacak bir şey yok Allah herkesin gönlüne göre versin. Allahım her şeyi biliyor birbirimizi üzmeyelim. an itibari ile k.maraşa geldim dua edin çoğu kişi hala çadırda kalıyor, küçük artçılar olmaya devam ediyor. zaten bilgisayarım yoktu yine yok okulda ne olacaksa olsun okadar çok şey yaşadım ki artık şaşırmıyorum evimiz yıkıldı içinde eşyalarımızın olduğu eve oturmadığımız halde aylarca kira ödedik bu süreçte maddi manevi psikolojik olarak yıkıldım gördüklerim yaşadıklarımdan sonra toparlanmak zor oldu. yardım alırım umuduyla baş vurduğum dolandırıcı yardım sitelerinde kişisel bilgilerimi çaldırdım tehdit edildim. devlet tarafından Kırşehir’e yerleştirildim 2 ay evden çıkmadım derslerimde aktif olamadım yapmam gereken ödevler projeler var geri kaldım hala toparlaya bilirim ama öncelikli işler harcamalar var, hayat devam ediyor yapacak bir şey yok hayat acımasız maalesef. Kalan akrabalarımızı görmek bayram vesilesiylede yeniden toparlanmak için şehrimize geri geldik. teknolojik ürünler bu ülkede pahalı alması güç. biliyorsunuz bu ülkede insanlar bir ev bir araba için bir ömür veriyorlar en azından bizim için bu böyleydi yıllarca bizim olsun diye borcunu ödediğimiz ev yıkıldı ama hala hayattayız sağız ve tek parçayız en büyük tesellimiz bu.şunuda çok samimi ve içten bir şekilde söylemek isterim sıcak yatağın sıcak evin değerini bilin burada ne yaşadığımızı ve hala neler yaşandığını en iyi biz biliyoruz Allah bir daha kimseye göstermesin yaşatmasın Kafanızı ağrıttım kusura bakmayın belki yardım eden olur akıl veren olur dedim konu çok farklı yerlere gitti elden bir şey gelmiyor hayaldi hayal olarak kalmaya devam etsin herkese iyi bayramlar