Neler Yeni

Bilgisayar desteğine ihtiyacım var!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
Yok okumadım ama gelir
Öyle bir şey değil hocam ürün ortada yok vatan bilgisayar ürünü başka birine tc almadan teslim etmiş ürün teslim edildi görünüyormuş vatan bilgisayar sorunluluk kabul etmiyormuş arkadaş vatanı dava edecekmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
aga faturanın sahte olduğunu nerden anladın
Hocam fatura sahte değilse benim adresime sipariş vermişti adresimi gösteren ekran fotoğrafı atsın, ürünün bana sipariş edildiğine ikna olayım. ürün benim telefon numaram veya tc nom üzerine sipariş edilmedi. Veya benim vatan site kaydımla sipariş edilmedi ürünün kargoya verilip verilmediğini veya siparişin gerçek olup olmadığını bilmiyorum. orda bana ait olan tek şey adres. gelecek umuduyla bekledim, bir kaç gün sonrada ürün ortadan kayboldu

Hocam fatura sahte değilse benim adresime sipariş vermişti adresimi gösteren ekran fotoğrafı atsın, ürünün bana sipariş edildiğine ikna olayım. ürün benim telefon numaram veya tc nom üzerine sipariş edilmedi. Veya benim vatan site kaydımla sipariş edilmedi ürünün kargoya verilip verilmediğini veya siparişin gerçek olup olmadığını bilmiyorum. orda bana ait olan tek şey adres. gelecek umuduyla bekledim, bir kaç gün sonrada ürün ortadan kayboldu
vatana sorsana bi madem yanlış

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
vatana sorsana bi madem yanlış

Sipariş Sorgulamak için

Sipariş Numarası* ve e-posta istiyor bu bilgilerde bende yok! Adam ürünü sipariş ettiğini idda etti üründe adres dışında benim bir kişisel bilgim yok, banada sipariş ile ilgili işte takip no şu falan demedi tüm kontrol bilgiler ondaydı

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ulan olm varya sinirden kendimi yiyeceğim şu konuda yardımcı olamıyorum diye yazmadım sadece yardımcı olabilecekler yazsın konu çöp olmasın diye ama senin bu mesajlarınıda görünce dayanamadım @Polatalemdar0 @Mantıklı Kanks Aferim neyi konuşuyorsunuz hala adam basbaya kandırdı ortaya kanıt filan atmıyor eğlendiğini sanıyor saçma sapan hareketler tüm mesajlarınız 2 3 tane kelime yazayım mesaj kasayım diye var hep eski konuları hortlatıyorsun zaten eminim yaşınızda küçüktür yardımcı olamıyorsan yazma bir sürü mesaj kasınca eline bir şey geçmiyor hediye bölümüde yok artık anlamıyorum sizi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom