Neler Yeni

Bilgisayar desteğine ihtiyacım var!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
Arkadaşlar maalesef hiçbir yerden bir geri dönüş olumlu yorum alamadım.😞 belediyeye başvurdum geri dönüş alamadım, burs başvurusu yardım destek alacağım umuduyla başvurduğum dolandırıcı sitelerinde kişisel bilgilerimi çaldırdım.😕 para isteler bilgilerimi kullanarak kötü işlerinde kullandılar dahada çabalamak istemiyorum bataklık misali çabaladıkça battım tabii ki kimse bana bilgisayar almak yardım etmek zorunda değil daha zor durumda olanlar öncelikli ihtiyacı olanlar olabilir ama evimiz gitti iş yok şehir yok bu saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorum cidden, bir şekilde idare etmeye çalışacağım. Akıl veren yorum yapan destek verene herkese teşekkürler.🖤❤️‍🩹
Arkadaşlar ürün elime gelmedi. sözde kargoda sıkıntı olmuş ürün yanlış kişiye gitmiş sorumluluk kabul etmiyorlarmış kurye tc almadan kargoyu teslim etmiş sipariş veren abimiz kişileri dava edicekmiş öyle söylendi bana ne kadar doğru bilmiyorum artık, bilgilendireyim istedim sonkez şansımı deniyorum her türlü bilgiye tavsiyeye açığım birdaha da uğraşmam her yolu denedim yüzüm gülmedi maalesef

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,743
İsim
Oğuz
Arkadaşlar ürün elime gelmedi. sözde kargoda sıkıntı olmuş ürün yanlış kişiye gitmiş sorumluluk kabul etmiyorlarmış kurye tc almadan kargoyu teslim etmiş sipariş veren abimiz kişileri dava edicekmiş öyle söylendi bana ne kadar doğru bilmiyorum artık, bilgilendireyim istedim sonkez şansımı deniyorum her türlü bilgiye tavsiyeye açığım birdaha da uğraşmam her yolu denedim yüzüm gülmedi maalesef
Teslim alan kişi bu benim değil demiyor mu ? Saçmalığa bak, çok üzücü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Sipariş veren kişinin gerçekten sipariş verdiğine emin misin dostum?
Yani sana herhangi bir kanıt falan attı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
Sipariş veren kişinin gerçekten sipariş verdiğine emin misin dostum?
Yani sana herhangi bir kanıt falan attı mı?
Emin değilim bana bir kanıt sınması sadice spariş verdiğini söyledi bende inandım bekledim bana bir kanıt atmadı 3-4 gün sonrada vatan bilgisayarın kargoyu yanlış kişiye teslim ettiğini dava edeceğini söyledi

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Emin değilim bana bir kanıt sınması sadice spariş verdiğini söyledi bende inandım bekledim bana bir kanıt atmadı 3-4 gün sonrada vatan bilgisayarın kargoyu yanlış kişiye teslim ettiğini dava edeceğini söyledi
Sipariş verdiğini söyleyen arkadaşın yaşı küçük dostum. En azından açtığı başlıklarda ve attığı yorumlarda öyle gözüküyor. Belli ki kolpa sıkmış.
Umarım yanılıyorumdur.
@Polatalemdar0

Son düzenleme:

fxmaster1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
qasim
İlgilendiği Kategoriler
Sünnilik, Mezhepçilik ve diğer tüm İslami konular
Sipariş verdiğini söyleyen arkadaşın yaşı küçük dostum. En azından açtığı başlıklarda ve attığı yorumlarda öyle gözüküyor. Belli ki kolpa sıkmış.
Umarım yanılıyorumdur.
@Polatalemdar0
@Mehmet Yılmaz Tabii kurallarda boyle bir kural yok ama bence bu adam bani haketmis. Bir depremzedeye bilgisayar alacagını soyleyip almamak cok ayip simdi tabii. depremzede arkadasa da cok gecmis olsun.

Megan

80+ Silver

melidoas6

80+ Silver
Büyük ihtimalle siparişte bi sıkıntı vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günahını almak istemem ama şimdilik öyle gözüküyor konuyu oku pc gelmemiş adam da ortalıkta yok. Zaten depremde yağma yapanları falan gördükten sonra bunlara şaşırmamak gerek.
Benimde dikkatimi çekmişti laptop alan biri neden böyle konu açsın diye...

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
Büyük ihtimalle siparişte bi sıkıntı vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde dikkatimi çekmişti laptop alan biri neden böyle konu açsın diye...
Arkadaşlar bilgisayar falan gelmedi 3-4 gün sonra arkadaş bana yazdı ürün gelmiş hayırlı olsun diye. dedim ürün falan yok şaşırmış gibi tepki verdi sonra nasıl olur falan dur bi arıyayım dönerim sana dedi vatan bilgisayarı aramış kurye ürünü TC no isim soyisim almadan teslim etmiş koskoca vatan bilgisayar sorumluluk kabul etmiyormuş. Arkadaşta firmayı- kuryeyi dava edeceğini çok üzgün olduğunu bir gelişme olursa haber edeceğini söyledi dahada muhabbetimiz olmadı şimdi tekrar söylüyorum kimse bana bilgisayar almak zorunda değil ama bende burda keyfimden yalvarmıyorum ev yok iş yok hayat bitti şehirde imkanım olmadığı için birisi yol gösterir umuduyla bu konuyu açtım aldığını idda ettiği bilgisayar ucuz bir bilgisayar değil maalesef bu ülkede bu tür elektronik ürünlere ulaşması zor burda canımın sıkan gerçekten birinin yardımcı olacağını düşünmem kaç güdür kapıda camda kargo bekledim aslı olmayan nir kargo için sipariş etmeyeceksen etme etmek zorunda değilsin ama neden beni madur ediyorsun boşu boşuna heveslendirip duygularımla oynuyorsun? Söylediklerinizi ciddiye aldım belediyeye başvurdum olumlu sonuç alamadım burs başvurusu adı altında açılan sitelerde kişisel bilgilerimi çaldırdım dolandırılmaya çalışıldım para falan istediler faydasından çok zararı oldu bana durum bu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom