Erda Yıldırım
80+ Gold
Deprem zedelere para veriyorlar. 18 yaşından küçükler için kişi başı 2500 büyükler içinde veriyor sanırım.
Nasil alınıyor bilginiz var mı?Deprem zedelere para veriyorlar. 18 yaşından küçükler için kişi başı 2500 büyükler içinde veriyor sanırım.
Kaymakamlıklara başvurun.Nasil alınıyor bilginiz var mı?
Kral bilgisayar buldun mu bende aynı durum içindeyim çünkü ondan sordumMerhaba ben Abdullah bir depremzedeyim maalesef bunu yazarken çekiniyor ve üzülüyorum keşke böyle olmasaydı ailemin maddi durumunun el vermemesi durumundan ötürü bilgisayar alamıyorum. biliyorum öncelik daha kötü durumda olan ihtiyaç sahipleri ama banada yardımcı ola bilecek birisi varsa çok sevinirim. aktif bir şekilde Kahramanmaraş sütçü imam üniversitesine bilgisayar bölümü okuyorum ve bilgisayarım yok. uzaktan eğitime geçtik pandemide yokluğunu çok çekmiştim lütfen yardım edin nereden kimden alabilirim ne yapmalıyım ailem alamıyor, bütçem yok işime ve geleceğime yatırım için bir bilgisayara sahip olabilirsem çok sevinirim ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim söylediğimi her şeyi kanıtlaya bilirim öğrenci kartım var ikamet adresimi paylaşa bilirim hiç şüpheniz olmasın. teşekkürler.
Maalesef. hiç bir destek alamadım, ders kayıtları başladı. yakından derslerde başlar bu sene mezuniyet projesi vermem gerek nasıl yaparım nerden yaparım bilmiyorum.Kral bilgisayar buldun mu bende aynı durum içindeyim çünkü ondan sordum
Bir sürü kurum vardı depremzedeler için burs,tablet,laptop desteği sağlıyordu onlara başvurdunuz mu? Sanırım microfon co gibi bir site vardı ordan da yapılıyorduMaalesef. hiç bir destek alamadım, ders kayıtları başladı. yakından derslerde başlar bu sene mezuniyet projesi vermem gerek nasıl yaparım nerden yaparım bilmiyorum.
Hayır hiç bir yere başvurmadım, böyle bir yardım haberide hiç duymamıştım. bir bakayım araştırayım varsa öyle bir şey başvururum yani çaresizliğimden bende ne yapacağımı bilmiyorum her türlü bilgi değerlendirip şansımızı deneyeceğiz, çokda olacağını sanmıyorum ama bir umut. özünde çok bir şey istemiyoruz ama diğer temel ve insani ihtiyaç sahibi insanlar olduğunu düşünürsek bizimki dert değil şu anda. aynı zamanda döviz kuru falan her türlü ürünü ulaşılması güç kılıyor yani bu devirde kimse kimseye durduk yere bilgisayar falan vermez gibi görünüyorBir sürü kurum vardı depremzedeler için burs,tablet,laptop desteği sağlıyordu onlara başvurdunuz mu? Sanırım microfon co gibi bir site vardı ordan da yapılıyordu
Öncelikle geçmiş olsun. tabii ki başvurman gerek internetten araştır onlarca kurum var hepsine başvurHayır hiç bir yere başvurmadım, böyle bir yardım haberide hiç duymamıştım. bir bakayım araştırayım varsa öyle bir şey başvururum yani çaresizliğimden bende ne yapacağımı bilmiyorum her türlü bilgi değerlendirip şansımızı deneyeceğiz, çokda olacağını sanmıyorum ama bir umut. özünde çok bir şey istemiyoruz ama diğer temel ve insani ihtiyaç sahibi insanlar olduğunu düşünürsek bizimki dert değil şu anda. aynı zamanda döviz kuru falan her türlü ürünü ulaşılması güç kılıyor yani bu devirde kimse kimseye durduk yere bilgisayar falan vermez gibi görünüyor
Olm çok üzüldüm la keşke elimden bişi gelebilseMerhaba ben Abdullah bir depremzedeyim maalesef bunu yazarken çekiniyor ve üzülüyorum keşke böyle olmasaydı ailemin maddi durumunun el vermemesi durumundan ötürü bilgisayar alamıyorum. biliyorum öncelik daha kötü durumda olan ihtiyaç sahipleri ama banada yardımcı ola bilecek birisi varsa çok sevinirim. aktif bir şekilde Kahramanmaraş sütçü imam üniversitesine bilgisayar bölümü okuyorum ve bilgisayarım yok. uzaktan eğitime geçtik pandemide yokluğunu çok çekmiştim lütfen yardım edin nereden kimden alabilirim ne yapmalıyım ailem alamıyor, bütçem yok işime ve geleceğime yatırım için bir bilgisayara sahip olabilirsem çok sevinirim ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim söylediğimi her şeyi kanıtlaya bilirim öğrenci kartım var ikamet adresimi paylaşa bilirim hiç şüpheniz olmasın. teşekkürler.
Düşünmen yeter reyis bu günlerimize çok şükür hiç yoktan canımız sağ bakma ben öyle çaresizlikten yazdım. bilgisayarım hiç olmadı pandemide yokluğunu çok çekmiştim bi an yazdım öyle ne yaparım bilemeden, belki bir akıl veren olur diye. internet yok ev yok su yok şu an düşünülecek şey değil aslında ama vermem gereken dersler bitirmem gerekende bir okul var, çaresiziz yapacak bir şey yok her şey oluruna gider.Olm çok üzüldüm la keşke elimden bişi gelebilse