Bilgisayar desteğine ihtiyacım var!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
30
Merhaba ben Abdullah bir depremzedeyim maalesef bunu yazarken çekiniyor ve üzülüyorum keşke böyle olmasaydı ailemin maddi durumunun el vermemesi durumundan ötürü bilgisayar alamıyorum. biliyorum öncelik daha kötü durumda olan ihtiyaç sahipleri ama banada yardımcı ola bilecek birisi varsa çok sevinirim. aktif bir şekilde Kahramanmaraş sütçü imam üniversitesine bilgisayar bölümü okuyorum ve bilgisayarım yok. uzaktan eğitime geçtik pandemide yokluğunu çok çekmiştim lütfen yardım edin nereden kimden alabilirim ne yapmalıyım ailem alamıyor, bütçem yok işime ve geleceğime yatırım için bir bilgisayara sahip olabilirsem çok sevinirim ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim söylediğimi her şeyi kanıtlaya bilirim öğrenci kartım var ikamet adresimi paylaşa bilirim hiç şüpheniz olmasın. teşekkürler.

belediyelere söyleyebilirsen belki onlar yardımcı olur hocam haluk levent gibi isimlerde olabilir bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@GENCERGAMİNG
Merhaba ben Abdullah bir depremzedeyim maalesef bunu yazarken çekiniyor ve üzülüyorum keşke böyle olmasaydı ailemin maddi durumunun el vermemesi durumundan ötürü bilgisayar alamıyorum. biliyorum öncelik daha kötü durumda olan ihtiyaç sahipleri ama banada yardımcı ola bilecek birisi varsa çok sevinirim. aktif bir şekilde Kahramanmaraş sütçü imam üniversitesine bilgisayar bölümü okuyorum ve bilgisayarım yok. uzaktan eğitime geçtik pandemide yokluğunu çok çekmiştim lütfen yardım edin nereden kimden alabilirim ne yapmalıyım ailem alamıyor, bütçem yok işime ve geleceğime yatırım için bir bilgisayara sahip olabilirsem çok sevinirim ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim söylediğimi her şeyi kanıtlaya bilirim öğrenci kartım var ikamet adresimi paylaşa bilirim hiç şüpheniz olmasın. teşekkürler.

@GENCERGAMİNG @itopya.com @MSI TÜRKİYE

senin hakkında bu kadar az bilgiye sahipken bir pc hediye etmek biraz zor ama belediye tablet veriyor diye biliyorum
Söylediğim her şeyi kanıtlayabilirim çaresizliğimden yardım istiyorum elimden bir şey gelmiyor cidden😐 teşekkürler tavsiyen için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

depremzedelere 10.000 lira ödeme yapılacakmış. ailenin senin ihtiyacından önemli ihtiyaçları yoksa o parayı kullanıp sana bilgisayar alabilirler.
Para elimize bir geçsin şahsen bana kalacağını sanmıyorum öncelikli harcamalarımız olacaktır ama ailemden böyle bir fedakarlık isteyeceğim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,879
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri