Allah hayrını kabul etsinhayırlı olsun siparişi onayladım umarım iyi günlerde kullanırsın şu modelin siparişini verdim https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an517-41-r1s6.html
Allah hayrını kabul etsinhayırlı olsun siparişi onayladım umarım iyi günlerde kullanırsın şu modelin siparişini verdim https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an517-41-r1s6.html
Arkadaşlar ürün elime gelmedi. sözde kargoda sıkıntı olmuş ürün yanlış kişiye gitmiş sorumluluk kabul etmiyorlarmış kurye tc almadan kargoyu teslim etmiş sipariş veren abimiz kişileri dava edicekmiş öyle söylendi bana ne kadar doğru bilmiyorum artık, bilgilendireyim istedim sonkez şansımı deniyorum her türlü bilgiye tavsiyeye açığım birdaha da uğraşmam her yolu denedim yüzüm gülmedi maalesefArkadaşlar maalesef hiçbir yerden bir geri dönüş olumlu yorum alamadım.belediyeye başvurdum geri dönüş alamadım, burs başvurusu yardım destek alacağım umuduyla başvurduğum dolandırıcı sitelerinde kişisel bilgilerimi çaldırdım.
para isteler bilgilerimi kullanarak kötü işlerinde kullandılar dahada çabalamak istemiyorum bataklık misali çabaladıkça battım tabii ki kimse bana bilgisayar almak yardım etmek zorunda değil daha zor durumda olanlar öncelikli ihtiyacı olanlar olabilir ama evimiz gitti iş yok şehir yok bu saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorum cidden, bir şekilde idare etmeye çalışacağım. Akıl veren yorum yapan destek verene herkese teşekkürler.
![]()
Teslim alan kişi bu benim değil demiyor mu ? Saçmalığa bak, çok üzücü.Arkadaşlar ürün elime gelmedi. sözde kargoda sıkıntı olmuş ürün yanlış kişiye gitmiş sorumluluk kabul etmiyorlarmış kurye tc almadan kargoyu teslim etmiş sipariş veren abimiz kişileri dava edicekmiş öyle söylendi bana ne kadar doğru bilmiyorum artık, bilgilendireyim istedim sonkez şansımı deniyorum her türlü bilgiye tavsiyeye açığım birdaha da uğraşmam her yolu denedim yüzüm gülmedi maalesef
Teslim alan kişi bu benim değil demiyor mu ? Saçmalığa bak, çok üzücü.
Emin değilim bana bir kanıt sınması sadice spariş verdiğini söyledi bende inandım bekledim bana bir kanıt atmadı 3-4 gün sonrada vatan bilgisayarın kargoyu yanlış kişiye teslim ettiğini dava edeceğini söylediSipariş veren kişinin gerçekten sipariş verdiğine emin misin dostum?
Yani sana herhangi bir kanıt falan attı mı?
Sipariş verdiğini söyleyen arkadaşın yaşı küçük dostum. En azından açtığı başlıklarda ve attığı yorumlarda öyle gözüküyor. Belli ki kolpa sıkmış.Emin değilim bana bir kanıt sınması sadice spariş verdiğini söyledi bende inandım bekledim bana bir kanıt atmadı 3-4 gün sonrada vatan bilgisayarın kargoyu yanlış kişiye teslim ettiğini dava edeceğini söyledi
@Mehmet Yılmaz Tabii kurallarda boyle bir kural yok ama bence bu adam bani haketmis. Bir depremzedeye bilgisayar alacagını soyleyip almamak cok ayip simdi tabii. depremzede arkadasa da cok gecmis olsun.Sipariş verdiğini söyleyen arkadaşın yaşı küçük dostum. En azından açtığı başlıklarda ve attığı yorumlarda öyle gözüküyor. Belli ki kolpa sıkmış.
Umarım yanılıyorumdur.
@Polatalemdar0
Bu durumda ne yapmamız lazım
Şimdi biz ingilizce sınavı olduk genelde düşük oldu notlar en yüksek 62 not ben 06 Alldım hoca işlemediğimiz konudan soru soruyor 52 puan soru değeri var sonra verdiği konuyu değiştiriyor ve 34 Puan soru daha gidiyor ve bu konuyu sınav olmadan 10 dk önce söylüyor kitapta bazı sayfalar verdi bu...forum.donanimarsivi.com
Yalan mıydı?hayırlı olsun siparişi onayladım umarım iyi günlerde kullanırsın şu modelin siparişini verdim https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an517-41-r1s6.html
Yine inandık şunlara. Sanırım yalan söylemişBöyle iyi insanların kalmış olması bile mucize. Forumda böyle iyi insanların olması güzel![]()
Nasıl yani çocuğu mu kandırmış anlamadım?Yalan mıydı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine inandık şunlara. Sanırım yalan söylemiş
Günahını almak istemem ama şimdilik öyle gözüküyor konuyu oku pc gelmemiş adam da ortalıkta yok. Zaten depremde yağma yapanları falan gördükten sonra bunlara şaşırmamak gerek.Nasıl yani çocuğu mu kandırmış anlamadım?
Büyük ihtimalle siparişte bi sıkıntı vardıArkadaşlar ürün elime gelmedi. sözde kargoda sıkıntı olmuş ürün yanlış kişiye gitmiş sorumluluk kabul etmiyorlarmış kurye tc almadan kargoyu teslim etmiş sipariş veren abimiz kişileri dava edicekmiş öyle söylendi bana ne kadar doğru bilmiyorum artık, bilgilendireyim istedim sonkez şansımı deniyorum her türlü bilgiye tavsiyeye açığım birdaha da uğraşmam her yolu denedim yüzüm gülmedi maalesef
Benimde dikkatimi çekmişti laptop alan biri neden böyle konu açsın diye...Günahını almak istemem ama şimdilik öyle gözüküyor konuyu oku pc gelmemiş adam da ortalıkta yok. Zaten depremde yağma yapanları falan gördükten sonra bunlara şaşırmamak gerek.
Arkadaşlar bilgisayar falan gelmedi 3-4 gün sonra arkadaş bana yazdı ürün gelmiş hayırlı olsun diye. dedim ürün falan yok şaşırmış gibi tepki verdi sonra nasıl olur falan dur bi arıyayım dönerim sana dedi vatan bilgisayarı aramış kurye ürünü TC no isim soyisim almadan teslim etmiş koskoca vatan bilgisayar sorumluluk kabul etmiyormuş. Arkadaşta firmayı- kuryeyi dava edeceğini çok üzgün olduğunu bir gelişme olursa haber edeceğini söyledi dahada muhabbetimiz olmadı şimdi tekrar söylüyorum kimse bana bilgisayar almak zorunda değil ama bende burda keyfimden yalvarmıyorum ev yok iş yok hayat bitti şehirde imkanım olmadığı için birisi yol gösterir umuduyla bu konuyu açtım aldığını idda ettiği bilgisayar ucuz bir bilgisayar değil maalesef bu ülkede bu tür elektronik ürünlere ulaşması zor burda canımın sıkan gerçekten birinin yardımcı olacağını düşünmem kaç güdür kapıda camda kargo bekledim aslı olmayan nir kargo için sipariş etmeyeceksen etme etmek zorunda değilsin ama neden beni madur ediyorsun boşu boşuna heveslendirip duygularımla oynuyorsun? Söylediklerinizi ciddiye aldım belediyeye başvurdum olumlu sonuç alamadım burs başvurusu adı altında açılan sitelerde kişisel bilgilerimi çaldırdım dolandırılmaya çalışıldım para falan istediler faydasından çok zararı oldu bana durum bu.Büyük ihtimalle siparişte bi sıkıntı vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde dikkatimi çekmişti laptop alan biri neden böyle konu açsın diye...