Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Öğrenciyim pc den pasif gelir

Yok video istediler daha göndermedim
  2. Akhiore

Kyk da zor olur gibi diğer kişiler sen ćalışırken rahatsız olmazsa deneyebilirsin istediğin zaman ayrılabiliyorsundur bence o kısmını sormadım
  3. Akhiore

BUNUN GİBİ SAPIK ZİHNİYETLİ İNSANLAR YAŞAMASIN

Tam arkadaşa şaka yapmalık bir fikir gidimde arkadaşımın resmiyle böyle ilan açayım. Bunu da arayıp güzelce dolandırırdımda neyse aslında bunun ev arkadaşı erkek arıyorum versiyonunu yapıp milleten kapora alacaksın tam dolandırıcı olacak adammışım
  4. Akhiore

Üsküp yılbaşında mı yazın mı?

Üsküp için ucuza bilet gelmişti aldım normalde yılbaşındaydı fakat uçuş saati değiştiği için istediğim gün ve saate alabilme hakkım oldu. Sizce yılbaşında 4 günlük bir gezi mi yoksa yazın bir gezimi Yılbaşı geliyor hala karar veremedim
  5. Akhiore

18 yaş altı olunuyormu bilmiyorum fakat https://careers.champscx.com/o/marka-elcisi-genel-basvuru/c/new ben geçen bunu forumdan görüp basvurmustum aradılar belki deneyebilirsin
  6. Akhiore

Hisseli arsa şufa hakkı

Bir arsa alacağız ve bu arsa hisseli rızai taksim yapılmış internette şufa hakkını engelediğini yazmışlar fakat emin olamadım önlem olması için arsanın bedelini değerinde gösterecektik fakat satan kişi gelir vergisi ödemem gerekir onu da ödersen olur dedi (700k) ne yapılmalı kapora verdik
  7. Akhiore

Evde partime musteri temsilcisi olabilirsin. Videographer yada grafik tasarımcı olabilirsin dil biliyorsan çeviri yapabilirsin 6k ile coinlerde riskli bir yolculul yapabilirsin
  8. Akhiore

😯Bilgisayar bakımında bilgisayara zarar gelirse?🥵

Aynen orası öyle tabi de şimdi 600,700tl kazanacağım diye 30,40k lık bilgisayarlarla uğraşmak çok mu risk acaba dedim ama sanayicilerde milyonluk arabayla ugraşıyor başina bir şey gelme ihtimali %5 fln ama yinede var
  9. Akhiore

😯Bilgisayar bakımında bilgisayara zarar gelirse?🥵

Bilgisayar bakımında bilgisayara zarar gelirse zararı kim karşılamalı yasal olarak böyle bi iş fikri var aklımdada bakıma gelen bilgisayarın başına olursa düşük ihitmal ama zararı karşılamak zorundamıyım Bakım dediğim termal macun değişimi vb temizlik işlemleri
  10. Akhiore

İndirim hastalığını nasıl yenerim ( yeneriz)

Mhhh köprü en sevdiğim
  11. Akhiore

Zaten sorma 5k harcadıysam yarısından fazlası reis i cumhur umuza gidiyor etini sütünü bol bol yesin eksik olmasın diye
  12. Akhiore

Teşekkürler deniyeceğim sabahtan beri indirim bakıyorum akşam olmuş
  13. Akhiore

Ooo sizin durum daha fenaymış çok zevkli ama gerçekten hele temu aliexpress o kargoyu beklemesi gelmesi uzadıkça heyecanlanıyorum ben tr pek zevk vermiyor ertesi gün geliyor
  14. Akhiore

Çaresi yok diyorsunuz yani alsında forumu bıraksam hiçbirşeyden haberim olmayacak ama napalım çok iyi indirimler paylaşıyorlar kendimi hiç değilse içkiye kumara yatırmıyorum diye avutuyorum ben Kredi kartı limitim eskiden 3k dı istesemde alamıyordum şimdi 25 yaptılar harcamam diyordum ilk...
  15. Akhiore

Sürekli bir şeyler alıyorum evde 3 tane klavyem varken gidip 2 tane daha alıyorum sırf indirimde diye 4 tane mouse 4 tane kulaklık oldu ve satmaya kıyamıyorum. İşin kötü tarafı param olmamasına rağmen bunları yapıyorum kredi kartını ödeyemeyecek olsam bile limit bitene kadar indirimli bir şeyler...
  16. Akhiore

En iyi DijitalNomad iş sizce ne

Dijital nomad olmak için sizce hangi program öğrenilmeli ben blender öğrenmekten yanayım sizinde fikirlerinizi almak istedim
  17. Akhiore

Yavru kedi ısırmasından ölermiyim

Saģlık ocağında yokmuş heralde sabah hastaneye gidecegim
  18. Akhiore

Yarın aşı olacağım riske atmiyim 1727979191 Yarın gidip yaptıracağım öyle önemsiz bişi değilmiş
  19. Akhiore

Umarım benim başıma gelmez çok geçmiş olsn
  20. Akhiore

Siz nasıl kurtuldunuz o zaman
Top Bottom