Neler Yeni

Öğrenciyim pc den pasif gelir

sefavarol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
sefa
öncelikle sa benim 4060 oc ryzen5 7500f 32gb ram li bi sistemim var pasif gelir istiyorum para kazanabileceğim yüksek meblağ kazanamayacağımı biliyorum en azından bi sıgara parası çıksa yeter neler yapabilirim birde 6k gibi bir bütçem var eksta önerilere açığım

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
öncelikle sa benim 4060 oc ryzen5 7500f 32gb ram li bi sistemim var pasif gelir istiyorum para kazanabileceğim yüksek meblağ kazanamayacağımı biliyorum en azından bi sıgara parası çıksa yeter neler yapabilirim birde 6k gibi bir bütçem var eksta önerilere açığım
Evde partime musteri temsilcisi olabilirsin. Videographer yada grafik tasarımcı olabilirsin dil biliyorsan çeviri yapabilirsin 6k ile coinlerde riskli bir yolculul yapabilirsin

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Ömür
Evde partime musteri temsilcisi olabilirsin. Videographer yada grafik tasarımcı olabilirsin dil biliyorsan çeviri yapabilirsin 6k ile coinlerde riskli bir yolculul yapabilirsin
18 yaş altı parttime müşteri temsilcisi nasıl olunuyor

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan
Merhaba , pasif gelir kaynaklari hakkinda bende arastirdim; bir blog buldum ve bircok bilgi var isine yariyabilir diye dusunuyorum; ) iste link : https://pasif-gelir.com/pasif-gelir-kaynaklari/

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
selam bunu biraz sormak istiyorum size kyk da kalıyorum yapabilir miyim istediğim zaman ayrılabilir miyim?
Kyk da zor olur gibi diğer kişiler sen ćalışırken rahatsız olmazsa deneyebilirsin istediğin zaman ayrılabiliyorsundur bence o kısmını sormadım

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
Kyk da zor olur gibi diğer kişiler sen ćalışırken rahatsız olmazsa deneyebilirsin istediğin zaman ayrılabiliyorsundur bence o kısmını sormadım
Yok rahatsız olma konusu sıkıntı olmaz siz çalisiyor musunuz peki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,405
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom