Arama sonuçları: *

1. Akhun57

Bi hayırlı olsununuzu alırım arkadaşlar.

Tam da o fantezi için topluyorum hocam
  2. Akhun57

Bi hayırlı olsununuzu alırım arkadaşlar.

msı sıvı soğutmadan vazgeciren arkadaş görürsen konuyu teşekkürler kardeşim
  3. Akhun57

Tomahawk max ryzen 3600 8x2 16 gb corsair satılık

Garantisi yok kutuları vardır vatandan itopyadan alınma tertemiz ürünlerdir ddr5 sistem topladığım için satıyorum toplu alana 4.500tl parça parça alana anakart 2300 işlemci 1900 ram 750
  4. Akhun57

KYK BURSU NOLDU ARKADAŞLAR ?

2. Dönem sonunda açıklanır mı arkadaşlar sizce !!!!!!! Durumu olmayıp 3 kuruşa güvenen arkadaşlara aşırı üzülüyorum hükümetin bu sorumsuzluğunada lanet ediyorum .
  5. Akhun57

Diş yapısı cidden kötü olup son zamanlarda tel taktıran varmı ?

Sene ne zaman kardeşim
  6. Akhun57

Çok faydalı olmuş eline sağlık kardeşim 17 bine patlamış bana 21.300e patlıyor üniversite hastanesi bölüm başkanı adam güvenim tam ama para cidden çok geliyor herkes 10 12 bine yaptırmış sence ne diyorsun değecek bi ücret mi yoksa başka yerlere de sorsam mı
  7. Akhun57

Vallahi 20 bin tl işcilik banada çok geliyor da doktorada sorsam mı diye düşünüyorum millet 10 12k ya yaptırmış benim malzeme hariç sadece işcilik nasıl 20k diye
  8. Akhun57

Kaç cıvarıydı dolar ben malzemeleri cebimden alıyorum telini breketini falan 1300 tutuyor kalanı hastaneye ödüyorum 20klık nasıl bi işcilik var acaba
  9. Akhun57

Bende ısıramama sorunu var ameliyat olucaksın diyor alttan o hariç tamamen alt üst cene teli ben kendim alıyorum malzemesini 1300 liraya 20bin tl takıp 2 sene kontrol parası üniversite hastanesi bide benim bütün dişler çarpışık ama sıkıntılı bi ağız fakat 20klıkta malzeme hariç bi sıkıntı da yok...
  10. Akhun57

Arkadaşlar son zamanlarda ağız yapısı baya kötü olup tel taktıran varmı kaça taktırdı ben malzeme dahil 21.300 e taktırıyorum itopik geldi bana da mecbur yani .
  11. Akhun57

İyi Bir sisteme sahip olmakla iktidar partili yandaş damgası yemek ???

Yok raporlarken belirttim merak etme ben gecen sene kasımda aldım yeni değil 12 bine aldım 25 bin bandında tepeden bakılacak bişey kalmamış ki ülke bitmiş daha da kimsenin sesi cıkmıyor diye sövüyorum her allahın günü bas ampule bilmem ne yazınca tepem attı ağır küfür algılıyorum sıkışım için...
  12. Akhun57

Pensilvanyadan hediye şşşş 1634575323 Akplisin = ana bacı küfür.
  13. Akhun57

@Mertmax bu arkadaş 3080li sistemim var diye akplisin diyip sövüyor merak ettim sizede danışmak istedim iyi bir sisteme sahip olunca fedöcü mü olunuyor arkadaşlar cıkarıyım mı elden sabah evi basarlar mı ? !!!!!!!!!!!!!!
  14. Akhun57

Tutunun arkadaşlar UÇUYORUZ?

İçimde hissediyorum artık…
  15. Akhun57

12k’yı nasıl degerlendiriyim

12 bine aldığım 3080i 25k ya sattım kârımî aldım. Tekrar ekran kartımı alsam 12k ya yoksa oyun konsolu yada eth atsam 0.3 eth üstüne ekleme yapmakta mantıklı geliyor
  16. Akhun57

Cooler Master bana garantide yardımcı olmuyor

Çerçevesi var bunu sokup içine takılır mı
  17. Akhun57

Cooler Master bana garantide yardımcı olmuyor

Yada satış sonrası desteğin mi rezalet arkadaş Ma610p kule tipi soğutucu kullanıyorum iyi güzel de temizlerken fani kırdım hoyrat davranıp itopyadan almıştım yazdım biz yedek parça sağlamıyoruz diyor garantiye zaten girmiyor anlıyabiliyorum normal fanda takılmaz estetik görünsün diye çevceve...
Top Bottom