Neler Yeni

Diş yapısı cidden kötü olup son zamanlarda tel taktıran varmı ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yani ben son zamanlarda Hamburger,sandviç gibi şeyler yiyorum ama biraz abartmış olabilirim🙂
Okulda köfte ekmek, kumru gibi şeyleri zaten sıcak şekilde yumuşak halde aldığımdan ısırırken çok sorun olmuyor.
Aslında evet bölerek yemem lazım ama yani..
Yemenizde sorun yok zaten, olay ısırarak yemenizde. Çoğu şeyi ısırmak yok örneğin tavuk, ısırarak elle değil de çatal bıçak ile sakin sakin.
Hamburger de aynı şekilde deniliyor ama hamburger'in çok sorun çıkartacağını sanmıyorum. Ağzı çok zorlamadığı sürece.

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
Ben taktırdım konum da var okuyabilirsiniz
Çok faydalı olmuş eline sağlık kardeşim 17 bine patlamış bana 21.300e patlıyor üniversite hastanesi bölüm başkanı adam güvenim tam ama para cidden çok geliyor herkes 10 12 bine yaptırmış sence ne diyorsun değecek bi ücret mi yoksa başka yerlere de sorsam mı

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Okulda köfte ekmek, kumru gibi şeyleri zaten sıcak şekilde yumuşak halde aldığımdan ısırırken çok sorun olmuyor.
Aslında evet bölerek yemem lazım ama yani..
Yemenizde sorun yok zaten, olay ısırarak yemenizde. Çoğu şeyi ısırmak yok örneğin tavuk, ısırarak elle değil de çatal bıçak ile sakin sakin.
Hamburger de aynı şekilde deniliyor ama hamburger'in çok sorun çıkartacağını sanmıyorum. Ağzı çok zorlamadığı sürece.
Ben bizim okulda her şey sert olduğu için evden sandviç yapıp götürmeyi çare buldum birde yanına açma,simit vs. hamur işleri yumuşak olduğu için mecbur öyle yapıyorum.
Zaten belli sertlikten sonra benim dişler gitmiyor mecbur bölüyorum.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende genetik olarak diş bozukluğu vardı. 3 Kuzenim daha var diş teli takan bende onların önerisiyle aynı yerde tedaviye başladım. Büyük kuzenimin çenesi 1.5 cm gerideydi çok değişik duruyordu ve ameliyat oldu bende ona nazaran daha az bir iş vardı.
Sol üst köpek dişim tüm dişlerin üstünden çıktı eğer çekilirse çenem kırılabilirmiş ve tam 2 sene 8 ay oluyor yarın. Alt dişlerim yan durmuş durumdaydı düzeldi ve köprü geçen hafta söküldü.
3 dişim çekildi ve her şey dahil toplam 5 bin tl verdik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok faydalı olmuş eline sağlık kardeşim 17 bine patlamış bana 21.300e patlıyor üniversite hastanesi bölüm başkanı adam güvenim tam ama para cidden çok geliyor herkes 10 12 bine yaptırmış sence ne diyorsun değecek bi ücret mi yoksa başka yerlere de sorsam mı
Kesinlikle özel ortodentistlere sor
Bence fiyat fazla. Ameliyat oldu dediğim kuzenime ameliyat dahil 7.500 8.000 civarı tuttu.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Ücret için başka yerlerle de görüşün derim.
Ama verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor dişleriniz gerçekten düzeliyor.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Ön dişlerim ayrıktı, sadece üst çeneme 3000'e taktırmıştım 3 yıl önce.

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
Sene ne zaman kardeşim

Top Bottom