Arama sonuçları: *

1. A

Şu an bilgisayaranız da hangi oyunlar yuklü ve en sevdınız oyun

Param ve indirmeye yetecek kadar hızlı internetim olsa benimde en sevdiğim bunlar olurdu. 1732438483 Iyy çok kötü beğenmedim (kuru ekmekle kahvaltı)
  2. A

Technopat forum niye böyle ?

Beyin ölümu manasında. O forumu çok severim ama gerçekten toxic kitlesi var.
  3. A

Ben direkt kullanmıyorum artık indirimlere bakıp çıkıyorum. Birde bazı 1-2 asalak arkadaş var orada bi ara rx 6600 rtx 3060dan kötü dedim diye laf ettiler 10 saat. Aslında bende de rx 6600 var.
  4. A

Çok saçma dostum ölü ve gereksiz forum. 1731952787 Technopatta 10 uyarım var hepside cümlenin yazılışına dikkat etmemekten. Technopat kadar gereksiz forum göremedim cidden.
  5. A

Kargom Horoz Lojistik diye bir firmam tarafından gönderilmiyor.

Televizyona zarar gelir mi ?
  6. A

Cidden sürüyo mu o kadar
  7. A

Arkadaşlar geçen Samsung 65Q70D modelli televizyonu aldık. N11 üzerinden aldık ve horoz lojistik tarafından 3 gündür kargolanmıyor. Bir sorun olmaz dimi ?
  8. A

Ortaokul/lise yaşadığınız komik aksiyonlu saçma olaylar

Bir tane çocuk vardı hep beni kışkırtıyordu bana yine sataşırken testislerine 3 kere tekme atıp burnuna vurdum (kan falan aktı) akşam annesi aradı ben oğlumu biliyomda keşke dövmeseydin şimdi ben uğraşcam diye Zkdhidbdodjdkkd
  9. A

Klavye önerdik diye yemediğimiz laf kalmadı

Dostum seni heryerde görüyorum çok toxicsin haklısın ama yani sana sinir oluyorum "1-2K Hahahahhah" ne demek yani 1-2k'dan fazla yazabilirsin. Seni heryerde görüyorum aynı şekilde cevap veriyorsun daha kibar ol 1731502142 Aynısını düşündüm ailesi çöpten bulmuş herhalde
  10. A

Klavye önerdik diye yemediğimiz laf kalmadı

Bu adam hastalıklı ruhlu. Yalnız bende ajazz ak820 pro da var aula da var ama bence ak820 pro daha iyi kişisel tercih.
Top Bottom