Ben bundan 2 sene önce falan xdrive oyuncu koltuğu almıştım 20 gün sonra horoz lojistik teslim etmiştiArkadaşlar geçen Samsung 65Q70D modelli televizyonu aldık. N11 üzerinden aldık ve horoz lojistik tarafından 3 gündür kargolanmıyor. Bir sorun olmaz dimi ?
Cidden sürüyo mu o kadarBen bundan 2 sene önce falan xdrive oyuncu koltuğu almıştım 20 gün sonra horoz lojistik teslim etmişti
Horoz lojistik mi ?Babam hepsiburada dan banyo dolabı almıştı 2 hafta sonunda teslim edilemedi geri hepsiburada ya iade ettiler para iadesi aldıydık
Ciddi mi yaHoroz lojistikle başınız dertte hocam çok sıkıntılı bir firma
malesef hocam hizmet kalitesi tamamen şansa kalmış genelde mobilya gibi büyük eşyalar taşıyan bir şirketCiddi mi ya
Horoz Lojistik kötünün iyisi diyebilirim. Yıllardır satış yapıyorum ve lojistik kısmında Kötünün iyisi maalesef. Diğerler daha berbatCiddi mi ya
Düşük bir ihtimal ama gelebilir. Ürünü teslim alırken kontrol et. Kutusunda aman aman bir durum yok ise teslim aldım imzası at. Servis tarafından açılması gerekiyor ürünün. Eğer ürün hasarlı ise servisden kargo hasarlı teslim edilmiştir olarak rapor tutulmasını iste. Sonra iade talebi oluştur firmaya gönder ürünü geriTelevizyona zarar gelir mi ?