Neler Yeni

Technopat forum niye böyle ?

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tp ye ok atiyorsunuz da en baba rehberler hala o forumda biz burda anca pc toplayak ajazz mouse düşürüp sarı sitede 1800 e satalım kanzi

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
adam soru sormuş cevap vermek yerine yapma demişsin. bu forumda da alakasız mesajdan uyarı alırsın.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Technopat forumda bir mesaja 1 kelimelik yanit verdim. Durduk yere ceza yedim, sebep olarakta kelimenin sonuna nokta koymamış olmam . Sizce de biraz sacmalamiyorlar mi yoksa bana mi öyle geliyor . Sürekli nokta koymadim diye uyari yemekten bıktım hani .
bakınız size mantıklı gelmiyorsa kullanmayın.
Herkes forumdan farklı beklentiler vardır ama bunu anlayamıyorsunuz.
Her forum farklı şeyleri seven insanların ortak bir paydada buluştukları yerdir ve orada çoğunluk bunu istiyorsa siz kullanmazsınız veya kurallara uyarsınız ancak halen anlayamıyorsunuz ki size mantıksız geldiği o forumu mantıksız kılmıyor.
Bıktıysanız kullanmayın ben de bıkmıştım sonra bıraktım çok saçma sapandı evet ama onlar bunu istiyorsa ben kullanmam olur biter.
Lütfen yaptığınız doğru değil problemlerinizi başka forumlara yaymayın sorununuz o forumda .
Şu forumda artık technopatta bunu yaşadım diye konu açmayın çok mantıksız ve çok boş.
Siz de hak vereceksiniz bana daha dingin bir kafayla bakacak olursanız.
Ama diyorum eğer bir yeri zorunlu kullanmıyorsanız ve size uymuyorsa kullanmayın sorununuzu da orada arayın burada bunu konuşmak bir işe YARAMAZ

adam soru sormuş cevap vermek yerine yapma demişsin. bu forumda da alakasız mesajdan uyarı alırsın.
Yazım yanlisindan yedim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her forum farklı şeyleri seven insanların ortak bir paydada buluştukları yerdir ve orada çoğunluk bunu istiyorsa siz kullanmazsınız veya kurallara uyarsınız ancak halen anlayamıyorsunuz ki size mantıksız geldiği o forumu mantıksız kılmıyor.
Bıktıysanız kullanmayın ben de bıkmıştım sonra bıraktım çok saçma sapandı evet ama onlar bunu istiyorsa ben kullanmam olur biter.
Lütfen yaptığınız doğru değil problemlerinizi başka forumlara yaymayın sorununuz o forumda .
Şu forumda artık technopatta bunu yaşadım diye konu açmayın çok mantıksız ve çok boş.
Ama diyorum eğer bir yeri zorunlu kullanmıyorsanız ve size uymuyorsa kullanmayın sorununuzu da orada arayın burada bunu konuşmak bir işe YARAMAZ
Haklısınız bundan sonra donanimarsivinden devam

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yazım yanlisindan yedim ?

Haklısınız bundan sonra donanimarsivinden devam
sorun bu değil bunu yapmak hoş değil.
Herhangi bir forum için de güzel değil.
Forumlar farklı farklıdır bu yüzden size uyanı seçin ama sorununuz o forumda kalsın.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Tp ye ok atiyorsunuz da en baba rehberler hala o forumda biz burda anca pc toplayak ajazz mouse düşürüp sarı sitede 1800 e satalım kanzi
Bu konuda haklısın. Technopat'ı savunmasam da, Donanım Arşivi Forumu'nun rehber konusunda ciddi eksiklikleri olduğunu düşünüyorum. Örneğin, 30 dakika önce bir kullanıcı, "hardbrick" olmuş bir Mediatek işlemcili telefonun kurtarılması ile ilgili bir rehber konusu açtı. Yalan söylemiyorum, bu forumda gördüğüm tek Android rehber konusu buydu. Forumun 160 bin üyesi olmasına rağmen, Normalde bolca konu çıkması gereken Android kategorisinde, sadece 1 rehber konusu var.

Son düzenleme:

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Musa Topçu
tyt yazım kurallarına çalışmak için kulanıyordum

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arjin bala
He ya teknopad iyice 2-3 yıl içinde çok sıktı kurallarıyla. Ben yanlışlıkla hesabıma 2 cihazdan girdiğim için ban yedim ip adresim mi cihazım mı banlandı belli değil asla yeni hesap açıp giremiyorum maalesef. Her işlemim reddedilip ban yiyorum çok sıktı artık. Ya biz yeni bir forum açıcaz eski tecnopat ekibini toplucaz, yada bi daha eski hale gelemicez :(

Niye karşılıklı tartışma şeklinde bunu açmayalım? Üye olurken tabii ki kabul etmiş oluyorum bu kuralları fakat çok dikkat etmedigim anlarda tabletimin klavyesinde otomatik klavyeden dolayi bazenleri yazım yanlışı yapıyorum. Ufak tefek yazim yanlışları bile 1 günlük cezaya sebebiyet verebiliyor. Bunu dile getirmenin neresi yanlış anlamadım. Uyari verip geçersin 1 gün niye kisitliyorsun, açtığım konuya cevap veremiyorum insanlar orda konuşurken.
harbi ya konuş be reis

Kral haklısın ama biraz fazla duyar kasmışsın be, biz kullanmak istemesek de bi sorun çıktığı zaman en aktif olan forumlardan biri yani her türlü işimiz düşüyor

Son düzenleme:

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
ibrahim demir
Technopat forumda bir mesaja 1 kelimelik yanit verdim. Durduk yere ceza yedim, sebep olarakta kelimenin sonuna nokta koymamış olmam . Sizce de biraz sacmalamiyorlar mi yoksa bana mi öyle geliyor . Sürekli nokta koymadim diye uyari yemekten bıktım hani .
yanıt verme

Top Bottom