Neler Yeni

Technopat forum niye böyle ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
He ya teknopad iyice 2-3 yıl içinde çok sıktı kurallarıyla. Ben yanlışlıkla hesabıma 2 cihazdan girdiğim için ban yedim ip adresim mi cihazım mı banlandı belli değil asla yeni hesap açıp giremiyorum maalesef. Her işlemim reddedilip ban yiyorum çok sıktı artık. Ya biz yeni bir forum açıcaz eski tecnopat ekibini toplucaz, yada bi daha eski hale gelemicez :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

harbi ya konuş be reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral haklısın ama biraz fazla duyar kasmışsın be, biz kullanmak istemesek de bi sorun çıktığı zaman en aktif olan forumlardan biri yani her türlü işimiz düşüyor
duyar değil 5 yıldır forumdayım 5 yıldır böyle konular açılıyor ve 5 yıldır bir işe yaramadı.
Anlayamadığınız bir işe yaramıyor .
Anlamadığım niye her technopat'tan ağzı yanan buraya geliyor?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Yalan söylemiyorum, bu forumda gördüğüm tek Android rehber konusu buydu.
var aslinda bayagi ama tutmuyor diye cok ugrasmiyorum bakiyorum cidden asiri talep oluyor bildigimde bir sey ise konusunu aciyorum sadece android degil diger kategorilerde de var bir iki seyim

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Arjin bala
duyar değil 5 yıldır forumdayım 5 yıldır böyle konular açılıyor ve 5 yıldır bir işe yaramadı.
Anlayamadığınız bir işe yaramıyor .
Anlamadığım niye her technopat'tan ağzı yanan buraya geliyor?
İşe yaramasını bekleyenler kimler dostum? söyler misin?
İçini dökmek, sohbet etmek olsun diye açılıyor bence konular. Ve neden technopattan şikayetçiler hep burda yazıyor diyorsan başka forum yok... 😂

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Qwerty1029384756
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Alperen Yılmaz
Technopat forumda bir mesaja 1 kelimelik yanit verdim. Durduk yere ceza yedim, sebep olarakta kelimenin sonuna nokta koymamış olmam . Sizce de biraz sacmalamiyorlar mi yoksa bana mi öyle geliyor . Sürekli nokta koymadim diye uyari yemekten bıktım hani .
Hocam technopat forumla uğraşmayın adminler ergenliğe yeni girmiş kişiler

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Qwerty1029384756
aynen, laptop öneriniz lütfen -alma. masaüstü al. ? ! ; Böyle mi? . ;
Belki konu sahibi "Banada mantıklı geldi, fikriniz bana yatkın değerlendireceğiş teşekkürler" diyecek. Hiçmi kendimizden bir öneri vermeyelim? Yapay zekadan farkımız ne oluyor?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İşe yaramasını bekleyenler kimler dostum? söyler misin?
İçini dökmek, sohbet etmek olsun diye açılıyor bence konular. Ve neden technopattan şikayetçiler hep burda yazıyor diyorsan başka forum yok... 😂
ne dememizi istiyorsun?
Banlandıysa banlandı ne diyelim ne tesellisi isteyebilir?
Derdin büyüğü küçük olmaz da bu bir dert fenan değil.
Sohbet etmek istiyorsanız da "neler yeni" kısmı var.
Ayrıca ben burada technopat mağdurlarını görmek için kullanmıyorum sohbet etmek istiyorsa neler yeniye yazabilir hatta bunu neler yeniye yazabilir ama bir konu işgal edecek bir konu değil.
Arkadaş ilk defa yapıyor olabilir ama bu yanlış

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Eren
Technopat forumda bir mesaja 1 kelimelik yanit verdim. Durduk yere ceza yedim, sebep olarakta kelimenin sonuna nokta koymamış olmam . Sizce de biraz sacmalamiyorlar mi yoksa bana mi öyle geliyor . Sürekli nokta koymadim diye uyari yemekten bıktım hani .
olm bune hasdhhasgdahgdhaahahahhaha

grasdiyas

80+ Silver
türkçe hocam bile ban yer orda

Top Bottom