Arama sonuçları: *

1. A

Dini anlamda bi sorum var?

Kuran çeviri ve tercümeleri yıllardır yapılıyor daha doğrusu ilk asırlardan beri ve bu çeviriyi yapan alimler şu an ki bazı hocalar ile bir değil bu kişiler bu işi yapmadan önce çok sıkı yönetime tabi oluyordu herkes çeviri yapamıyordu önemli olan kişilerin sayısı değil niteliği ve her bölgeden...
  2. A

Anladım doğru olan o zaten aslında bazen bende "kendim de bu alanda "az çok bilgli biriyim ve mesela kuranı anlamak yerine düz okuyup cüz dağıtan insanlara kızıyordum sonra bunlar böyle görmüş yargılama dedim kendime. Öncelikle evet kuranın başka bir kelimeye tam bir çevirisi mümkün değil çünkü...
  3. A

Aileler genellikle senin de dediğin gibi gelenekçi süreçte takılıp kalabiliyor bunun nedeni kendisinin de öyle görmesi, zaten kuran oku derken bunu düz oku anlamında demiyor kuran akıl sahiplerini muhatap olıyor ve zaten anlamayarak okuduğun bir şey sana katkı sağlamaz ama annene bunu kırarak...
  4. A

Sivilceler ve siyah noktalar nasıl geçer

Onlar siyah noktadan ziyade sebum olabilir en iyi geçirecek şeyler ise daha doğrusu hayatın boyunca olacak ama en aza indirmek ve düzenli temizlik yaparak yok derecesine getirmen için ilk önce bir kil maskesi gerekli ben acnemix krem tavsiye ederim ek olarakte the purestin cilt tipine göre mavi...
  5. A

Terör Sempatizanlığının Suç Olmaktan Çıkması

Malum şahıs ve diğer tüm partiler yüzünden terörist pi* ve yandaşları ülkemizde artık rahatça bunları diyebiliyor. Önceden it gibi korkanlar, şimdi sosyal medyadan rahatça konuşabiliyor. Üzüldüğüm durum hendekte ve bu ülkede hainler yüzünden ölen askerlerimiz. Bu şahısları gördüğüm yerde şikayet...
  6. A

Sıfırdan Kpss Ortaöğretim hazırlığı ne kadar sürer?

Vatandaşlık uzun sürmez Erdal hoca ile 3 ayda biter coğrafyayı Mehmet eğit ile 4 ay falan tarih sana bağlı yasin Korkut detay ve yorum ramazan ata daha yüzeysel o yüzden sana bağlı 5 ay bulur .
  7. A

%40 engeli raporum var kaç yılda emekli olabilirim ?

Bunu hesaplama siteleri var oradan bakarsan daha iyi olur ve gülen arkadaş neye gülmüş söylesin de bizde bilelim ne garip tipler var.
  8. A

Babamı mahkemeye verebilirmiyim

Evet nafaka ödemediği için ceza alır cebir yolu ile paraları tedarik edebilirsiniz ama annen olmadan olur mu onu bilmiyorum
  9. A

Sınıfta Nefret Ediliyorum

Öncelikle maalesef hükümetimizin ve ülkemizin durumu ortada olduğu için sınıfa afedersiniz ama dingonun ahırı gibi öğrencileri doldurduğu için her türden insan var staj yaptığım dönemde yaramaz sayısı fazla olduğu için senin gibi iyi öğrencilerde arada kaynıyor bu durum çok sinir bozucu ama işte...
  10. A

Birkaç gün önce tanıştığım çocuğu arıyorum

İyi en azından cezasını almış .
  11. A

Bende bilgi ve fikir almak için uygulamayı kullanmaya başladım tek kullandığım sosyal mecra ama şimdi sadece bazı konulara yorum yapmak için giriyorum onun harici Kendi adıma beklediğim gibi çıkmadı . Son olay derken sanırım sende olumsuz şeyler yaşadın bende bir kaç kişi ile tartışmıştım hele...
  12. A

Ben senin kadar uzun süredir burayı kullanmıyorum birkaç ay oldu ama hani dıştan baktım yeşil türbe içeri girdim estağfurullah sözü gibi dışarıdan akıllı , ciddi ve yeri geldiğinde mizaç adı altında birilerini kırmadan, hakaret etmeden konuşmayı bilen kişiler bekliyordum ama bir girdim dedim bu...
  13. A

Sevgilim sınıftakilerin ve ailesinin bilmesini istemiyor

Rica ederim sıkma canını .
  14. A

Havale de iptal nasıl oluyor

Yani aklıma gelen iki sorun var ya yanlış bir girdi yaptın havalede ya da işlem kısıtlama kısmı varya orası kapalı olabilir parada kendi gelir yani bir şey yapmana gerek yok diye biliyorum.
  15. A

Ruhunuzu Arındırın Çok Güzel Değil Mi Gerçekten

.Attığın da çok güzel ama işte bu bir şaheser .
  16. A

Siz erkeklerde bir şey beğenmiyorsunuz ayrıca çocuk binecek sen değil ndjzks https://ty.gl/gb2kwk24bp Son tartışmaya kapalı bu araç. o kıza bile gerek yok daha güzel kızlar bulur sen sadece finansal destek sağla yeter .
  17. A

thh şikayeti ne zaman sonuç buluyor

Kesinlikle o kadar ucuz ki o kısım ama işte san ki bilerek kırmışız gibi kabul etmemek için direniyorlar elime almam ile çat dedi şok yaşadım resmen .
  18. A

Yok bu kurtarmaz https://ty.gl/rqc2yapul7 böyle bir şey lazım anca öyle olur abisi.
  19. A

Sende el atarsın destek için çocuk tek başına altından kalkamaz. 🙂
  20. A

Ablacım daha yaşın çok küçük şu an aşk sanıyorsun ama bu aşk değil sadece ilgi çekici bir macera ve objektif olup sana gerçekleri söyleyeceğim daha fazla üzülme diye, kız büyük ihtimalle senle öylesine konuşuyor seni benimseyememiş çünkü yaşınız kaç olursa olsun seven biri senden okulda ya da...
Top Bottom