Neler Yeni

Sivilceler ve siyah noktalar nasıl geçer

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Aslında benimki hiç ciddiye alınacak değil. Bir tane büyük bir tanede orta boyutta kırmızı sivilcem var. Ikiside burunumda. Daha çok sinirimi bozan yine burunumdaki siyah noktalar. Normal siyah noktalardan daha büyük. Gri renkteler ve normal boyuttaki benler kadar. Sivilceler 1 hafta duruyor bazen de 2 hafta. Ama siyah lekeler aylardır duruyor ve sayıları artıyor. 4 5 tane var yuzümde. Herhangi bir bakım, temizleme ya da serum da yok elimde. Nasıl gidecek bunlar

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,953
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Aslında benimki hiç ciddiye alınacak değil. Bir tane büyük bir tanede orta boyutta kırmızı sivilcem var. Ikiside burunumda. Daha çok sinirimi bozan yine burunumdaki siyah noktalar. Normal siyah noktalardan daha büyük. Gri renkteler ve normal boyuttaki benler kadar. Sivilceler 1 hafta duruyor bazen de 2 hafta. Ama siyah lekeler aylardır duruyor ve sayıları artıyor. 4 5 tane var yuzümde. Herhangi bir bakım, temizleme ya da serum da yok elimde. Nasıl gidecek bunlar
rez alalım

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Konuyu takip ediyorum diyor kısaca hocam.
Kız çevrene sor sana siyah maske önersinler siyah nokta için ben Oriflame'in ürününü kullanıyorum bir de saçın uzunsa ve alnına düşüyorsa siyah nokta yapar haberin olsun.
Sivilce için yüz yıkama jeli ve tonik.
Bunlar ciltten cilde değişen ürünler kesin bir ürün önermem olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu takip ediyorum diyor kısaca hocam.
Kız çevrene sor sana siyah maske önersinler siyah nokta için ben Oriflame'in ürününü kullanıyorum bir de saçın uzunsa ve alnına düşüyorsa siyah nokta yapar haberin olsun.
Sivilce için yüz yıkama jeli ve tonik.
Bunlar ciltten cilde değişen ürünler kesin bir ürün önermem olmaz.
Saçım her zaman kısadır. Sık sık keserim. Burunuma kadar gelmesi imkansız. Ve hiç kız çevrem yok. Hemde hiç. Sadece 11 yaşıda bir kız kardesim var

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Saçım her zaman kısadır. Sık sık keserim. Burunuma kadar gelmesi imkansız. Ve hiç kız çevrem yok. Hemde hiç. Sadece 11 yaşıda bir kız kardesim var
Ben bunu kullanıyorum eczaneden almıştım, cildim yağlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Onlar siyah noktadan ziyade sebum olabilir en iyi geçirecek şeyler ise daha doğrusu hayatın boyunca olacak ama en aza indirmek ve düzenli temizlik yaparak yok derecesine getirmen için ilk önce bir kil maskesi gerekli ben acnemix krem tavsiye ederim ek olarakte the purestin cilt tipine göre mavi ya da sarı toniğini al ona sen bakarsın artık.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,384
İsim
Lokman Doğan
Kanka ben her gece uyumadan önce yüzümü gül suyuyla temizliyorum. Bimde satılan pamuk diskiyle sürüyorum yüzüme sabah'ta suyla yıkıyorum yüzümü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bektaş
Nvea yüz temizleme sabunuyla yıkadım ve ve geçti şuan yok arada çıkıyor oda strestenmis

TamerKs

80+ Silver

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bakım yapman lazım. Cilt tipine göre ürünler var. Düzenli olarak bakım yaparsan cildinde nadiren sivilce ve siyah nokta çıkmaya başlar ayrıca yağlı ve paketli ürünler sivilceleri tetikler.

Kapsamlı bakım içinse: Yüz köpüğü, yüz temizleme asiti, kil maskesine ihtiyacın var. İnsanın kendine bakması için yatırım yapması lazım ayrıca. Fiyatlara bakıp kızmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,069
Son üye
Alkolik
Top Bottom