Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

Askerlik tecil'i hakkında soru?

Beyler bir şey soracağım arkadaşım 2 yıllık bir üniversite okuyor askerliği 9 yıl sonraya gösteriyor bu üniversite bittiğinde tekrar düşecek mi yoksa 9 yıl full mü?
  2. Ayetullah331

Cumhuriyetçi milliyetçi parti

Hayatımda gördüğüm en saçma parti bu. Vatandaşlardan hiçbir vergi almayacağız demek ne kadar gerçekçi değilse bu da onun gibi bir şey
  3. Ayetullah331

🔴 Savaşa Hazır Olun 🔴

Seninki de bu
  4. Ayetullah331

🔴 Savaşa Hazır Olun 🔴

koşarak
  5. Ayetullah331

🔴 Savaşa Hazır Olun 🔴

Meali gelir mi cümlenin
  6. Ayetullah331

Ankara'da dolmuş'ta yaşadığım olay

ben 14-15 yaşında işten gelirken adamın biri kalk ordan kadın otursun dedi yok abi dedim kolumdan tutup tehdit edercesine adam ol dedi annedir o falan zırvaladı yemin ediyorum şoka uğradım. İnsanın çok zoruna gidiyor karşındakinin geri kafalı olması ve sana karşı güç kullanması. Forumdada pp...
  7. Ayetullah331

🔴 Savaşa Hazır Olun 🔴

Bizim batıya yolculuk
  8. Ayetullah331

Tyt biyoloji bitmeden ayt biyoloji çalışılır mı?

Canlıların sınıflandırılması (hayvanlar alemi hariç) Hücre ve organelleri de önemli diye hatırlıyorum. Direk tyt bitir bence hemen ayt ye geçme
  9. Ayetullah331

Cr turnuva Cumartesi akşam

Elektro dev yasak mı
  10. Ayetullah331

Cr turnuva Cumartesi akşam

İksir golemi yasak mı?
  11. Ayetullah331

Havaya Noldu Birden Öyle

Gece 5 civarı yağmur sesinden uyandım öyle bir ses geliyordu ki. Uyanıktım gözlerim kapalıydı birden bir şimşek çaktı gece sabaha döndü bir anda ve gözlerim kapalıyken bile ışık gözüme giriyordu o kadar parlaktı
  12. Ayetullah331

Kuranı Kerimde İlginç Çelişki. ?

Bir insan engelli doğduğunda ona seçme hakkı vermemiş oluyor belki o normal bir insan olarak doğmayı seçerdi ama ona bu hak verilmedi belki oda normal insanlardan daha iyimser bir şekilde değilde normal insanlar gibi yaşayıp ona göre yaptıklarından sorumlu tutulmak isterdi. Bu bile Allahın...
  13. Ayetullah331

Masum çocuğu öldüren peygamber ?

Kime göre neye göre ülkenin en hassas konusu? Afganistan mı burası? Daha önemli meselelerimiz var bu sadece biri en hassası değil
  14. Ayetullah331

ya ne anlatıyorsun Allah için
  15. Ayetullah331

Yav ne paylaşımı yapmış dine küfür mü etmiş ne var paylaşımda? Günde 10 tane "kızlardan korkuyorum" "kızlarla konuşamıyorum" "sevgilim yok" gibi boş saçma sapan konudan daha tartışmaya değer bir konuda fikrini belirtmiş. Sizin gibi yaşlılara göre tüm gençlik sabahtan akşama kadar oyun oynuyor...
  16. Ayetullah331

Yazık “PTT den kağıt gelince görürsün🤡🥸” sizin gibi yaşı büyükler niye hemen seni şuraya şikayet edeceğim buraya şikayet edeceğim diye zırlıyor neyin şikayeti dostum iyi misin? İnsan gibi mesajlar yazılmış sorular sorulmuş neyi şikayet ediyorsun neyi tehdit ediyorsun?
  17. Ayetullah331

Basit fonksiyon sorusu

Kırkğ eder 1761068306 Grafikleri karıştırdığım için Toplamayı yanlış yapmışım 15dk dur uğraşıyorum reis eyvallah
  18. Ayetullah331

Basit fonksiyon sorusu

Bu sorunun cevabı B şıkkı değil mi? Kırmızı olan h Mor olan g Siyah olan f grafikleri olunca bilgileri sağlamıyor mu? Kafayı yiyeceğim nerede yanlış yapıyorum
  19. Ayetullah331

IPTV için TV BOX önerisi.

Birde 8gb depolama var bir şeye yetmiyor. NEXT 16gb
  20. Ayetullah331

IPTV için TV BOX önerisi.

Bende NEXT Pro 4K var 1350 ye aldım amcamda Mİ TV Box Gen 2 var 2350 ye aldı kesinlikle NEXT daha iyi
Geri