Realhas the Great
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 35,941
Ben oy vermem
Sen işi çözmüşsün ya, zaten ülke yönetmek baya kolay bir şeydi; sen vaatleri veriyorsun, iktidara gelince otomatik devreye giriyor değil mi?
Dostum çok popülistsin mesela apoyu Diyarbakır surunda asmak , mayın döşemek , fabrikaları geneden açmak hepsini teker teker inceleyelimSizce böyle bir parti kursak nasıl olur sizce bu parti tutar mı?
Ben vaatlerimizi belirledim.
İlk vaadimiz iktidara gelddiğimiz gibi abdullah öcalan'ı şehit ailelerinin ve gazilerimizin katılacağı bir organizasyon da Diyarbakır surlarına asıp sallandırıyoruz.
Daha milliyetçi Cephe'yi kurup milliyetçileri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Türkiye'nin sınırlarına kaçak girişleri engellemek için mayın koyouruz ve sınırda görev yapan askerlerimizin yetkilerini artırıyoruz.
Bakanlıklara gelecek kişiler liyakata göre gelecek İçişleri Bakanlığı ümit özdağ milli eğitim bakanlığı muharrem ince gibi.
Dem parti ve benzeri partiler kapatılacak buna benzer parti kurmak yasaklanacak bu partilerde üyeliği bulunan kişiler ömür boyu siyasi yasak cezası alacak.
Köy enstitüleri askeri liseler gata gibi kapalı olan şeyler yeniden açılacak.
Doğu'ya gönderilecek öğretmenler ülkede Kürt sorunu olmadığını bunun PKK propanagası olduğunu anlatacaklar ve bunu oradaki insanlara empoze edecekler.
Kapatılan satılan özelleştirilen fabrikalar yeniden açılacak Türkiye üretim yapmaya başlayacak.
Alıntıyı görüntüle
Devlet memuru ve 65k maaş mı ? Kamu borcu fırlayacak , cari açıkla uğraşan bir ülkede kamu harcamalarını arttırarak ekonomik krize çözüm getiremezsin81 ilde ki gençlerimizi açtığımız fabriklara yerleştiriyoruz bu gençler devlet memuru sayılacak 65 bin TL maaş veriyoruz evlenmek isteyenlere düğün salonu ev eşyası gibi yardımlar yapıyoruz bunun için fabrikalar açacağız bu fabrikalarda beyaz eşyalar telefonlar bilgisayarlar oyun bilgisayarları üretilecek
Bu fabrikada ki mühendislerin Intel AMD appele Samsung gibi dev şirketlerde eğitim almalarını ve staj görmelerini sağlayacağız karşılığında ise diğer üretilen Türk markalarına ek olarak bu markalarda ürtetilecek halkımız bu markaları da ucuza alabilecek.