Cumhuriyetçi milliyetçi parti

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
358
Sizce böyle bir parti kursak nasıl olur sizce bu parti tutar mı?
Ben vaatlerimizi belirledim.
İlk vaadimiz iktidara gelddiğimiz gibi abdullah öcalan'ı şehit ailelerinin ve gazilerimizin katılacağı bir organizasyon da Diyarbakır surlarına asıp sallandırıyoruz.
Daha milliyetçi Cephe'yi kurup milliyetçileri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Türkiye'nin sınırlarına kaçak girişleri engellemek için mayın koyouruz ve sınırda görev yapan askerlerimizin yetkilerini artırıyoruz.
Bakanlıklara gelecek kişiler liyakata göre gelecek İçişleri Bakanlığı ümit özdağ milli eğitim bakanlığı muharrem ince gibi.
Dem parti ve benzeri partiler kapatılacak buna benzer parti kurmak yasaklanacak bu partilerde üyeliği bulunan kişiler ömür boyu siyasi yasak cezası alacak.
Köy enstitüleri askeri liseler gata gibi kapalı olan şeyler yeniden açılacak.
Doğu'ya gönderilecek öğretmenler ülkede Kürt sorunu olmadığını bunun PKK propanagası olduğunu anlatacaklar ve bunu oradaki insanlara empoze edecekler.
Kapatılan satılan özelleştirilen fabrikalar yeniden açılacak Türkiye üretim yapmaya başlayacak.

CMP.webp

Son düzenleme:
İlk vaadimiz iktidara gelddiğimiz gibi abdullah öcalan'ı şehit ailelerinin ve gazilerimizin katılacağı bir organizasyon da Diyarbakır surlarına asıp sallandırıyoruz.
Daha milliyetçi Cephe'yi kurup milliyetçileri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Türkiye'nin sınırlarına kaçak girişleri engellemek için mayın koyouruz ve sınırda görev yapan askerlerimizin yetkilerini artırıyoruz.
Bakanlıklara gelecek kişiler liyakata göre gelecek İçişleri Bakanlığı ümit özdağ milli eğitim bakanlığı muharrem ince gibi.
Dem parti ve benzeri partiler kapatılacak buna benzer parti kurmak yasaklanacak bu partilerde üyeliği bulunan kişiler ömür boyu siyasi yasak cezası alacak.
Doğu'ya gönderilecek öğretmenler ülkede Kürt sorunu olmadığını bunun PKK propanagadı olduğunu anlatacaklar ve bunu oradaki insanlara empoze edecekler.
Kapatılan satılan özelleştirilen fabrikalar yeniden açılacak Türkiye üretim yapmaya başlayacak.

Alıntıyı görüntüle
Valla Türkiye’de hiçbir partiye oy vermek akıl mantık işi değil hepsi aynı kafada

Son düzenleme:
81 ilde ki gençlerimizi açtığımız fabriklara yerleştiriyoruz bu gençler devlet memuru sayılacak 65 bin TL maaş veriyoruz evlenmek isteyenlere düğün salonu ev eşyası gibi yardımlar yapıyoruz bunun için fabrikalar açacağız bu fabrikalarda beyaz eşyalar telefonlar bilgisayarlar oyun bilgisayarları üretilecek

Bu fabrikada ki mühendislerin Intel AMD appele Samsung gibi dev şirketlerde eğitim almalarını ve staj görmelerini sağlayacağız karşılığında ise diğer üretilen Türk markalarına ek olarak bu markalarda ürtetilecek halkımız bu markaları da ucuza alabilecek.

Bu parti tutmaz. Cihangir solcuları, hümanistler ve marjinal gruplar tarafından ırkçı / foşik diye yaftalanır.

Bunlarla da yetinmiyoruz paylaşımlı yolculuk olayını Türkiye'ye de getiriyoruz martı tag ve Uber artık resmi oluyor taksi ve minibüs plakaları kalkıyor taksiciler ve minibüscüler plaka kirası ödemeyeceği için artık daha fazla para kazanacak taksi plakası sahibi olanlar mağdur olmasın diye de onların zararlarınıda karşılıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu parti tutmaz. Cihangir solcuları, hümanistler ve marjinal gruplar tarafından ırkçı / foşik diye yaftalanır.
biz aşırı bir milliyetçi parti değiliz tam ortası yani bizim ırk ayrımımız yok Türkiye de yaşayan her bir fert bizim vatandaşımızdır. Bizim görevimiz onların refah içinde yaşamasıdır.

Bunlarla da yetinmiyoruz paylaşımlı yolculuk olayını Türkiye'ye de getiriyoruz martı tag ve Uber artık resmi oluyor taksi ve minibüs plakaları kalkıyor taksiciler ve minibüscüler plaka kirası ödemeyeceği için artık daha fazla para kazanacak taksi plakası sahibi olanlar mağdur olmasın diye de onların zararlarınıda karşılıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biz aşırı bir milliyetçi parti değiliz tam ortası yani bizim ırk ayrımımız yok Türkiye de yaşayan her bir fert bizim vatandaşımızdır. Bizim görevimiz onların refah içinde yaşamasıdır.

Aşırı milliyetçilikle bir ilgisi yok zaten konunun. Taliban'a çiçek uzatır da Türk kimliğine tahammül edemez bunlar.

Sizce konunun sınırdaki askerler mi sanıyorsunuz tayyip erdoğan izin vermezse diğer ülkelerden zaten bir tane bile mülteci giremez zaten vaatler de saçma

Doğu'ya gönderilecek öğretmenler ülkede Kürt sorunu olmadığını bunun PKK propanagası olduğunu anlatacaklar ve bunu oradaki insanlara empoze edecekler.

Alıntıyı görüntüle
Sen işi çözmüşsün ya, zaten ülke yönetmek baya kolay bir şeydi; sen vaatleri veriyorsun, iktidara gelince otomatik devreye giriyor değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,894
Üyeler
184,854
Son üye
berfu1232
Geri