Cumhuriyetçi milliyetçi parti

Vaatlerin güzel, bir ihtimal verirdim oyu fakat vaat vermek yetmez. İdeolojisi de önemli. Muhafazakar mısın yoksa biraz daha sosyalist misin? Ben büyük çadırı benimserim.

Sizce böyle bir parti kursak nasıl olur sizce bu parti tutar mı?
Ben vaatlerimizi belirledim.
İlk vaadimiz iktidara gelddiğimiz gibi abdullah öcalan'ı şehit ailelerinin ve gazilerimizin katılacağı bir organizasyon da Diyarbakır surlarına asıp sallandırıyoruz.
Daha milliyetçi Cephe'yi kurup milliyetçileri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Türkiye'nin sınırlarına kaçak girişleri engellemek için mayın koyouruz ve sınırda görev yapan askerlerimizin yetkilerini artırıyoruz.
Bakanlıklara gelecek kişiler liyakata göre gelecek İçişleri Bakanlığı ümit özdağ milli eğitim bakanlığı muharrem ince gibi.
Dem parti ve benzeri partiler kapatılacak buna benzer parti kurmak yasaklanacak bu partilerde üyeliği bulunan kişiler ömür boyu siyasi yasak cezası alacak.
Köy enstitüleri askeri liseler gata gibi kapalı olan şeyler yeniden açılacak.
Doğu'ya gönderilecek öğretmenler ülkede Kürt sorunu olmadığını bunun PKK propanagası olduğunu anlatacaklar ve bunu oradaki insanlara empoze edecekler.
Kapatılan satılan özelleştirilen fabrikalar yeniden açılacak Türkiye üretim yapmaya başlayacak.

Alıntıyı görüntüle
zaten bu vaatlerde yazdığın söylemleri zafer partiside söylüyor direk böyle bir parti arıyorsa zafer partisi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

81 ilde ki gençlerimizi açtığımız fabriklara yerleştiriyoruz bu gençler devlet memuru sayılacak 65 bin TL maaş veriyoruz evlenmek isteyenlere düğün salonu ev eşyası gibi yardımlar yapıyoruz bunun için fabrikalar açacağız bu fabrikalarda beyaz eşyalar telefonlar bilgisayarlar oyun bilgisayarları üretilecek

Bu fabrikada ki mühendislerin Intel AMD appele Samsung gibi dev şirketlerde eğitim almalarını ve staj görmelerini sağlayacağız karşılığında ise diğer üretilen Türk markalarına ek olarak bu markalarda ürtetilecek halkımız bu markaları da ucuza alabilecek.
kral hangi parayla 65 K verecen acaba devletin kasası zaten nerdeyse - (eksi)'de iş veren verse ekmek enflasyon ile 15 yerine 500 tl olur

Birlikte objektif inceleyelim;Diyarbakır surlarına adam asarsan dem benzeri partileri kaldırırsan bu ülkede Kürtlerin isyanı altında kalırsın ciddi anlamda ülke bölünür,bir kere bayrağa kurt koymak başlı başına hata Türkiye'de etnik köken çok çok fazla kimse kabul etmez, Ümit Özdağ ne alaka şimdi oadam Arnavut bir kere yapmaca ırkçı, çok hata var

Son düzenleme:
Parti kapatmaktan kastım şu terör bağlantısı olan partiler kapacak yani biz burada kürtler yani parti kuramaz demiyoruz hiç bir şekilde

Apo'ya gelince 50 bin kişinin katilini cezalandırıyoruz Mhp milliyetçi değil ki Milliyetçi Cephe'ye gelemez asla liyaket olmazsa olmazımız olacak

Fabrikalarda hem üretim yapılacak hemde yeni işçiler alınacağı için işsiz sorunu içinde bir ölçüde çözüm olmuş olacak üretim yapılarak ekonomiye katkı da olacak zaten ekonomi için atılacak adımlar liyaketle gelen ekonomi bakanımız belirleyecek biz onun işini kolaylaştırmak için elimizde geleni yapacağız

65 k maaş dememin nedeni şu şimdi bu insanlar aile kuracak evlenecek eee evleri olmadığı için mecbur kiralık ev tutacaklar asgari ücretin durumuda ortada anlatmaya gerek yok bu insanları çocuğu olduğunda masraflarıda artacak yani 65 k dememin nedeni o
Boşanma olursa ona göre düzenlemeler yapılır çocuk yardımı ve kreş mantıklı kesinlikle

Samsung Amd Apple İntel gibi şirketlerle anlaşma yapıyorsak bununda bir karşılığı olmalı ha bak karşılık başka şekilde de verilebilir
demin üyelerine bir bak kaçının neyle kimle bağlantısı olduğunu ben bile bilmiyorum , bilsemde kapatman gene meşrutiyet oluşturmaz çünkü insanlara terör altında bizi kısıtlıyorlar diye yuttururlar bu böyle devam eder
50 binin katili için görünen en ideal ceza müebbetdir , mhp milliyetçi değildir desen bile hala old kitlenin desteğini alıyor milliyetçi tabakada

Fabrika açmanın 2 şeyi var , 1) Fabrikada kime ney ürettireceksin ? Mesela elektronik eşya desen bunu firmalarla antlaşma yolu ile ayarlaman lazım e ama firmalar buna yanaşacak mı ? Adamlar belkide çoktan fabrika kuracaktı ama sen böyle bir teklifte gelince ve tavizler verince vergi gelirin gitti ayrıca fabrikasını kendisi kurmuş olan adamda rekabette haksızlığa uğradı , demez mi ben niye teşvik almıyorum diye ? Ayrıca dediğim gibi ücretler , haklar ve lojistik anlamında avantajlı doğu asya dururken tr'de üretimi desteklemen zordur ve ekstra teşvikler gerekir . 2) Sen hadi kurdun fabrikayı ve ürettirttin e bu malı nasıl satacaksın ? Küresel rekabet almış başını gitmiş . Anca paranın değerini düşürerek avantaja geçersin e ama o zamanda olan vatandaşa olacak . Kısacası fabirakalr kuracağız , işçiler çalışacak diyince her şey bitmiyor gerçek hayat hoi4 değil .

İşçinin fazla ücret alması fikir olarak güzel ama yüksek ücret yüksek maliyet demek , fabrikanın bu maliyeti etikete yansıyacak gene pahalı ürün gene daha az satış ve fabrikanın batışı . Ayrıca işçi yüksek ücret alır ama rahat bir kira hayatı sürer mi muamma çünkü binlerce işçiye sen o parayı veriyorsun e milletde fırıl fırıl bakacak nerde ne ne kadar diye -> talep artışı -> fiyat artışı . Birkaç ay rahat eden işçi gene kiradan sıkıntı çeker . Kira sınırlaması getiririz dersen onu ayarlamakta öyle kolay değil

karşılık çevre felaketleri cinsindende verilebilir ayrıca intel nvidia gibi yüksek teknoloji şirketleri kafalarına göre yatırım yapamazlar daha geçen federal hükumet kısıtlama getirdi yani kendi argen ve proje ortaklıklarıyla ilerlemen bu alanda daha mantıklı

Kısacası vaatler hoş güzel ama çok hoi4 mantığı güdülmüş , reel anlamda bunların etkisi belirttiğim gibide olabilir aksine mükemmel olup beni tamamiylede haksızda çıkarabilir ancak genel olarak benim belirttiğim şeyler gerçekleşir ondan biraz daha düşünüp vaatleri sıralamak lazım

Sizce böyle bir parti kursak nasıl olur sizce bu parti tutar mı?
Ben vaatlerimizi belirledim.
İlk vaadimiz iktidara gelddiğimiz gibi abdullah öcalan'ı şehit ailelerinin ve gazilerimizin katılacağı bir organizasyon da Diyarbakır surlarına asıp sallandırıyoruz.
Daha milliyetçi Cephe'yi kurup milliyetçileri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Türkiye'nin sınırlarına kaçak girişleri engellemek için mayın koyouruz ve sınırda görev yapan askerlerimizin yetkilerini artırıyoruz.
Bakanlıklara gelecek kişiler liyakata göre gelecek İçişleri Bakanlığı ümit özdağ milli eğitim bakanlığı muharrem ince gibi.
Dem parti ve benzeri partiler kapatılacak buna benzer parti kurmak yasaklanacak bu partilerde üyeliği bulunan kişiler ömür boyu siyasi yasak cezası alacak.
Köy enstitüleri askeri liseler gata gibi kapalı olan şeyler yeniden açılacak.
Doğu'ya gönderilecek öğretmenler ülkede Kürt sorunu olmadığını bunun PKK propanagası olduğunu anlatacaklar ve bunu oradaki insanlara empoze edecekler.
Kapatılan satılan özelleştirilen fabrikalar yeniden açılacak Türkiye üretim yapmaya başlayacak.

Alıntıyı görüntüle
O işler o kadar kolay değil. Parti bu vaatlerle seçimi kazanamaz onu geçtim kazansa bile şunları öyle buraya yazdığın kadar kolay yapamazsın. Bir kısmına başka devletler zorluk çıkarır yapamazsın bir kısmı da zaten direkt ülkede iç karışıklığa sebep olur o hamlelerin.

Zamanında çiller de millete 2 tane anahtar veriyordu ev ve araba mesela yani

Zamanında çiller de millete 2 tane anahtar veriyordu ev ve araba mesela yani
Biz onlar gibi değiliz söz verdiysek tutaruz söz ağızdan bir kere çıkar ve bunun geri dönüşü olmaz

O işler o kadar kolay değil. Parti bu vaatlerle seçimi kazanamaz onu geçtim kazansa bile şunları öyle buraya yazdığın kadar kolay yapamazsın. Bir kısmına başka devletler zorluk çıkarır yapamazsın bir kısmı da zaten direkt ülkede iç karışıklığa sebep olur o hamlelerin.
Zaten bunların hiç biri kolay olmaz zaten ama imkansız mı değil

demin üyelerine bir bak kaçının neyle kimle bağlantısı olduğunu ben bile bilmiyorum , bilsemde kapatman gene meşrutiyet oluşturmaz çünkü insanlara terör altında bizi kısıtlıyorlar diye yuttururlar bu böyle devam eder
50 binin katili için görünen en ideal ceza müebbetdir , mhp milliyetçi değildir desen bile hala old kitlenin desteğini alıyor milliyetçi tabakada

Fabrika açmanın 2 şeyi var , 1) Fabrikada kime ney ürettireceksin ? Mesela elektronik eşya desen bunu firmalarla antlaşma yolu ile ayarlaman lazım e ama firmalar buna yanaşacak mı ? Adamlar belkide çoktan fabrika kuracaktı ama sen böyle bir teklifte gelince ve tavizler verince vergi gelirin gitti ayrıca fabrikasını kendisi kurmuş olan adamda rekabette haksızlığa uğradı , demez mi ben niye teşvik almıyorum diye ? Ayrıca dediğim gibi ücretler , haklar ve lojistik anlamında avantajlı doğu asya dururken tr'de üretimi desteklemen zordur ve ekstra teşvikler gerekir . 2) Sen hadi kurdun fabrikayı ve ürettirttin e bu malı nasıl satacaksın ? Küresel rekabet almış başını gitmiş . Anca paranın değerini düşürerek avantaja geçersin e ama o zamanda olan vatandaşa olacak . Kısacası fabirakalr kuracağız , işçiler çalışacak diyince her şey bitmiyor gerçek hayat hoi4 değil .

İşçinin fazla ücret alması fikir olarak güzel ama yüksek ücret yüksek maliyet demek , fabrikanın bu maliyeti etikete yansıyacak gene pahalı ürün gene daha az satış ve fabrikanın batışı . Ayrıca işçi yüksek ücret alır ama rahat bir kira hayatı sürer mi muamma çünkü binlerce işçiye sen o parayı veriyorsun e milletde fırıl fırıl bakacak nerde ne ne kadar diye -> talep artışı -> fiyat artışı . Birkaç ay rahat eden işçi gene kiradan sıkıntı çeker . Kira sınırlaması getiririz dersen onu ayarlamakta öyle kolay değil

karşılık çevre felaketleri cinsindende verilebilir ayrıca intel nvidia gibi yüksek teknoloji şirketleri kafalarına göre yatırım yapamazlar daha geçen federal hükumet kısıtlama getirdi yani kendi argen ve proje ortaklıklarıyla ilerlemen bu alanda daha mantıklı

Kısacası vaatler hoş güzel ama çok hoi4 mantığı güdülmüş , reel anlamda bunların etkisi belirttiğim gibide olabilir aksine mükemmel olup beni tamamiylede haksızda çıkarabilir ancak genel olarak benim belirttiğim şeyler gerçekleşir ondan biraz daha düşünüp vaatleri sıralamak lazım
Bunlar ortuluruz konuşulur zaten siyaset dediğimiz şey için önce halktan onay almamız lazım biz burada vaadlerimizi halkın önüne sunarak yanlışlarımızı görüyoruz çünkü halk bir şey de olmaz diyorsa ısrar etmemek lazım diye dşünüyorum bizim en önemli vaadimiz likayet zaten liyaket olursa diğer şeyler çotap söküğü gibi gelir

Son düzenleme:

Parti tamamen değişti daha realist oldu

Geri